2/1/08 - 3/1/08 - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: 2/1/08 - 3/1/08
Template already done.

Template already done.

yeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!.....................

amacam..? chantek ka..? hahaha. leh brapa percent for my blog ni..? apa yang sy maksudkn ialah template kt blog ni lah.?
simple?
buruk?
patut ditukar?
chantek?
boley laa..?

What eva la kan.. hehe
So, sy nk wish thanks you to incik Kerie cuz tlg cari n save kn. hikhik. jasamu di kenang.
bak kamo kata tadi 'org jek nampak ganazzzz tp akikatnya jiwang gilez..'
kekeke.

jiwang.? apa itu jiwang..? anybody can explain to me, what da means of 'jiwang'..?

that's all for tonite.. Nothing more to say I guess. Till then... time for sleep..
Sumbody plz help me.... =[

Sumbody plz help me.... =[

29 february 08, 5.09 ptg.

until skg ni, i still x jumpa template for my blog..!! owh knapa la susah kan,kan. adakah sbb i terlalu cerewet n memilih..??

but.. apa yang saya lihat hingga skg ni,meme betul2 x de yang sesuai. lansung x bekenan di mata ni. So,how can i solve my prob nih.?
guys,gurls nk tahu, dr smalam i try to find template ni. ksian kan kt i nih =[

plz,plz.!! plz help me to find da template.. ohhh sumbody plz help me..!!!
Good luck Incik Kerie....

Good luck Incik Kerie....

good luck


To Incik Kerie.

This mownim, u got an exam kan. design paper rite..? wanna wish all da best ok, i know that you can do it. InsyaALLAH. Don Wory n be cofident ok.!
2nite, so tired mcari template blogger....!

2nite, so tired mcari template blogger....!

tired....! tired...!! sooooooooooooooooooo tired la.....
letih kan,kan incik kerie.
i'm so sory cuz ini mlm i telah myusahkan kamoo!!
dr kui 9 lebih sampai la skg..(11 lebih dah nih), but we x jumpa lagi templates yang sesuai for this blog!
oh my GOD... susah giler..
skali pandang tu dah bekenan bila dah save. adeshh!!!! x bekenan plak dah.. ish ish..
ala2 x tetap pada yang satu ni. kekeke. ye lah!!.. mula2 tu ingat kan dah perfect lah,rupanya2 ader gak buruk nyer!!
huh..
sory incik kerie cuz waste ur time utk tlg sy.......!!!
but plz plz......help me..!!!

tapii............kat mana la nk dapat yang tbaik kan............!!!! argggg geramm tul!!!!!!!!!!.............
Hujan...

Hujan...

Its Raining!! SeJUKKkkkk............ Musimmm Ujann kah ........?? Musim ujan datang kembali. hey heye hey.....

Non stop dgn ujan. Cuaca di kb kurang baik adakah pentanda mahu banjir kah..? ujan datang utk myambuk kdatangan minggu pilihan raya. kekeke. ujan/mendung/panas silih beganti.
Cite diri sndri....

Cite diri sndri....

Love : Ikut Bulan yg korang lahirOgos-

Tidak serius dalam perhubungan
- Mengambil mudah dalam perhubungan
- Kesetiaan di ragui.- Pandai memujuk pasangan
- Suka memimpin pasangan.- Romantik, Pengasih dan Penyayang.
- Kelam kabut dalam perhubungan.
- Sering bertukar pasangan
- Sukar mencari pilihan yang tepat
- Sangat sensitif dan tahap cemburu yang minima.
- Mudah meluahkan kat cinta pada sesiapa yang berkenan.
- Pasangan Ideal: Lahir bulan 1,6,10,12 <-- oh tidak!!! pasangan sy brada di bulan yang sama. dia hanya muda sari dr saya. hikhik....

(BERDASARKAN KAJIAN 25 TAHUN DATO FADZILLAH KAMSAH) OGOS

- suka berlawak
- mudah tertawan kepadanya
- sopan santun dan caring terhadap org lain
- berani dan tidak tahu takut
- orgnya agak tegas & bersikap kepimpinan
- pandai pujuk org lain
- terlalu pemurah & bersikap ego
- nilai harga diri yg sangat tinggi
- dahagakan pujian
- semangat juang yg luar biasa
- cepat marah & mudah mengamuk
- mudah marah apabila cakapnya dilawan
- sangat cemburudaya pemerhatian yg tajam & teliti
- cepat berfikirfikiran yg berdikari
- suka memimpin & dipimpinsifat suka berangan
- berbakat dlm seni lukis,hiburan & silat
- sangat sensitif tapi tidak mudah merajuk
- cepat apabila ditimpa penyakitbelajar utk relax
- sikap kelam kabut
- romantik ,pengasih,penyayang
- suka mencari kawan

ahahah..kdang2 baca balik mcm trasa kat batang idung sndri tp ada gak yg mmg saya rsa xsama langsung dgn saya..
Saya hanya mahu Kamoo...

Saya hanya mahu Kamoo...


Kalau merindu pada rembulan,Kenalah tunggu pada waktunya,
Tapi andainya kau rindu padaku,Ketuklah pintu hati sedang menunggu ..

Soalnya, siapakah yang berani melakukan ketukkan itu? hikhikk...
k.i.t.a

k.i.t.a


Saya ramai sebab saya ada kamu
Saya riuh sebab saya punya kamu
Saya riang sebab saya milik kamu
Saya nyaman sebab saya sisi kamu

Biar jauh beribu batu,
Biar masa beribu detik Saya pasti ada kamu
Geramm..!!! arggg!!!! helppp me,anybody

Geramm..!!! arggg!!!! helppp me,anybody

Sy sungguh gerammmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naper x display volume nihh............... padaha kes ni kecik jek bg yang pakar nih. tapiii aku lasung x tahu menahu ni. tak tahu kt mana nk cari balik biar benda ni tetulis kata volume :...................
arggggggggggggg...............................!! aku nk benda ni jd balik. aku nak laptop aku kembali normal!! gerammmmmmmm nyer............!!

sapa la yang boley tlg aku nis.? sapa......................??
Arggg, sakit ati tull..!!!

Arggg, sakit ati tull..!!!

26 february 08.

Geram! Saya tgh geramm!! arrrrgggggggggggg............!! geram sungguh las..!!!
aisehh..! laptop wt hal pulakk dahh!! arggggggggggg..!!!
bkn laptop yang jeng tapi siknal volume tus.. ! aiseh!! mmg la volume ni detect jumpa laptop org ni sempoii skit.. cewahh padahal laptop murahh aja..........
slalu nyer tyme aku ekjust volume kt ni,dier akn display di destop! tapi kali ni x kuar plakk!!
geram tul.!! pantang sungguh brg aku x mjadi,lebih2 brg yang aku 'sayang' nih!!! arggg!! geramm sungguh!!..

aku dah x tahu nk ekjust camner. abis benda aku klik. kang x pasal benda laim plak yang rosak,naya akuu.. ish ish........

aku sungguh2 x puassssssssssssssss hatii. ilang mood aku utk mlm ni.
to incik kerie,maap. x dapat luang masa besama.. no mood already.. srabuk2........... arggggggg!!!

camne nk handle prob ni. wt masa skg aku x leh nk solve this prob lah. aku tul2 x tahu nih!. arggggggggggg.................................!!!! gerammmmmmmmm!!
'dia'..........

'dia'..........

Saturday, 23 february 08.
Location : KBmall,Kota Bharu..




Riang ria bsama..

Riang ria bsama..




More pict cominggg.........
i miss u,incik kura2....

i miss u,incik kura2....

hurm.. on sunday mownim. i hav meet him seawal 8 lebih pg. yeah! that day i hav spent type wif him until kui 1 tgh hari. mcm panjang tapi masa bjalan begitu pantas. tut2 dah kui 9 lebih. tut2 dah kui 10 lebih. tut2 dah kui 12 lebih. huhh!!!
nak tak nak,kami tpaksa bawak diri masing2. what i means is i kena balik umah lah,yang dia plak kena nunggu member dia, Incik Bun. lg pum that nite incik kerie udah balik ke arau.. huh!.
kira nya smalam la he must go backk arauuu... i'm so happy but tpksa lah cuz dier msih dlm kawalan uitm. kekeke.. msih student katakan. kekeke. =]
bila cakap dier msih student! harap2 la last sem yer incik kerie.. kekekeke..

dlm kui 11 lebih i wen to maybank area wakaf siku utk stop my insurans. Everymonth da insurans has tolok rm 20 from my account. huh damn!! banyak tus.. terasa la. dah la kita jrg topup duet tu... lepas sbln2,lesap la money dlm tus. keke nayo beb!.

bila dah settle kt bank. kami ke kbmall g beli kura2. yeay!! impian jd kenyataan. hajat sudah tcapai utk emmiliki 2 ekor bebi kura2. kekeke.. tapii sapa nk handle itu kura2.?
owhh i takop but i nak itu kura2.. hikhik.

jeng jeng jengg..!! incik kerie juga la kena pero utk i. we bought 2 eko of kura2. dua2 tu incik kerie yang jaga.. keke. i choose da red bekas utk kura2. hikhik.. =]
abis byk rm include kura2 2 eko,bekas n mknana dia. kekeke......

yeay!! we got kura2 alreadyy!! yahoo!! i told incik kerie that when he balik sini, he must wt balik kura2 jgk. hikhik. so i can see that kura2 when he balik sini. on this moment i will see da kura2 on wc only! hehe.. i luv kura2 like i love u. wakaka..

i ask him to take care of kura2 itu(jangan wi mampus lah) keke kang i kill u incik kerie. hikhik....

apa pum. i wanna say i miss you so much!!!!!.. and i'll be thinking when we will see againn..opss bkn sbb nk jumpa kamo lah but mahu jumpa itu kura2 lah.. hikhikk =]

Spent time wif him...

Spent time wif him...

mownimm guys n girls. kkeke..............
today,started with new days. so dah hari baru apa la yang i lakukan utk ari ini.? opss nothing. my life spt biasa. spt hari sblm2 ini........ kekeke.... ( bila la nk wt perubahan dalam idup yer?) adakah belaku perubahan or tidakkkkkkkkkkkkkk...?? kekeke ( mampu tsenyum saja)
bla bla bla.. apa la yang i ngaruk kn di pg2 ari nih. ish ish... !!!! (mampu iling kepala sahaja) =]
on saturday n sunday, i have spent my time wif dia.. walau dlm 3,4 jam dlm sari tapi we hav suka,gelak ketawa,nanges,marah n more. kekeke..
On saturday tu,we dah plan hari utk shopping. cuz dah 2 weeks kami x bshopping/cuci mata bsama. kekeke. before went to kbmall, kami meyinggah rumah jamalina as na kt pitu geng. cuz i bought sum survenior from kl. apa sgt juz famouse amos biskut,sanggor telo my cousin,faris,cokelap n kek.. pd hari tu gak,na hav give me gelang ala2 mata delima ke mata apo. i donno la. x reti la i. she said that she has bought that gelam kat rantau panjang. that gelang is longgar with me but ok lah. Thanks Na.
Then kami terus ke kbmal.. why kbmal not tesco or billion or da store.? hurm,cuz kbmall ni style shoping complex yang sgala nya ada. lg pum kalau brg branded ada aja di situ.. pat laim nothing.
We sampai pun dah kui 1 dah. he would to pusim2 dulu bfore get our lunch. so ok lah.
punya pusim sana sini. huh damn!!! sale tidak ada lg.. before this i bought tshirt branded half but now harga biasa. no sale already. padaha baru aja beli kan,sayang. ingat kn nak beli selai lg for him. ala2 bj spasang lah. but bila dah tahu x de sale, kami x jadi beli lah.! cuz kalu mmg sblm ni beli tanpa sale x per. x la trasa sgt. walau beza 3,4 ringgit but still beza kan..
pusim2 x de benda yang update la. brg still yang dulu2 lg. so i pretend nothing to buy utk diri sdiri lah. huhh!! =[
Then we naik atas utk tgk brg2 for men. pusim sumer bahagian for mens la. x de sale jgk. kalau ada pum barang lamaaa skitt.. hurm. pusim then pusim. then beli lah 2 lai bj from So n Polo. dua2 lai tu brg yang ado sale. 50% kalau x salah lah. x kisah benda lama skit asalkan branded, tul tak sayang..? kekeke.. satu kaler blue mixed grey n another bj polo tu colour yellow mudaa gitus... kekeke..... sbenarnya nk cari kemeja but x jumpa size small or bekenan di mata. sbb tu beli yang tshirt kemeja itu. =]
Dlm masa shopping2 brg dia, my stomach dah bebunyi krukk krengg. Means lapaaa la. For my brekpes, i hav take telo msk n sparuh n roti baka. huh..!! I dah trasaa lapaa! argg!! so camne mau kurusss ni,asyik rasa lapa aja. huhh!!!!
dah org mmg dah suka mkn mana leh elak2 kn,kn. keke...
after siap baya,we terus ke pizza hav our lunch. my our lunch, we hav ordered 1 set small pizza for 4 piece include 1 glas of pepsi n 1 cup of mushroom soup, 6 ekor prawns and 1 garlic bread.
keke..banyakk..? yeah!! kami mmg hantu mkn lebih2 i nih. kuat mkn. mau itu ini.. keke. Bila kuar nga dia,of kos i mesti mknn lebihh!! kekeke.. then for take away,i ordered 1 lasagnia for my mum(hikhik want to bodek cuz nengok jam dah lewat) kekeke.
nyam nyam...sambil2 borak we mkn dgn penuh bsungguhh sungguh. maklum la lapa.
finish jek mkn,kami ke supermarket to beli brg dapo then balikk......... I send him back then baru i balik umah. balik2 my dad kata my mum dah bising2. tyme tu my mum dah msuk bilik for pray. keke..
bla bla.... hari petam hingga malam,i abis masa bgitu aja...........
for incik kerie,
thanks coz spent ur tyme wif me.........
i missed all the tyme wif u... so, plz come back to me........!!!!
Tdk shabar menunggu kehadiran 'dia'......

Tdk shabar menunggu kehadiran 'dia'......

Skrg dah 12.01 tgh mlm...bdn kepenatan tp mata maseh cerah.... ;) beberapa jam lg, 'dia' akan tibe......sgt tdk shabar menunggu kehadiran 'dia'....... yeayy..!!!
Mahuuu jumpa 'dia'.......................

Mahuuu brekpes skali dgn 'dia'... ( kami dah plan mau brekpes d white house) kekeke..
Sudah lama x brekpes kat sana kn yang..!!
yeayy.............
Mengikut plan, dlm kui 11 lebih gitus mahuu kua shopingg plak dgn 'dia'.
di mana..? mana lg kalu tak d KBmaLL. kekeke =]
apa yang yang mau dibeli..?
no idea but i will buy sumthing lah. cuz pantang g kedai.. of kos ada aja yang bekenan di mata. keke. biasa lah! mek boross! kekekke =]

*yangg!! esk kiter will spentt time together.. horey! enggak shabar la utk jumpa kamo!!. keke.....
jumpa kamo esk pg ya... =]

sooo..
skg ni i nk off tenet la,mau masuk bilik then tidooo........ okey, stop dulus my blog for today..daa
20/21 february 08

20/21 february 08

hukkhukkk.. kalu diingat kan hal kmarin dulu,pastiiii hati sy mula trasa sakittttttt...!! argg!!
kenapa?
kenapa?
kenapa?
huh kezup! di lua jangkaan! budget dia x kn dpt keje lg slagi incik kerie duk stadi nih! huh!.
arrrgggggggg.. tapi dia bnsib baik! rezeki dtg bgolek. apa lg! pasti dia x kn lepaskan pluang itu kan! selama ini dia mcari cari akhirrrrrr nyaaaaaaaaa!!!!!!!!! dpt jugaa!!..
kmarin malam sy dapat tahu yang dia udah terima n sudah bekeja situh.. owhh damn itt!!......
bila sy dpat tahu. owhh!! jawapan sy, owh bagus lah =]
dlm hatiiiiiiiiii, adeshh! kcewa nyer..
bkn sy doakan kburukan utk dia. bkn sy doa kan dia x kn dpt kejer. cuma dlm masa tdekat ni sy x sangka la dia akn dpt kejer. sdgkan sblm ni dio g cari sana sini,hasil nyer zero kan.
hurm.
walau sy sdikit kecewa tapi sy tetap menupang bahagia. ye lah 'saim' kita dapat kejer kan...
cumaa................
sbenarnya.. apa yang sy ingin maksud kan.
sy sedey sgt.......sedeyy! ohhh sedey sungguh las......!!
bkn aper. sy nak incik kerie abis stadi n kejer dulu pd dia. sy nk incik kerie mendahului dia. tapi apa dah jadi skg kan,kan..............??????????
nsik udah mjadi bubur. impian tidak mjadi knyaatann.....skadar angan2 yang tinggi yang x mampu di capai.
uuwaaaa......................
naper.?
naper.?
naper incik kerie lambak abis stadiiiiiiiii..?
naper dia.?
sy nak dier jd yang TERBAIK utk sy..!! sy nk dia jd yang TERBAIK!!! .............
oh incik kerie. what heppenzz to u..?
naper sblm ni kamo suka main2? knapa skg kamoo baru insaf n myesal..? kenapa baru skg kamo baru pk masa depan kamo..? masa depan k.i.t.a??
tapi..
alhamdullilah,apa pum dier tetappppp ada smangat utk abis kan ngaji utk sem last ni. smoga dier bjaya lah. sy pum amat2 bharap yang dia lih settle suma subjet.
I HOPE SANGAT2 lah.. HOPE 'dia' tak mgecewakan saya utk kali ini. plz plz! plz my superhero!
kekekkee....................

incik kerie!
maapkan sy sbb sy telalu mengikup perasaaan.
sy tul2 trasa. sy rasa kamo pung paham kan n tahu kn kenapa sy berubah pada mlm itu.
sy tul2 trasaaaaaaaaaaaaaa.................................!!
MAAPKAN SY..! =[
MAAPKAN SY krn myusahkan kamo.

hurm,
and oh, our angan-angan about this and that.. sangat awesome.
so plz. stiap masa u hav tu remember our angan2 ok. ia satu smangat utk kamo kan. lg pum kamo kata 'sy' ni bagaikan aura n smangat kamo kan. soo.! BUKTIKAN!!! (jangan cakap saja tau) kekeke..

i wanna say. 'gud luck' incik kerie........ all da best to you..!!
Maybe I'm not as lucky as you...

Maybe I'm not as lucky as you...

BUT I LIKE ME
As a person who lives a very normal so-called kind of life, it's also become normal for people like me to dream big. There are times, i dream for things that i don't or maybe can't have. So, I dream for miracles to happen.
Disebabkan itu juga, saya berfikir.
Memanglah best kalau jadi anak orang kaya.
Memanglah best kalau ada rumah besar.
Memanglah best kalau ada kereta besar.
Memanglah best kalau ada boyfriend hensem yang kaya (yang kaya tak tinggal).
Memanglah best kalau boleh pakai baju mahal-mahal beli barang mahal-mahal tapi beli macam beli cokelat kat kedai Pak Abu. Tak payah pikir lame-lame. Terus je amik, bayar cash.
Memanglah best kalau setiap kali cucuk kad atm kat bank tak payah risau baki dalam tu tinggal berapa.
Memanglah best.
Memanglah best.
Tapi saye rase, hidup saye pun best jugak. Walaupun saye hidup secara biasa. Perlu bersusah-payah untuk mendapatkan ape yang saya nak. Tapi saya rasa berbaloi. Perasaan dapat melakukan sesuatu yang berbaloi sangatlah puas. Kepuasan itu indah.Saya suka untuk percaya saya bahagia dengan apa yang saya ada dan dapat. Saya suka untuk percaya Tuhan itu adil.
Lucky is either you born with it, or you believe you have it. Saye yang kedua tu.
22 feb 08, my carr still bgini. hukhukk..

22 feb 08, my carr still bgini. hukhukk..

arghhhhh i want i want!!! hahaha..

arghhhhh i want i want!!! hahaha..

Anyways, today i was totally excited to know that mac is launching a new laptop... MACBOOK AIR.. air?? hahah it's like totally air light! and super nipis and super cantik... and super everything..

and yeap! THAT IS the size of the macbook!!! sgt nipis and cantik!!
Gudnite....Zzzzzz

Gudnite....Zzzzzz

Hey...dah 12 lebih pm lah........ got to go lah. cannot continue lg... masa utk tidoo! so i got to shut down my laptop rite now..........

see u tomorrow ok.. insyaALLAH... daa.................
ok then.. gudnitee..assalamualaikum
Non-Stop...!!

Non-Stop...!!

Hohoho.. Since I lama x update blog ni. 2nite i update sampaiii lebamm mata2... muahahhaa
Alhamdullilah, Slamat Pgantin Baru. Hey Aishah,welcome to our family =]

Alhamdullilah, Slamat Pgantin Baru. Hey Aishah,welcome to our family =]

Me at Tropicana Club, 17 feb 08

Me at Tropicana Club, 17 feb 08



Me on 16 feb 08, Saturday

Me on 16 feb 08, Saturday








Me and Aisha waiting da bridgeroom/bridge to start da ceremony, akah nikah










Me with Hani, Dina, Aisha, Alia. Dia org ni adik2 Faris.
That we called 'cousin' lah..


Kak Nah tgh prepare bunga rose skeliling 'par'

Kak Nah tgh prepare bunga rose skeliling 'par'

Here, i uploaded a few pictures....

  • Nik Faris bin Nik Sallahuddin's & Siti Aishah binti Idris Weeding Day
next pict di next blog ok...
bla bla bla... celoteh serba skit

bla bla bla... celoteh serba skit

huuhaaaaaaaaaa...............21 feb 08
i'm bekk.............!!! yuhuuww............... i bekkk............

udah lama x update blog ni. tul2 tired lah.. no mood etek ni.. mlm ni mgagahkan jari jemari ku utk mnaip serba skitt.. huh.

today was like...erghhhhh~!sakit perut plus sakit belakang..adeshh!! sakittt giloww... hau bakper.. dlm sakit2 malah gak mkn obat. kekeke.meme x tetanggum rasanyer............!! last2 i hav my sleep dlm sejam dua gitus. sedar2 dah rasa legaa... alhamdullilah dah ok. yeay.!

on 15 feb,hari jumaat until 18 feb hari isnin, i went to kl lah.. kiranya 18 feb to balik kb lah. my flight hari jumaat tu kui 3 ptg. when i sampai sana, ayh din n hani get me at airport.
why g kl nih..? cuz nk hadari weeding incik faris. whose faris..?? ank sulong ayh din. kekeke.. my mak2 sdara call ayih but we as cousin panggil faris. keke........

yang unik nyer, pgantin belah perempuan ni lebih matang lagi faris.. eh bkn! apa yang sy ingin maksud kan. the gurl ni tua stahun dr faris. keke. the gurl ni age 26 n faris 25. tapi dah jodoh x kemana kan. walau age dier lebih stahun but u looks sweet cuz oram nyer kecil molek. lg pum dlm rumahtangga oram lelaki tetap bos dlm sesebuah rumahtangga ni. dia lah pebimbing n tiang utk si isterinya.. sgala nafkah zahir/batin.pakaian.mkanan.sgala kelengkapan isteri.rumah.. semua nyer atas si suami. si suami x berhak atas duet si isteri walau si isteri bekerja. si suami tetap memberi pdnya.
(ala gitu2 la kata si iman nyer)
hehehe.................
bla bla bla..... sah la pkhawinan antara faris n aishah.! slamat pgantin baru yaaa............
akah nikah ni dilangsung kan di dewan felda perdana..
for this acara kan, si anak2 dara hav tu pegam that we call 'par'. par ni juz like a tray la. on dat we put the things yang kita mahu berikan pd si dia. kiranya change prezent la. apa yang kita berikan pd dia,we got juga lah. ada sesetengah pihak will beli sdiri aja cuz baru tahu citarasa masing2 n ada sesetengah nyer terima aja lah. tu atas budi bicara msing2 lah.

my tugas,i hav to pegam set kasut n beg( brand www.stuartweitzman.com )

Bcakap pasal mkanan. hurm bab mkn x penah x sedak.. sumer sedap2 lah n scara buffer. so boley la kiter mkn byk mana pum. yeahh!! amik aja no limit =].
ada beraneka lauk lah. such as aym,ikan,daging,sayur,nenas,satey,kuey,buah. bla bla. majis ni bemula pd kui 10.30 pg..tamat tu around tgh hari lah. =]

after that. my parents n i ikut cikyah balik ke pj. kiranya mau visit cikyah n cikdah lah. ye lah x kn nk abis masa d rumah cikna area gombak kan.. we ok aja asalkan orang atar balik..kekeke.. sowi myusahkan! biasa lah no transport sdiri. so kena tupam2 aja lah. =]

bla bla bla...... lepak2 umah cikyah then cikdah/ayh ma take us g umah dia rang lak. umah cikdah n cikyah ni x jauh mana lah. x sapa stengah jam. bout 15 minit kup.. tu la senang =]

bla bla bla.. balik2 dh petam around 4 or 5..... balik ke gombak umah cikna. so sapa send us? incik didi. opss abg didi,ank cikdah. his wife kak elly pum ada sama. THANKS N SORY krn myusahkan.


*** utk persandingan pd ari ahad mlm di club tropicana pj.

jumpa next blog.....daaaa
No mood tu update...

No mood tu update...

~~ Sooooooo TIRED...........!!!!
updated

updated

Salam & hi everyone...
I'm updating.
So many days without new update :)
So it has been a busy weekend.
Today was like...erghhhhh~! i got fever loll. huh damn! Rasa lenguh satu bdn exspecially bhagian kaki ni.. huhh..
My mum said that mesti x cukup tido n letih. sbb tu maii sakit2 bdnn n got fever ni.
huh..
ye lah mukin betul apa yang my mum cakap ' penat'. x pung mukin sbb kena balik kb kup.. ohh tidakkkkkkkkkkkkkkkk!!!.. rasa x puas lg duk kL ni.. huh.
Kalau duk sana, x perlu wt2 keje umah. kekeke.. rilekk aja. kan,kan
It's time for sleep

It's time for sleep

skrg sudah kui 12.15 mlm. mata udah kepenatan.
mawu titO..mawU mimpi 'dia'..
mawu rendu sama Incik Kerie.. ;) heeeeeee.
rendu dia lg,From Ann
2morrow,valentine's day, 14.02.08

2morrow,valentine's day, 14.02.08



And so tomorrow’s it. Some couples really look forward to a day of showing their love by exchanging gifts or going for a nice brekpes/lunch/dinner.

I was pleasantly surprised the other way for "Valentine’s Day is also Friendship Day".

"what ever you say, what ever you do, i will love you"
Blank..

Blank..

Paler otak sy ngah serabut..kenapa ia serabutt??sayerp pun tatau..sy sgt bingunggg ini harii.kenapa jd bingunggg?ntahhh dh sy mmg cmtuw kottt..sy sgt blank+blur kerana sy pun tatau ape masalah sy sebenarnyeee........
Pasti ka yang saya x tahu akn masalah sdiri..? hurm.. (pk sejenak)
oh tidak! oh yaa! sy tahuu! sy tahu!! sy srabuk dgn blog sy ini.. huh! ingin nampak manarik tp x menarik di mata sy. ingin nampak chantek tp x nampak chatek di mata sy.
oh tolong,tolong sy..
sy ingin nampak mnarik n chantek juga. penat! sudah penat memikirkan nya..... =[
13 february 08, Mownim!

13 february 08, Mownim!

SalaMm~~Mownim
It's time for me utk celek mata. hikhik. pg2 la 'dia' kejutkan i. huh!! mownim syg.. oowhh! iya mowning too. 'dia' ada kata nk continue tido ka? i said, oh yes mahu tido lg, bye.. keke.. tapi ksian lak when dia kata x mahu ckp dgn 'dia' ka. adesh!! so i pum kata x nk tido lah,mmg nk cakap pung. kekeke.. =]
Saja jek kata nk continue tido n say gudbye. keke........
bla bla bual itu ini sampai la save saver tu abis. tutt tuttt!!! putus gitu aja. then he call me back. bual dan bual bual.. opss!! kali nii kredit plak abis. hikhikk.... for a while, he call me lg! aikkk incik ni tebus reward plak dah.. I pum kata dah lama,kang abis plak. lg pum I ada homework nak kena wat.. (mahu bsuh bj,kemas dapo bla bla). ala2 suri rumah gitus.. kekeke.. ops!! bkn apa. practice dr skg apa salahnyer kan,kan! kekeke. (ngaderr~~) =]
After siap2 wt kejer umah, I pum online lah. haa ni tgh online ni. keke. sambil2 on9 update my blog,cek/reply mail,layan ms, I sempat lagik layan sms dgn 'dia' n incik liey.
keke. ops!!
Now, incik liey tgh konfiuss..argg!! 'saper plak angkat phone an smalam", konfius nih. keke.
yaa!! sapa ya..?
Dr segi nada sms incik liey ni, dier x brapa puas hatii lah..!! hikhikk............
Ye lah my phone tapi org lain angkat!! lala. lebih2 lagik orang yang angkat tu bsuara lelaki.? jeng jeng jengg.. he's not my dad la.! tapi siapa gerangan nya.? sapaa..? eh sapa ya..?
jeng jeng jeng..!!!
Siap kata nk call an skg boley ka..? So mcm mana ya..? I dah explain suruh dier lupakan. But incik liey mahu tahu juga! kekeke....
hurmm!!........... =]
So......... kita kan tertanya tanya.. siapa yang mjawab panggilan incik liey melalui num saya.. =]
Opss.. hehe

Opss.. hehe

Single without any commitment (if anyone wanna masuk meminang,sila2 la yer). keke.
Oopsss opss 'dia' sedar la yang i buat benda ni di ms. ops opss.. 'dia' udah wt icon angry. keke..
Rilek la brother =]
Betul las. cuz lum ado sbarang ikatan dgn saper2 lg kan... lalala....
Bkn lagik tunangan or status isteri pd sesiapa lg. lalala.. =]

Antara dialog 'kami' menerusi ym...

opsss!! beri phatian! nenom nenommm! beri phatian ya... kekee..
status itu sudah di delete ya. di delete sama sapa..? oleh 'dia' ... knapa si 'dia' delete..?
tunggu kita tanya pada 'dia' sdiri...
jawapan nya:
Kay love............. Ann: yerr la..
Kay love............. Ann: kalu syg nie wat gitu mesti syg tu marah juga..
Kay love............. Ann: nampak supo syg tu sajoo jahh....
Kay love............. Ann: nanti ada org lain g minang sunguh gakk
Kay love............. Ann: hormmm..
Kay love............. Ann: emmm..
nick_an84: pk ngaruk
Kay love............. Ann: syg tu marah ko nie
Kay love............. Ann: syg nie letok mula laa..

nick_an84: x sey
nick_an84: letok malah saing nga kamo!
Kay love............. Ann: hormmm
Kay love............. Ann: emmmmm..
Kay love............. Ann: kalu syg nie wat gitu syg tu mesti marah juga kan..
Kay love............. Ann: emmmm..

nick_an84: horm las
Kay love............. Ann: syg nie sayangg ko syg tu
nick_an84: syg ni pum sayang kamo!
Had our lunch bfore beli&belah

Had our lunch bfore beli&belah

Location : RasaMas, KBmall Kota Bharu,Sunday, 10 february 08

Nik Nurehan® I missed all the tyme wif u.. :P

Nik Nurehan® I missed all the tyme wif u.. :P

I'm so unhappy everytyme 'dia' kna balik sana 'arau'. huhuh ;(Thats mean, we have to be apart again...berjauhan lg...unable to bekfast sama2,took some pics together, shopping & jenjalan wif him.. I'm counting the day to be wif u again... =) A feeling of emptiness if you weren't here..I missed all the tyme wif u....

":( *sob sob* "
going crazy!! He going back to Arau tonite,11 february 08. benci toll.! "
Adakah Cinta Memerlukan Sebab??

Adakah Cinta Memerlukan Sebab??

Dalam satu kisah percintaan yang menarik. Sepasang suami isteri berjalan di tepi sebuah tasik yang indah. Kemudian mereka berhenti di sebuah bangku yang disediakan di tepi tasik. Kemudian si isteri bertanya kepada si suami. Ini dialog mereka Isteri : Mengapa abang menyukai saya? Mengapa abang cintakan saya?
Suami : Abang tidak boleh menerangkan sebabnya, namun begitu abang memang menyayangi dan mencintai Sayang!

Isteri : Abang tak boleh terangkan sebabnya? Bagaimana abang boleh katakan abang sayang dan cintakan saya sedangkan abang tidak boleh menerangkannya.

Suami : Betul! Abang tak tahu sebabnya tetapi abang boleh buktikan bahawa abang memang cintakan Sayang!
Isteri : Tak boleh beri bukti! Tidak! Saya hendak abang terangkan kepada saya sebabnya. Kawan-kawan saya yang lain yang mempunyai suami dan teman lelaki, semuanya tahu menerangkan mengapa mereka mencintai. Dalam bentuk puisi dan syair lagi. Namun begitu abang tidak boleh terangkan sebabnya

Si suami menarik nafas panjang dan dia berkata "Baiklah! Abang mencintai Sayang sebab sayang cantik, mempunyai suara yang merdu, penyayang dan mengingati abang selalu. Abang juga sukakan senyuman manis dan setiap tapak Sayang melangkah, di situlah cinta Abang bersama Sayang!"

Si isteri tersenyum dan berpuas hati dengan penerangan suaminya tadi. Namun begitu selang beberapa hari si isteri mengalami kemalangan dan koma.

Si suami amat bersedih dan menulis sepucuk surat kepada isterinya yang disayangi. Surat itu diletakkan di sebelah katil isterinya di hospital. Surat tersebut berbunyi begini :

"Sayang!Jika disebabkan suara aku mencintai mu... sekarang bolehkah engkau bersuara? Tidak! Oleh itu aku tidak boleh mencintai mu. Jika disebabkan kasih sayang dan ingatan aku mencintai mu...sekarang bolehkah engkau menunjukkannya? Tidak! Oleh itu aku tidak boleh mencintai mu.Jika disebabkan senyuman aku mencintai mu... sekarang bolehkah engkau tersenyum? Tidak! Oleh itu aku tidak boleh mencintai mu.Jika disebabkan setiap langkah aku mencintai mu.... sekarang bolehkah engkau melangkah? Tidak! Oleh itu aku tidak boleh mencintai mu. Jika cinta memerlukan sebabnya, seperti sekarang. Aku tidak mempunyai sebab mencintai mu lagi. Adakah cinta memerlukan sebab? Tidak! Aku masih mencintai mu dulu, kini, selamanya dan cinta tidak perlu ada sebab. Kadangkala perkara tercantik dan terbaik di dunia tidak boleh dilihat, dipegang. Namun begitu... ia boleh dirasai dalam hati."
My new sandals/shoes....

My new sandals/shoes....

today, shopping itu ini but ilam some money. huh

today, shopping itu ini but ilam some money. huh

hurm..
tujuan i kuar ari ni adalah sbb mau beli kasop/sandals high heels. Ye lah, i mau paka utk ke weeding incik Faris n ganti slipar yang sudah ilang ( huk hukk sedey las,cuz slipa tu sodap di pakai ). nk wt camne kn, hehe.. mcm tau2 jek niat i nk beli kasop pd ari tu. huh.
hurm. serbey sana sini. payah tul nk cr kasup yang bekenan di mata. puas musim di tepat yang sama. itu uduh,ini udus. keke. time tu blum tul2 ado smangat utk bshoping. apa tah nyer my assistant incik kerie x bsungguh juga. nampak aja kusi terus duduk. mcm excited utk teman n choose kasop tuk i. huh. geram!! asyik2 nguap aja yang dia retii!!!!!!!!!.. arggg!! gerammm!!
today our lunch d rasa mall,kbmall. we has oder set nsik with aym percik for 2 person, ikan msk apa tah style tomyam gitu,mushroom soup sbg benda wajib, coke n mango. nyam nyam udah lama x lunch sama dia. sy sukaaaaaaaaaa!! mmg menikmati spenuhnya la. cuz today we dont take any brekpes.
after lunch with incik kerie. we singgah kt kedai kasop vern's di tingkat bwh depan guardian. tgk kiri,tgk kanan... last2 we ado bekenan satu sandals high heels kaler white! chantekkkkk n ada permata gitu. small permata. even do i x suka permata at sandals but yang ini nampak mnarik..
we decided to amik that sandals lah. hihi. dia ada 2 colours. but i choose da white colour. bkn i soram,incik kerie la jung pilih nyer =]. nice kan!!.
pastu we choose satu kasop utk gati slipa yang dah ilang. yang ni kalerr white juga! hihik.
so I abis dlm rm90 utk beli ni semua. hehe. lepas beli tu lah, i x perasan duet jatuh! huh..
so careless...! hikhik..
At least i dpt kembali duet yang ilang. walau balance x mcukui i tetap bsyukur cuz ado juga yang tinggal. hehehe.........
Then kami naik first floor utk membeli bj. Bj I lah. hihihi.. dah my money ada brapa aja, i pum juz beli selai las. selai pum dlm 30 each. huh.!
Pastu kami ke supermarket utk beli brg2 utk incik kerie. di situ i spent rm4puluh lebih utk dia. =] i beli memacam jgk ala2 serba skip utk dibawa pulang ke arau.
kekeke.
Around 4pm, i pum sampai umah. i send incik Kerie d stsen teksi. keke. sowii kerie cuz i x send u home. but suruh u balik dgn teksi. hehehe. =]
mlayang rm12 utk taxi. hikhik..
hurm,
ok lah, i rasa sampai di sini sahaja. I rasa ngantukk gilerr ni. nak siapkan blog ni pum baper kali i sengguk kn pala i ni. kekeke.. ngatukk!!! gudnite ya.. see u next blog, insyaALLAH. daaa
Everything was happened without any warning.....!

Everything was happened without any warning.....!

I LOST sandals& my money!!
Oh my GOD#~ Rm30.
Mungkin Rm30 tak byk tp sgt terasa.
huhuuhu.;( sedey gile.Siapa la yg 'bertuah' tu............. =[

p/s: LOST duet pum still leh shopping juga! hikhik. Bought new shoes, sandals & t-shirt. Yeayy!!
last day punya cerita. Sabtu, 9 february 08

last day punya cerita. Sabtu, 9 february 08

Hohohooo.. 10.02.08, sunday.
Wanna say hai to everyone..!! skg ni mesti selang one day baru update blog! keke. Ye lah ari2 mau update macam la ader cita sgt kan. sbenarnya rutin utk stiap ari sama jek. So kalau ari2 update mesti i x tahu nak citerrr aper. kekeke.....
Last day, for my brekpes, i kua dgn incik kerie. eh bkn dgn dier aje. kali ni membe dier join skali, that we call BUN. hehe....
They took me at kwsan lapang area stadium then teruss ke pokok kukuk da famouse kdai nsik area lundam. keke. kalau dah kata famouse of kos la ramaiii gilerr.. nsib la kita org niat mau mkn sana. buat nak beli aja,alamatnya beratur pjg lah. hihihi......
Siap2 mkn, time bayar tus, Incik BUN yang blanja semua nya hinggakan nsik n lauk ke parent i pum dia yang baya. ish ish iling pala. Thanks Incik Bun.!! Wat i rasa segan aja. Ye lah first time jumpa tapi dah baya itu ini. huh. Timo Kseh lg skali ya......
Marin juga, Incik Kerie ada gie me sbekas dodol yang dibuat oleh kaum family nya tmasuk incik Bun skali. Da original dodol tradisional from beris lah. hihihi. diguna tenaga oleh Incik kerie,fmily n BUN. kekeke......
For our knowlege, Dodol ni dibuat dlm masa 4 jam juga... huh! lama kan!!. So x kn ku sia siakan lah dodol nis...! akan ku mkn hingga abiss!! opss bkn i saja but with my parents la. hihihi.
To incik Kerie, thank ya sbb bg dodol ini....... =] i like dodol like i like u.. hihihi
Siap semua nya, kami pum balik ghumah las... lalalalala balik ke rumah yang ala2 pnjara bagi kus. eh x lah. rumahku syurgaku la. hihihihi..........
hurm, when my mum ask pasal dodol nis ' sapa yang bg '. i told her that bdk yg bg tupat ari tu yang bg dodol. my mum ask me lg jumpa mana. i said la jumpa di kedai mkn. then my mum kata dah tahu org nk bg brg why x bg woh limau yg ada blambak kt rumah ni.. then i reply la kata i da gie him gulaii ikan. anyway gulai tu Incik Bun yang bayar. huh!! sory not my money. keke.
Hurm my mum kata ok. then she said ayh tahu ka org laki bg? i said no lah. juz kata SAIM. hihi.
Tut2 selang pd tu, i ask my mother if she bg tahu kwn laki yg bg dodol.
My mum said 'malas'. Nak bg tahu, bg tau sdiri. Nati ayh tnya byk la.
Bkn apa, incik kerie kn bg di lua rumah. So my mum x brapa setuju lah. She said byk mata2. Biasa lah old people kan. Napak x manis skipp!... tapi nk wt cam mana, incik kerie don wan to see at home.. huh!!......... Sombunk punya org.. huhu.........
So hat dodol tu we eat utk mkn petam.! Auumm sodap&manis. ekeke.. Apa pum THANKS INCIK KERIE & family
last day, jumaat, 8 february 08

last day, jumaat, 8 february 08



heloo.. haiii. salam.
Ari ni 8 february 08 bsamaan hari sabtu. selamat petam ya. hehe. Btemu kembali kita di sini. maklum la kmarin, i x update pum this blog. so malas n tired? hah tired? padaha x de wt apa sgt pum. cuma malas jek. keke.
Ni pum type ble2 ngantuk jugak. arggg!!!! mcm lembab jek nis. adesh! wake up nurehan!! wake up. kui 3 ptg ni not 3 am. kekeke. hurm..
So,apa yang i lakukan pd ari jumaat iaitu kemarin yer..? apa yer? ape ekk.? hurm bila di ingat kan ya ya ada ada....... pasti ada benda la yang sy buat kan.......
In da mownim,i wake up spt biasa lah,area 7 am kup! x sure la. mukin sblm tu or slepas tu. then take a bath,bsiap2 utk kua brekpes! keke.
Pg ni lain skip dr sblm2 ni. cuz marin, incik kerie bwk adik2 dia come out togeher. ala 2 org jek, si arif n dikna. alang2 dia rang mau beli brg. incik kerie terus bwk dia org la. so x perlu balik utk amik dia org kam. skali jalan kan senang.
Kelmarin ni kua lewat skit. dlm kui 8.45 baru kua la. huh. sbenar nya dlm plan mau kua mcm biasa pastu incik kerie nk beli siap2 utk parents i. tapi biasa la. kalu dh wt plan baik punyerrrr pasti x mjadi. benda lain yang jd la nih!..........
Around 8.45 i kua rumah. incik kerie dah ada area stadium tu. kami teruss ke kube pasu utk membeli belah di pasa situ. kekeke..........siap2 aja beli itu ini, kami terus ke maybank area town then parkim di mydin! holass,his sister mauu beli brg di situ. before that, we had our brekpes d kfc.. bla bla mkn ayam n minung hot melo. aummm sodap!!
Then we tinggal adik2 kt mydin, but incik kerie mai hantar i balik la. cuz masa tu dh lewat kan. kira2 sejam lebih jgk la i kuar marin pg..keke..........(sampai2 umah kui 10pg kup,donno, forget already) keke.
Dlm kui 10 lebih,my mum get out from her room n ask me to but that bj, yang jual d first lady(kbmall). She said that itu mlm dia can't tido very well cuz mikir bout my bj las.
I need cream bj kurum for weeding faris nati. Sblm ni my mum suh aja pakai yang lama but da flower lebih terselah dr bekground kaler. That bunga kaler pink n da background kaler cream. M mum x puas hati lah. She wants me to beli bj baru.
Masa my mum bg tau tu, I dah hepy cuz i got bj baru then i can see my loved,incik kerie. keke.
Kebetulan plak lepas i balik umah, incik kerie singgah ke baza area kb. kekeke. Dia punya adik,dikna, wants to buy for membe. alang2 incik kerie blum balik umah. I ask him to see me n teman me ke kbmall las.. kekeke yey!! jumpa dia lg.
Kami jumpa dlm kui 11.30 lah menuju ke kbmall. kami terus menuju ke butik first lady then teman adik dia beli black shoes d bata. keke. dgr kaba dia nyer adik mau msuk pgakap. keke. Marin jgk, incik kerie duk searching bj pgakap for his adik lah. Tapi mana ada, cuz marin kan ari friday. Mana la ada kedai bukakk!! ksian. hehhee..
Rasanya kami kuar dlm sejam jgk kup,then kui 12.30 i pum balik umah.
Walau dalam rasa x puas kua/jumpa dia, i tetap kena balik. cuz bfore kuar my mum dah peringat don lama2. lagipum incik kerie kan nk g mosque utk smayang jumaat. So x leh la balik lewat=].
Lg pum umah dia nga kb, amik 25/20 minit pjalanan gak. keke........
So balik la umah masing2 =]
Apa pum thanks incik kerie cuz temankan i beli bajuuuuuuuuuuuuu kurum di first lady =]
miss him =[

miss him =[

slamat mlm pd sesiapa saja. hehe........ dlm keadaaan mgantuk ku terus kan coretkan serba sdikit utk ari ni, kamis bsempena raya cina 08. keke.

Masuk today ni,dah 2 ari I x kua brekpes dgn incik kerie. huh!! tapi kalu nk banding ari ni n kmarin. huh ada agak bezanya. dlm x jupa brekpes, marin petam i tetap jumpa si 'dia' juga. walau dlm lorat2 n kejap, but i still jumpa dia..
Tapi ari ni..?? lasum x jupa. ishh!! frust nyer. dah la nk nunggu ari2 utk jumpa tu lama....... bila dah leh kuar, ada plak halangan yg mnimpa. hukhukk =[

Spatutnya this mownim kan, i akan jumpa nga 'dia'. tapi sblm kua tu, dia mintak ubah plan. Suh i beli siap2 brekpes utk parents,then baru jumpa dia. this is bcoz dia kena send his grandmother g mana tah. i pum donno. So i said ok lah.!

bla bla kua2 i terus menuju ke kedai che moh di jln bayam. hurm beli nsik dagam(aym), nsik puteh(ikan), pulut n kuey. siap2 beli tus, aiyaa!!! he said that he cant to see me this mownim! aiyayayayayya frustt nyer..!! uuwaaaaaaaaaaaaa..

by da time tu, dia inpo la that granfather dia msuk clinic. got accident. huh!! dgr accident kenaling jgk, teringat kes i dgn dia. ari ni grandfather dia plak. that he call 'ayh'.
I lih dgr suara 'dia' lain mcm. tanda2 org tgh risau kan. ye lah sapa x risau,tok kita kan. huh!. dapat bayangkan lah bila kiter risaukan ttg seseorang yang rapat kan.!
huhh =[ (terus teringat kan tok sdiri), saba je lah.
'dia' telalu runsim akan keadaan 'ayh'. huh. i juz leh kata don wory, insyaALLAH x der apo2 lah. tut2 lepas pd tu, he call me that 'ayh' dia ok. juz luka skip!! ohh,syukur lah =]
soo, i said x perlu risau lg.!

tapi dalam msa yang sama. adeshh!! sedey jgk lah cuz i x leh jumpa dia. lg pum x de alasan nk jupa belah petang kan. so tpaksa la.. ari ni x jumpa si 'dia'.
I miss him soo muchh!!! Miss you like crazy but i'm not crazy loll. still waras lg ni. keke =]
Thank you incik ♥

Thank you incik ♥

Thanks for coming incik kerie. walau for one hour but u still datang kb for spent time with me. Thanks a lot...........
Thanks sbb teman i g sana sini. =]
I'm sory x leh lama2. cuz i keja masa lol hinggkan kita x sempat minung2 dulu. lebih2 lg our plan mau mkn sama2 kan. wat! ikut plan kat sun too kan. but x mjadi. SORY!!
Wed, 6 february 08

Wed, 6 february 08

haluuu............... betemu lg di ruang blog ini. kekeke.........
mula2 rasa malas mau update utk ari ni. sambil2 layan ym dgn si 'dia', i tetap amik ksempatan utk coret serba sikip utk ari ini.

so,how life today..? how bout u, u n u...?? well, as for me im fine la.. keke. ari2 sehat dan kuat,mudah mudahan sehat sokmo las. =]

hurm.this mownim ari rabu,6 february, i miss dr brekpes dgn incik kerie. he cannot come here lol. so wat can i do kan. i juz kuar soram la. kalu kua soram beli2 terus balik da. Means, no brekpes d lua lah. kekeke.
pg2 la i menuju ke gerai kuey area istana. then i went to telekom kb. naper g sana kan? for ur knowledge i pegi pum cuz ada tujuan. keke. tujuan mau cr directory n yellow page. my mum la yang mau nyer. nk dkatakan 2,3 kali dah i g tanya. but i got da same answer, blum ada.. haha.

pastu i pung g la jabat pos area umah i nis, huhh.. x de jugak. lastly i pung pakai g beli nsik for my parents la. today menu, nsik lemak & kuey kosu/cekmek/cuk bdak. keke...
after finish beli n belah, i pum balik loll.. ya mau g mana lg. x de plan. lg pum dah kuar 45 minutes. its time to go back la. keke...........

bla bla balik2 umah, kemas itu ini then i kuar g razali batek with my parents... then msuk town singgah ke psa khatijah/bazar buluh kube.. yey!! shoping time. keke not me but my mum.
ala shopping2 pum bkn utk dia jgk but for her sis,cikdah n others. keke.. beli batek,beli tdum n beli kaftan silk. kekeke.
hey dlm2 beli2 itu, i got one!!! tudum manik kaler cream but ala2 white gitu. =] yey! thanks mama. walau its juz rm15 but thankful lah. before this i ada gak beli this kind of tudum d de alfa area tesco but it cost rm25. huh!! rugi2. keke..
this tudum ni i ingat kn nk pakai went g ceremony for next week la. =] kekeke. yey!!
i want to tell you kn, this afternoon for my lunch! wooww walaupun mkn nsik grg je but i still happy la. hahaha. bkn apa dah lama x mkn outside with my parents. asyik2 take away. huh!.
tapi ari ni lain plak. sbenarnya plan mau minung2 aja time dah masa tu dah kui 2. so pakai oder je lah =] kekeke........

sampai2 umah dah kui 3. dlm 3.30, i kua lagik! yey. tapi this time i kuar soram without parents. opsss bkn soram mau bdua.. yeah! bdua lebih kan, kan. kekeke.. kali ni i kuar with 'dia'. keke.
sian dier kena rushing cuz i suh cepak skit! cepat! i cannot tunggu lamo2. cuz i sdiri pung kena cepak kan. no kua lama2. so demi mau jumpa juga, tpaksa la rushing skit .. vroomm! tekan minyak tp i tetap pesan dier don kiss bumper keta oram d depan. keke. kalu tidak! adeshh!! x larat mau ganti las. kekeke. dah la tgh pokai ni. huhhh! damn! awa2 bln dah pening pala. huh.

* smile! smile!!!........ susah2 but sy tetap bahgia samaa dia =] cayunk kamo la =]
kkekeke........

jumpa2 dah kui 4. pegi sana sini, singgah sana sini utk cr bj for me. hurm i want bj kurum kaler cream. but x jumpo lol. lg pum pegi 2 tpt aja. keke. no time ma. then kami singgah ke keda ikan/grg pisam..
settle beli baru la blk umah. huh. sampai2 dah kui 5. huhh!!
ari ni panas giler.. mmg menggiler lahh!! dah la my car x de ekon! shitt! kipas pun kua angin panas aja. bukak cemin lg la panas.. cuz da sun tu. adeshh membaka sungguh! my skin rasa sakit2 ala2 oven roti gitus.. kekeke ( mcm toster roti) hahaha.. saba je lah.. ngeluh panjang2. tp nk wt camne.. dah nsibbb!!!!!!.............................
huh..
mau repair no money lg so tpaksa la tahan for a while. kekeke...........

hurm ok lah, that's all for tonite. see u in da next blog okies.. hurm. next blog tu kira 2morrow la,insyaALLAH. gudnite............. tata.................

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com