3/1/08 - 4/1/08 - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: 3/1/08 - 4/1/08
Rinduu bangat sama kamu ♥

Rinduu bangat sama kamu ♥

Rindu itu perasaan yg indah yg telah dikurniakan oleh Allah kepada kita. Rindu juga membuatkan kita mengingati orang-orang yg kita syg, yg rapat dgn kita, yg sentiasa bersama kita pada waktu susah dan senang. Walau sejauh mana pun kita terpaksa berjauhan dgn mereka. Rindu bukan hanya untuk ibu-bapa/adik-beradik/kekasih/suami/isteri. Rindu itu perasaan yg meluas. Kita boleh merindui sesiapa yg kita suka, yg kita ingat. Mcm yg sayerp tulis kat atas td.

Semua org ada perasaan rindu. Termasuklah aku. Termasuk lah korang. Termasuklah org lain. x kira siapa pun kita. Rindu membuatkan kita tersenyum dan hati kita berasa sgt gembira. Betul kan? *senyum*. Kekadang membuatkan kiter sedey krn kita telalu merindui dia...

Pada waktu dan ketika ini, aku dilanda perasaan rindu. Rindu kepada si 'dia'. *Windu bangat sama kamu!*

Tlalu rindukan dia shinggakan sayerp sendiri x tahu bagaimana lagi yang harus sayerp ucapkan. sayerp hanya dpt mgatakan yang hati sayerp telalu rindukan 'dia'. =[

Harap kamo begitu juger...

p/s: saling merindui yerk......... kamo! bila kamoo mahu pulang ke pangkuan ku..?
Faizal Tahir - Sampai Syurga

Faizal Tahir - Sampai Syurga


Ku membenarkan jiwaku 'tuk mencintaimu
Ku persembahkan hidupku 'tuk bersama kamu
Dan diriku...untuk kamu..
Belum pernah ku merasai begitu...
Semua itu telah berlalu
Harapan ku palsu
Dan mungkin hari yang satu...
Terus ku tertunggu..
Di hatiku...masih kamu..
Belum pernah ku ingin terus menunggu..

KORUS :
Aku lemah tanpa kamu...
Ku ingin mu dampingi ku..
Aku fahami aku bukan terbaik untuk dirimu
Sampai syurga ku menunggu..
Sampai syurga ku cintamu...
Hanya satu...hanya kamu...

Ku membiarkan hatiku 'tuk merinduimu..
Ku menghamparkan sakitku 'tuk tatapan kamu...
Bersamamu...harapanku...
Hilang dalam terang yang membutakanku...

Dan segala yang ku ada...
Ku berikan semua...
Untuk dirimu saja...
Ku mahu dirimu..
Bahagia 'tuk selamanya...
Biar sampai syurga..
Aku menunggu cinta darimu..
Agar ku sempurna..

Namun aku tetap aku...
Yang terbaik 'tuk diriku..
Hanya satu...

Thank you ♥

Thank you ♥

To INCIK KHAIRI ABDUL RAHMAN

THANK-YOU

Thank yerk sbb kamo sudi mluangkan masa utk membuat sedikit catatan di dlm blog ini. sayerp sbg tuan empunya blog ini amat mghargai nya..skian.

From NIk NUREHAN

Assalamualaikum n haii.....

Assalamualaikum n haii.....

at 6.30pm.
Date 31/March/2008

Assalamualaikum...hai,

emmmm....
Mungkin kamo tertanya-tanya ek saper kah yg menaip blog inie kan...Inie bukanlah tuan punya blog inie yg taip tapi inie ialah saya...sapa kah saya itu??kekekeke.....
i'm is....MOHD KHAIRI BIN ABDUL RAHMAN...

emmmmm...
1st time tulis blog nie nak citer apa ek??

saya mau citerr yg saya sangat sangat rindu akan si dia....emmmmmm....
udah nak masuk dua hari sy tidak mendengar
**rengetan si dia,
**tawaan si dia,
**majukan si dia,
**sms sama si dia,
**dan lain2 dari dia...
sy windu sgt sgt..emmmmmm :(
adakah kami si dia merajuk??
si dia marah sama sayakah??
bukan laa.......tapi di sebab kan sy tak ada credit mau toup sama si dia n sy sendiri...
emmmm...rinduu sgt2....

sy minta maaf ek!!tak blh toup sama beby dah dua hari syg nie tak toup beby kan...
emmmm...
syg nie winduu kamoo beby...
emmmmmmmm.....

p/s:selalu merindui diri kamoo....love u so mush...cayunkk kamoo sgt2....

so sampai sinie sajer ek dari sy utk 1st blog ni...nanti sy taipp lg.kekekek....
Esk,Esk,Esk dan Esk...

Esk,Esk,Esk dan Esk...

hey hey hey. nk citer sumthing nih.
bkn mgumpat or mgata cumer becerita jerk. kekeke.
last day my dad said yang today he will take my car to da workshop.
tapi ari ini hampir blalu.
now was 2:30 PM.
hahaha.
kan sayerp dah kata. ari esk x tahu bila. kekeke......
so tunggu je lah esk esk..

my dad ni mmg camni..
dia slalu mjawab esk ok. esk...........
entah la esk esk tu maksud nyer bila......
sayerp amat mgerti akn ayh sayerp. kekeke.
that's ok my luv dad, ank mu tetap menunggu lah. keke.

my car still ado problem dr segi cermin n ekom. so x tahu la bila nk repair ni. yang tahuu jawapan nyer esk, esk dan esk.......

soo.. tunggu je lah ari esk utk tiba =]
To Incik Kerie ♥

To Incik Kerie ♥

Y.O.U ♥

Y.O.U ♥

only wanted you

Selidik dulu baru Mgata yerk.! :P

Selidik dulu baru Mgata yerk.! :P

ada juga manusia yang bodosss..!
ini lah manusia suka bkata kata yang belagak pandaii.
tanpa usul periksa main redah ajer...
x perlu belaja2 tinggi kalau benda remeh pum x leh pikir panjang....
x de guna stadi jauh2 kalau depan mata pum x leh nampak.
huhh.!!
------------------------------

sapio jung post shoutout..bini ko toklaki...kuca wokyoh molek...ur are a guy..and missing 'his'...waklu...lawook2.... <---------------- rasa pandai nyer bila send komen bgitu..? pandai menegor org tanpa usul periksaaa.......?? dah la slama ini x mahu betegor saper tapi bila rasa ingin tegor, haikkkkkkkkk paka redah ajerk... ish ish....
jangan malukan diri sdiri nah!!

kerie:
pdahal nyer i miss his smile,hugs,care & everything bout him to maksud nyer bkn nyer salah post shoutout tapi sbenarnya shoutout ini sbg luahan n tujukan pada arwah ayh. tapi ada juga yang salah paham yang mgatakan sayerp (kerie) tuju kan pd si dia(ann) tapi menggunakan pkataan HIS. ishh!! ish!! jangan duk wt salah paham lah. baca abis2 dulu. kalau tidak about me tu akan di edit dah, kalau tidak sound yassin udah di ubah dah. itu lah manusia yang tidak cek line dulu pakaii bijak dier jek. sungguh2 memalukan diri sdiri.

ann:
mukin juger di membuat ksimpulan yang sayerp(ann) telah salah post shoutout di fster kerie. aiayayayya....... sedar ke tak ni..? jangan belagak pandaii yerk..!!

--------------------------------

hoho..misunderstood...sorry2..takziah..smoga arwah tok dicucuri rahmat...setiap yg berlaku ada hikmahnya...amin... <---- kang dah kena, sdiri kata sdiri kata sory. huhuhu ksian pd kamo krn kamo memalukan diri sdiri. itu satu pgajaran la yerk. jangan ikut hati nyer maing ngata sesuka ati.. ksian ksian.
Benci! Benci!!

Benci! Benci!!

To: NF

benciii benciii dier........ saper dier..? not my boy but..
my gurlfrenz.. huh.
satu ketika dulu, dia penah jadi my besfrienz. shayang myayang antara satu samer lain but now! huh! bencii dier!! benci akan sikappp dier.. bodoss.!! dia merasakan diri nya bagusss..??
bagus kah dia?
pandai kah dia?
chantek kah dia?
baik kah dia?
peramah kan dia?
friendly kah dia..?
huh skg tidak lg.......... sayerp bencii dier.......!!
dulu susah payah kiter la tempat mgadu dier, tangisan dia kita la yang dgr, luahan dia kita dgr juga tapi skg.............? ah lantak ko lah. ko rasa ada ramai membe lain. pegi pegi.. aku x kisah lah cumaaaaaaa kekadang tu aku hairan naper tetiba ko mjauhkan dr ku..?
ada wt salah pd mu kah..?
ah serasa ku, x de aper2 pum. tapiiiiiiiii entah lah. mana manusia x melakukan ksilapan kan, kan..? tapi apa salah ku kpd dia..?
hurm.
bia lah, dia yang x nak baik dgn aku.. aku pum bkn nyer tehegeh hegeh nk bkawan dgn dia.
tanpa dia pum aku tetapp happy spt skg....!!
love my life now.. i'm happy krn ada dia n kwn laim. aku x perlukan dia pung. cuma aku kesal krn aku udah lama mgenali nya.
tapi x pe lah. x per x per.
smoga ko happy dgn cara ko sdiri yerk. smoga ko bahgier ler d tpt org n bahgier disamping membe2 lain....... bahgier di sisi org tsayang? org tsayang? ada dah ker? hooho.. aku x tahu la tus. harap2 je lah ko bahgier. huhu........

adios.
Salam Isnin ;)

Salam Isnin ;)

Monday, 31 March 08

Mowning eribodi. hi. wish all of u wif a wonderful day okeh..........!! kitaaa enjoyy!!!

good morning

Thank you incik ♥

Thank you incik ♥

thank you

Thanks My Love cuz reload my phone. MuUuaAaXxSs!! Yeaayy!! smbil2 layanz tv3 jum2 citchat kat sms okeh =]

Rindu kan dier  ♥

Rindu kan dier ♥

huh......(tanda mgeluh)

sayerpp rindukan dier. rindu rinduuuu sgt........

anda anda anda semua nk tahuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ari ni kami bdua samer2 menanggung rindu krn msing2 x mempunyai kreditt utk kontek antara satu sama lain.

aaaaaaaaaaaa kamoooooooooooooooooooo! sayerppp rinduukan kamooo!!

kamo bagaimana..? enggak rindu kan sayerpp kaa..?

kamoo jahapp :(

kamo x kata pum yang kamo rindu kan sayerpp..!!

sayerp harap2 sgt kamo akan kontek sayerpp ini mlm! waiting for you bebeh..

plz okeh. kalau tak, i hate u lah.. kekeke. :P
She & He

She & He

she's happy :) having her 'putera' making her life most completed.

Dia pum purple jugerrr ;)

Dia pum purple jugerrr ;)





Purple Tyme =]

Purple Tyme =]

New Photo Wif Cik NA...

New Photo Wif Cik NA...










Me, Nik Nurehan wif my frenz, Siti Jamalina, Na
Date : 29 March 08
Day : Saturday
Tyme : 12:15 PM
Tonite : Kitaa Layaannnnnnn TV3

Tonite : Kitaa Layaannnnnnn TV3

helo my frenzz... gudnite semua..

soo masing2 buat aper yerk..? as for me, i'm watching da tv3. cuz tonite got anugerah bintang popular yang dtayangkan scara live dr genting.. =]
antara pemenangnya ialah farah fauzana, faizal ismail, aznil, rabbani bla bla......

congratulations!!

so, rasanyer tonite ni i will not surf da myspace,fster dan juga ym lah....... i think tonite mlm utk watching tb las. cuz this anugerah so mnarik cuz da pgacara mmg gempakk ahh..

What my means is Raja Azura n Fauziah Dato Amat daud. yeahh! Bez kan, kan. kan sayerp dah kata pasti best la kalau dua ni ader kat mana2 anugerahh! saluteee........!
Thank you Bos ♥

Thank you Bos ♥

adesh! lepas satu satu..
patutnyer lepas satu dua kan. kekeke.

last day saturday, 29 march 08,

sesampai jek kat rumah,ceming keta buat hal plak dah.. arggg..
x leh nk close plak dah.. zuppppppp msuk kdalam x leh nak angkat2. huh MY GOD!
nsib la benda ni jd kat umah dah. kaluuu tidak alamatnyer x leh turun kemana2 lah.
ish ish............
cemin keta wat hal plak dahh!! dah la arap kan satu cemin kt driver jerk..... tut2 cr pasal plak. ye lah others cemin mmg x leh bukak cuz jammed akibat jarang n mmg x penah bukak.
huh.
duet duet..
dimana harus cari duet uk repair nihh...........??
pd saper n di mana harus sayerp mgadu ni..
keke..
saper lg kalau tidak pd parents sdiri.. kuikuikui..
ada2 jek ank manja ayh n mama ni. kekee....... =]

lepas lunch(mkn laksa jerk that i bought kat kube pasu), my dad pum g la kdai utk repair. ye lah cemin ni wajib di repair cuz x leh tutup kan. bahaya tuss!! x pasal bgn2 esk pg keta di amik org. kekeke.........

lepas sejam gitu2, my dad balik balik lah. he said that da cost for da repair was rm60.
huhh mahal juger yerk..
huh.. tapi sayerp ni mmg ank beruntung! ye lah....... my dad jugerp la yang bayar that cost. keke.. thanks dad........! muuuaxsss!!!!
n Sory cuz slalu myusahkan.....

this month dah brapa banyak dah my dad kluarkan money for me. huh. elaum yang stiasa ada extra, pay da roaxt tax and repairing my car.

Thanks a lot dad ♥ .
Outing wif My Parents ♥

Outing wif My Parents ♥



Outing with My Beloved Parents ♥ . keke..
Locations : KBmall.
Date : 29 MArch 08
Type : 6:30 PM

Got New Bajuuuuu ;)

Got New Bajuuuuu ;)

New bajuu, hehehe.. yeap, pink colour cuz that my peberet colour loll. kekeke......
brand : Institute =]
Walaupum mengalami masalah kewangan, tapiiiii masalah nafsu mana boley disekat sekat kan. hahaha itu lah wanitaa yangg hantuu bshopping. pantang nampak yang bkenan di mata pasti mahukan juga. x boleh mgawal nafsu bshopping! kalau nak, nakkkk juga. nak! nak.. keke.. lebih2 that baju tu colour pink tauu!! auuwww sayerp sukerr!!!
keke.. tapi2 dlm bshopping tu mata ku hanya tpaku pd brg yang ada sale lah. kalau yang new arrival pasti x de kan, so amik la yg lama2 skit.. ah!! sayerp tidak kisah itu janjiii sayerpp sukaaaaaa!! =]
utk that baju, i bought yang 70% dah tau. keke. yeap!! cerita betul la nis.. =]
the price was rm75 but biler dah ditolak 70% it be rm22 jerk. soo!! mestiii la sayerp beli kan,kan.. for me sgt2 murah tapi dlm murah pum bila tgh sengkek mcm skg ni adesh trasa juger..
tapiiiiiiiiiiiiiii dah nafsuuu x leh dikawal,sayerp tetap membeli nyer! kekeke =]
Thank you My Frenz, Cik Na ♥

Thank you My Frenz, Cik Na ♥

Thank you


Souvenir from perak by Siti Jamalina, thanks for being such a good friend..!



outing!! outing!!

outing!! outing!!

salams! 11:34 AM, Saturday 29 MArch 08

for ur knowledge. i'll be outing with my frenz, siti jamalina yang lebih prefer dgn nama na or juliet. kekeke..
we will meet at 12 PM at Muhibbah bakery.
I will outing for 1 hour only.
so don worry bout me okeh. i will takecare my self.
keke......
yehaa! outing ouutinggg!!

p/s: biar pum no money. kekeke.. window shooping aje okeh. =] kekeke..

ok lah. daa....
To da BEST STUDENT, kuikuikui

To da BEST STUDENT, kuikuikui

To Incik Khairi Abdrul Rahman

this week udah 3 tyme kamo ada test kan. ish ish. ini lah perihal sbg student kan. So stadi hard n do da best okeh. don play a lot la... lepas abis stadi ni. baru pk mau play2 okeh. now, masa utk blaja.. hey!!! lepas stadi pk mau play2..? opss!! watch out!! bkn masa utk play2 tapiiiiiiiii masa utk cari nafkah utk sayerpp. kuikuukuii... itu sayerp..? hahaha :P bwekk!!

okeh la... see ya this evening okeh! daaa

Good Luck

-S-A-Y-A-

-S-A-Y-A-

Masih tiada hala-tuju.
Kehidupan yang dihidangkan masakan yang manis, masam, masin, pahit, tawar dan kelat.





Raffi Ahmad & Ayushita - Jangan Bilang Tidak

Raffi Ahmad & Ayushita - Jangan Bilang Tidak



Ku pernah punya cinta namun kini ku sedang suka kamu
cintaku dulu tlah kubuang jauh kini ku ingin kamu

ku pernah menyendiri di sini ku akan terasa sepi
walaupun bibir penuh gelak tawa namun hatiku sepi

jangan bilang tidak bila kita belum mencoba
siapa yang tahu akan sama hatimu dan juga hatiku
banyak yang bercinta bertahun-tahun putus juga
kuharapkan dengan dirimu walaupun singkat pendekatan
cinta kita kan abadi

ku pernah punya cinta namun kini ku sedang suka kamu
cintaku dulu tlah kubuang jauh kini ku ingin kamu

jangan bilang tidak bila kita belum mencoba
siapa yang tahu akan sama hatimu dan juga hatiku
banyak yang bercinta bertahun-tahun putus juga
kuharapkan dengan dirimu walaupun singkat pendekatan

jangan bilang tidak waktu dicium aku bingung
namun dada ini bergeta
rmakanya sungguh aku mohon
jangan bilang tidak


only you ;)

only you ;)


"Life aint easy..so,u have to decide..."

She Wished For The World
Hoped For Something New
Waited For Happiness
But now, thing is different;because

i already met the happiness. Thanks....:)
picture lg dan lg ;)

picture lg dan lg ;)

Got New Photo ;)

Got New Photo ;)





Do You ♥

Do You ♥


Do you feel me loving you
Do you feel me touching you
Do you feel me wanting you
Do you feel me honestly loving you

But i do have this fear
Fear for loving you
Fear for wanting you
Fear for lossing you

Let me love you the way i do
Let me love you just the way you are
Let me love you where ever you might
And let me love you for the rest of you

Do you feel me loving you?
Do you feel me so close in your heart?
Do you feel me missing you so much?
Do you feel me loving you honestly?

This is what i got left
The only things and feelings that i had for you
This is the only thing that i wanted to
And please dont take it away from me.
Do you feel me loving you?
And yes i really do!
♥

i would do anything
You’ll do anything.
You’ll do all the crazy things
That you can’t explain.
You’ll fly to the moon,
or reach for the sun

When you love someone.
You’ll deny the truth,
believe the lies.

There will be times that you believe
you can really fly.

But your life has really just begun
when you love someone.
When you love someone and feel it deep inside,and nothing else could ever

change your mind.

When you want someone,
when you need someone,

When you love someone,
you’ll sacrifice.
Give everything you’ve got.
You won’t think twice.

You risk it all.
No matter what the cost
When you love someone.
You’ll fly to the moon
and touch the sun
when you love someone

To 'dia' ♥

To 'dia' ♥

To incik Kerie :

Happy friday to you okeh. wah this evening got test lg yerk....... again n again.
maklum sajer lah, nk final exam kan. so u must stadi harder for this sem okeh.
cuz this sem u have promis to me that it will da last sem to you.
i doens't want to hear any excuse or extra sem okeh....(paham2 jerk la yerk)
stahu sayerp da test will start at 2:30 PM kan,kan.
so, Siap Smayang nati, terus ke school lah yerk.
.
huh.
Sure tekejar2 masa kan. yelah. siap smayang dah kui 2, exam start 2:30.
So, jangan jalan lenggang lenggok mak limah la yerk. keke.
Apa pum. i wish alots of luck okeh.



LuckBalloon

Thank you ♥

Thank you ♥

thank you

sblm offline, disini sayerp nik nurehan ingin bterima kaseh pada siti jamalina, cik na cuz mereloadkan kredit sayerp. keke. thanks na =]

kpd incik kerie tuuuu, terima kaseh tak tehingga lah. thanks for da everything okeh!! semuanya lah cuz kalau nk senarai kat sini bejela jela plak.. okeh =]

shayang kamo!!

Nite ;)) See You Tomorrow

Nite ;)) See You Tomorrow

LVove

LVove

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com