Thursday, 20 March 08 - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Thursday, 20 March 08

20 March 2008

Thursday, 20 March 08

Nik Nurehan | Thursday, March 20, 2008 | 0 Komen
Thursday : 20 March 08

hari ni, hari yang kurang best utk sayer n dia. bg saya, x best mana cuz hari ni banyak sgt air mata yang harus ku keluarkan. begitu juga dgn dia kn shayang. ye lah,tkenangkan pd seseorang yang disayangi n dihormati. khilangan/pemergian arwah2 amat memberi kesan pd sesiapa yang mengenalinya.

mownim : dr pagi lg saya mula membuat perangai udus..!!!!! mula tidak melayan 'dia' dr segi phone,sms. langsung x reply(kalau reply pum style spatah2 pkataan aja). huh..
trasa yang si dia x mahuuuu bejumpa dgn ku. bkn x nak jumpa n saya sbenarnya paham akan keadaan dia. ye lah dier kan baru khilangan 'ayh' then hari tu jugak la dio blum sempat utk merehapkan bdn/melelapkan mata. of course la emosi dia teganggu kan!!!! ye lahh teringat kat arwah la, kea buat itu ini lah, kena mlayan kerenah saya lah. mana la dia x penim n srabutt!
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
saya memerlukan dia. saya tahuuuuuuuuuu! saya pahammmmmmmmm!! dia sibuk tp hati saya mahuu diaa..mahu diaaaaaaa!!!!!!!!!!!
huh.....
selam sejam slepas saya kua beli brekpes,kami mula bebual di teliphone. bual itu ini dan dia juga menceritakan kisah 'arwah' pd saya..
dr suaranya saya tahu yang dier telalu sedeyh n x dpt menerima kyataan yang 'arwah' tlh pegi. lebih2 lg accident ni belakuu dgn cepat skali. kiranya 'arwah' tidak sedarkan diri selama satu hari lalu meninggalkan dunia.(18 march 08-accident) (19 march 08- meninggal)

antara ceritanya:
- ayah telah bepesan pdnya supaya pulang selepas 10 hari. kiranya ari raya(maulidur rasul)
- ayah telah membeli beskal utk adik sya, mgajanya hingga adik sya berjaya mengayuhnya.
- ayah suka terbahak bahak mlihat cucunya mulai pandai mgayuhnya.
- ayah tidak menunjukkan sbarang reaksi yang belainan dr hari2 lain.

pada pagi ini juga,saya mulaaa membuat perangaii uduss...udus kah saya? kuikui. iya. saya x dpt menerima hakikat yang 'dia' sibuk pd hari ini dan tidak dapat mlayan segala kerenahku.
saya mahuuuuuuuuuuuu 'dia' melayan ku spt hari2 biasa.
saya mahuu 'dia'
saya rindu kan 'dia'
telalu rindukan 'dia'
rindu! rindu! rindu!
airmata ku tidak dapat btahan dr kelompak mata,stiasa membasahi pp ku yang berisi ini...

pada masa yang sama.....! marah mula meyerangku.. ku tidak dapa mgawal perasaan ku!!
ye lah. before nk kuar beli brekpes tu, ingat kan nk usaha sendiri la( mau top up air kreta)
tapiiiiiiiii..alamakkkkkkkkkkk!! x reti bukak la plak. ku cuba beberapa kali tetapi gagall. amarah mula meresapp jiwa..! argggggggg perasaaan marah mula mgawal otak ku!
huh.
saya mula memberontakk!! arggg.. ini suma gara2 dia. kalau bkn accident saya x perlu susah2 utk men top up kan air di taki ini. tak perlu melihat wajah kereta ku yang betapung ini. ada itam la plak tang bonet ini. tak perlu merasai kehangatan (adehhhh ekom buat hal la plak). tahu2 je lah cuaca skg ni,panassssssssssssss gilerr.. tak tertahan rasanya tau. peluh stiasa membasahi belakangku,dahiku,mukaku,leherku. adehhh rimas betullllllllllllllllllllllllllllllllllllll................!!!!
geramm!! saya mula geramm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apa lg, terus melepskan geram pada 'dia' yang tgh2 blur itu. bkn mahu mengukit cuma nk melepaskan geram.
maapkan saya incik kerie. saya tahu saya bertindak kejam/kasar/ober/memaksa.. cuma saya mahu seseorang mendengar luahan saya yang pd ketika ituu sungguh geramm!!

antaranya :
- awak ni tul2 myusahkan saya(bkn hal lain tapi hal kereta,sungguh2 tidak selesa)
- tahu x per, tul2 myusahkan! trasa diri ni susahhhhhhhhhhh sgt. =[

maapkan saya incik kerie.
bkn saya kata awk ni myusahkan sharian idup saya tapi krn ketidak selesaan aja. saya cuma mahu lepaskan geram. betul2 tidak puas hati akn krn yang digunakan skg.
saya tahu yang awk akan memperbaiki nya. saya pahamm, ada benda ni kita kena mgambil masa tp spt saya katakan td lah. mahuuuuuuuuu lepaskan geram! geram!! tlalu geram pabila memikirkan kereta ini.

maapkan saya incik kerie..........maaap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com