4/1/08 - 5/1/08 - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: 4/1/08 - 5/1/08
My eyes are getting really tired

My eyes are getting really tired

Woah..This keeps me busy for hours

I'm so tired...
Do you use a computer. Alot of times your eyes being tired is a sign of eye strain. If you use a computer then you need to take frequent breaks okeh.
I'm too bizie :P

I'm too bizie :P

I'm Busy

p/s: Sory everyone.
For today,i'm too bz editing my chenta's blogging.
cuz, he just want to change his blog from assigment blog to mp3 blog.
so i have to help him to edit a few thing loll.
kekeke..

soo, if anybody free,
log on to http://witch-assigment.blogspot.com/

thanks you.
:)
Feel good this morning?

Feel good this morning?

good morning sun

Feel Good for those who Love you.
Feel Better for those who Miss you but
Feel the Best for those who never Forget you,
just like me. good morning...:-)

Wednesday, 30 April 08

I hope you're back

I hope you're back

To : K.A.M.U

if u came back tomorrow nite, next day in da mownim i will send u to clinic okeh.

no dalih2/alasan okeh. you have made a promise that you will see da doc.

hehe..

get well soon

Sayang..come back quick!

Sayang..come back quick!

miss you

Adesh, hari selasa hampir belalu.
jam sudah menunjukkan 6:56 PM.
Tapi,
si dia tetap tidak pulang.
bilakah si dia akn pulang menjenguk ku disini.?
adakah dia akn pulang dgn scara megejut(tonite)
adakah esk pg?
adakah esk mlm?
lusa?
or hari2 sterusnya..?

sayerp mgharapkan dia pulang kesini..........
;(
;(


cepat2 pulang ya....................
sudah byk hari kamu abiskan masa di arau sana.....................
bkn ada exam.
nothing to do kan.
prepare for last paper..? tak juga, langsung x belek buku kan.
soo.
balik la utk 3,4 hari okeh.......
;)
;)

p/s: menunggu kpulangan kamu ;(

Shayang...
Mengingatimu adalah sesuatu yang terbaik dapat kulakukan ketika kita berjauhan...

Play wif Money ;)

Play wif Money ;)





Untuk hilang kan tekanan, jum main-main dengan kertas.. Jom share mcm mana nak buat sumthing dgn duit.. Kita buat baju lah.. selalunya org buat kapal kan..
So, this tyme kiter buat baju plak.! hehe.

Hari ni kita bermain dengan duit.. Ambil sekeping duit RM100.. actually tak kisah nak ambil berapa pun, cuma RM100 ni note nya besar sedikit berbanding yg lain.. So senang nak buat..
Selamat mencuba ;)
29 April 08

29 April 08

morning

Hope you are having a great Tuesday ;)

p/s: eh, eh naper la kalau tyme pepagi gini rajin plak wishh morning tapiii tyme lain jd malas plak nk wish. hurm sori yerk eribody.......

;)

Sakipp gigi.... :(

Sakipp gigi.... :(

Saya sakip gigi ler...
tak ada org teman pun ketika tgh2 sakip gigi nie..
:(

sakipp nie....

p/s: inie saya yang mgalami sakipp gigi :((
i need to go to a dentist...
Saya!!

Saya!!

Waktu ini sayerp merasakan sesuatu.. ..
3:03 PM, 28 April 08

- Sayerp sunyi.

- Sayerp buhsan

- Sayerp penat

- Sayerp mgantuk

yerp, sayerp tahu. sayerp bkn yang sempurna :(
Have a Happier life..

Have a Happier life..

How can we have a happier life?

(My opinions...)
a. Live simply so others can simply live.
b. Love others as we do ourselves.
c. Find joy in the now, instead of the past or the future.
e. Strive to find the good in everything, instead of the negative.
f. always be satisfied on what we already have..never lust for that others have.
(kekadang x jgk) kekeke.. mnusia,biasa lah. ;)

I try to live by these rules on a daily basis.

Be sure: Happiness is for everybody. Our days are full of things and poor of feelings.
Even if I am not so often happy I believe it's on my own will to decide to be. Sometimes we have true reasons to be sad and to destroy the joy inside our hearts but I believe we can always try to watch inside little things to get the joy of love. To be happy is not a matter of laughs or fun but a state of my heart and mind.
28 April 08, Monday

28 April 08, Monday

How to Smile With the Eyes

How to Smile With the Eyes

Many people want to seem more sincere, or simply want to be able to express themselves. When it comes to happiness, "smiling with your eyes" is key, and it can be learned. (smile sincerely, believably, and deeply)

- Smile with the mouth.

- Know that 90% of a sincere "smile with the eyes" is just getting the muscles of your face trained properly. "smiling with the eyes", and it can't be faked. When something really makes us happy, our eyes get brighter, taking on an excited shine or gleam. If you can't do this, you will have to practice quickly bringing to mind a memory or image that makes you happy. When you have to give your best smile (even if you don't feel happy), quickly think of this happy thought and make the smile you practiced.

hehe..
smile
p/s: sayerp la tus, rasa kurang happy tapi kena keep smilling jgk lah. hukhuk.
27 April 08, Sunday

27 April 08, Sunday

Mownim : 10:03 AM

Enjoy your sunday before monday gets here.. hehehesmile

Last posts for today, 26 April 08

Last posts for today, 26 April 08

Smat mlm eribody.
walau pum jam menunjukkan sudah 12:02AM.
tapi sayerp msih sempat mconteng a few words lah.
kekeke.........
entahlah, cuma sayerp rasa mahu mluah kan sesuatu yang tebuku d dlm hati nih.
huh..
rasa kurang enak aja.
kenapa ya..?
ada yang mengganggu emosi/perasaan ku ini.
huh.
donno la.......
cuma,
naper lah kiter ni payah utk bsyukur dgn apa yang ada n stiasa mempunyai perasaan tidak bepuas hatiii.........
huh...
ini membuatkan sayerp betul2 mjadi tidak selesa lah.
pikiran ku srabutt.....
arggg..........
srabuttt itu ini,srabuk mahukan sesuatu yang lebih baik pd skg..
tapi,
harap2 ari esk kembali pulih, insyaALLAH.
cuma sayerp sdiri tak tahu 'esk' itu bila..?

oklah..
malaih dah type pnjang2. mau rest n get my sleep... gudnite........!!
26 April 08, Rindu

26 April 08, Rindu

Salams,

Hurm,
Sbenarnya sayerp trasa buhsan lah pd saat ini..
Saat ni sayerp x de benda yang mahu di klik2 kan.
jd..
sayerp mula lah teringat akn si dia kat Arau nun sana...
ape die buat? dah mkn ke?
opss oooo, saat ini dia sibuk mghadapi final exam lah.
stahu sayerp exam utk hari ini bemula pkul 2:15PM until 5:15Pm.
so msih ada 2 jam lg utk nyer menempuh exam itu....
huh. feeling bored tnpa bebual dgn dia.

ikutkan hati nak jer bersame2 dgn die tapi apekan daya
sayerp disini bsama parents
dia pula kena abiskan stadi di uitm, arau.
ini yang myebabkan kami utk berjauhan.
tapi utk masa depan dia/sayerp jugak kan. kekeke.. :P

skrg nih aku makin lame makin sayang..
rindu usahkan cakap
ari2 sms..call semata2 nak hilangkan
kekadang sayerp sibuk kan diri aku dengan kerja2 rumah.
maklum la sayerp ni cuma bekerja sbg bibik di rumah. hehe.
so, boley la ilangkan buhsan n pk yang bukan2.

:( sedih sangat...
padahal bukan jauh pun..
tapiiiiiiiiiiii kalau naik bus 7,8 jam
lama tu kekeke.

sikalang sayerp cuma membilang hari utk menunggu kepulangan nya..
dia janji pd sayerp yang dia akn pulang dlm sari dua lg..
tapii dia sendiri x confirm bila dia mahu melangkah tangga bus mutiara itu.
owh shayang,lekas pulang yerpp......

sayerp sdiri x shabar mahu bjumpa dgn dia.
mahuuuu bshopping dgn dia..
mahuuu jln together sama dia.
sebut pasal shopping ini......
hai ada duet ker utk bln may ini..?
huhu..
dlm beberapa hari lg kiter akan mlangkah ke bln 5.
tapi blum msuk bulan baru dah plan mahu beli itu ini. keke.
enggak shabar la sayang.

kalau ikutkan hati, mahu memacam tapiii sayerp tahu x kn tcapaii impian ku skali gus..
sayerp ni bkn nyer bduet pum. hukhuk..
-mahukan hp baru.
-mahukan beg baru(entah brapa lama dah ditangguhkan)
-mahukan cincin baru..
-mahukan kasopp baru
-mahukan baju baruu
kalau cakap baru,arggg mahuu semua nya serba baruuu lah ;)

pd kamu itu, pulang dgn duet yang byk ye,
kekeke.........
dlm pikiran sayerpp mahu itu ini lah..
rasa mcm dah lama x bshopping..
kekkeke.........lama?? keke..
tapi bkn april ini kiter bshopping apa yer..?
sayerpp sdiri lupaa..

yang sayerp ingat,
si pinky adidas itu. itupum money kamu ;)
kekeke.

hurm.
apa la sayerp bebel2 kan di atas yer..
apa pum lekas pulang nyer....

p/s: shayang, i very2 miss u..
Magazine covers with our picture!

Magazine covers with our picture!

What's love?

What's love?

"How do you know if it is really love?"

For me..luv is such a strange, wonderful thing dat nobody really has codified what it is yet..& to further complicate matters, there are so many different kinds of love: the love you feel for a friend, a family member, a sport or even a pet.. huhu..When u luv someone, u want to be with them..Not just be with them, but share everything with them..u have a great day at work and want to rush home and tell them every wonderful thing that has happened. u feel excited at the prospect of just being in their company, just being close to them isn't enough, u want to be a part of them, a part of their life forever..u can't stand the thought of being away from them yet...u can almost feel what they are feeling...That to me is love.
Sumone I miss ;)

Sumone I miss ;)

hello

Khairi,
I miss you so much! and you know that you’re such a good boyfriend to me and this is the words that we kept saying to each other and meant for each other, I love you so much! Cant wait to hav a good time with you again.
Hold on.. (to myself) Sigh
He, the only one ;)

He, the only one ;)

"I only love him, only him can love me, no one else!!!
nobody can love him like i do...
lOOk...nobody can love me like U do...
U r my hero, my pwince until end. (insyaALLAH).
all i can pic is tha way u make me smile..
CINTA KAMU BANGAT!
u make me crazy...."
Get Angry wif Ayh sdiri ;(

Get Angry wif Ayh sdiri ;(

hurm marah sapa nih..?
ish ish naper marah2 ni kan.
entah la. sayerp punya hati tgh marah pada seseorang.
bkn apa cuma x bepuas hati lah.
:(
:(
:(

sayerp pantang sgt kalau benda sayerp berubah tanpa sayerp buat sdiri.
argg.. betul2 geram..
walau skecil mana sayerp tetap marah krn ia dpt dilihat dgn mata sayerp ini.
org lain nampak ker?
ah lantak la pd org lain.
buat apa nk kisah dgn org lain.
kisah sama diri sdiri dulu.
huh.
;(
;(
;(

beberapa hari lepas, my dad ada la buat rajin mahuuu lap kan keta sayerp itu. oh x lah lap mcm mana buat. gitu2 aja.. x bersih mana pum. huh........
maklum la kereta ku bhabuk then tekena ujan rintik, soo makin comot la kereta ku itu.
kira ok lah, thanks for my dad la.

tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
tgh ari td, sayerp tegerak hati mahu mandikan kereta ku ini. kerana telalu comot dipandangan mata ku ini... (tapi dlm x bersih pum,tunggu la next week send ke snow wash) kekeke. lg pum just paid rm12 utk luar dlm. so okey la tus ;)
tut! tutt!!
bila sayerp tgh mcuci, mata ku tpandang akan kecalaran di atas bonet depan!! argg sayerpp mula nk naik darah ahh. ! arggg!!
saper la yang calarkan keta ini. sptnya mcm ada org cuci my bonet telalu kuat lah.(gsk telalu kuat)
argg!! argg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dushh!! 1h32g2@$#%!%#Ghd. ni mesti gara2 ayh ni yang telaluuuuu gsk my bonett...
argg sakitnyer hati ku ini..........
betul2 x tetahan airmata ku ini :(
sedey n betul2 buat sayerp marahh...
tahu x sbesar mana tapii ia tetappp ada kesan nyer..........
dah la my onet itu baru jerk cat. baru..? boley dikatakan baru lah kan tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii tgh ari td sayerp tenampak kesannn hitam/calar plak dah.(dibahagian tgh)
huh ;(

sayerp betul2 x bepuas hati.
shingga kini air mata sayerp tetap menitis mengigatkan bonet kereta ku itu ;(
sian sama dia ;(

sayerp menunggu ayh pulang dr masjid. slesai dia menukar bj melayu nya,sayerp mula betanyakan pd ayh dgn nada yang kurang enak la..............
ibuku mdgrkan soalan yang diajukan oleh ku pd ayh..
ibuku myyokongku dan membebel juga..
haitt! ibu ku lebih membebel dr ku.
yeap la. ibu ku sdiri pantang kalau org sentuh brgnya begitu juga dgn sayerp. sentuh2 tapi berubah dr asalnya.
saper x marah,
ayah ku hanya senyak tidak bkata kata.
;(

sory ayah,ank mu betul2 tidak bepuas hati dgn ayah itu.
ankmu tahu ayh ingin membantu mengelap kereta ku itu tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;(
;(
;(
;(
;(
Marah bangat nih,arggg!!

Marah bangat nih,arggg!!

Salam jumaat, gud evening yerk.
2:16 Pm

huh. ari ni belalu spt biasa.
cumaaaaaaaaa
argg!! argg!!
sayerp tgh marah nih!!
arggg geram! geram!!!
ada saja yang buat sayerp geram! ada saja yang x kena dgn hidup sayerp.
kenapa yerkk?
kenapa x leh belalu dgn okey2 sahaja..?
huh..
geram ni!
ni lah org yang nk tunjuk rajin..
huh saper yang sayerp maksud kan..
bkn sapa2 pd org lain tapi dia merupakan org penting buat ku!
tapi..
saterp tetappp marahh n rasa sakitt sangat..
ati ku bedetum dubdab,dubdab..
argggg!!!!!!!!!!
SHE & HIM ♥

SHE & HIM ♥

Friday  25 March 08

Friday 25 March 08

Friday!

remoteImage.gif

Schnuffel bunny - Snuggle song

Schnuffel bunny - Snuggle song

You are my sweetest love, this love ...

I always wanna hug,
because I really love you,
the world just has to know.
I'll do anything for you,
there is nothing I wouldn't do.snuggle,
cuddle and then hug me,
with you I always want to be.

la la la la ...

My love is deep and true
I'd be lost if not with you
So long it would have been
If not for you and me
I'll do anything for you,
there is nothing I wouldn't do.
snuggle, cuddle and then hug me,
with you I always want to be.

la la la la...

Our feelings are so strong
And our hearts will beat as one
Another ending story
Is what I have with you
I'll do anything for you,
there is nothing I wouldn't do.
snuggle, cuddle and then hug me,
with you I always want to be.

la la la la...

You are my sweetest love,
this love I always wanna hug, because I really love you,
the world just has to know.
I'll do anything for you,
there is nothing I wouldn't do.
snuggle, cuddle and then hug me, with you I always want to be.
Sayerp mahuu!!

Sayerp mahuu!!

Hurm, best jgk kan ada keychain or loket mcm ini. ;)

Spasangg gitus. kekekke

eee mcm2 yang sayerp mahuu, adakah apa yang kiter mahukan itu tercapaii..?

Dgn usaha pasti tcapai kan, tp dimana harus ku dapat apa yang sayerp mahukan itu.
What’s My Breakfast Today?

What’s My Breakfast Today?

I always wonder, what do people eat for their breakfast, or lunch, or even dinner. Do they eat like me? Do they eat the same thing everyday?

so how's bout me hah.?

hurm i thought a bread wif egss kut!! hehehe.. x pum wif kaya jem. donno lg.

but i sayerp betul2 teringin wif 2 half boiled free range chicken eggs.. hehe.. mana lg kalau tak di white house,kb. sudah lama sayerp tidak menjejak kaki di sana ;)

ye lah adakalah tyme nk singgah kedai itu tutup n baru2 ni nk pegi dah tp 'dia' plak dtg lewat. huh tpaksa di cancel kan. lg pum sayerp tenampak my mum's cousin lah. sbb tu jgk sayerp x janji mkn situ. kekeke.

Wow… that’s a super duper healthy breakfast. Do u actually feel full after em?

Unhappy wif sumone :(

Unhappy wif sumone :(

im not perfect girl but i'm just a girl that have her's own feebleness :(
girl
i'm sory.
sorry bout what happenz before until last nita ya.
heart broken girl
Last nite punyer cerita daa..

Last nite punyer cerita daa..

triste

24 April, Thursday

(23 April o8)last night around 12 lebih AM, was a bad tyme for me n him. huh.

trasa betul dgn dia. huh. nk buat camne sayerp ni kan style tetido tyme pokpek2 at phone tp muluk jerk kata x ngantuk tapi mata ni mudah sgt tetido. then tyme kami borak2 adesh!! sayerp tetido las. huh :(

sudah mjadi habit tau, everynite mmg sayerp akn tetido n sblm ini pum dier betul2 memahami ku tapiiii smalam. argg shitt!!!!

smalam, lain pd yang laim. dia mula marah pd ku! huh!!!! his gedik voice tlah berubah skelip mata :( dah pandai meninggikan suara.

huh.. so sad. at that's tyme to sayerp terus ingatkan someone yang bmakna buat ku juga(dulu2 la skg tidak lg) as for me, rasa mcm sjarah kembali berulang jerk.

benci..bencii......!!!!!!!!!!

sayerp benci dgn peristiwa lama itu n smalam berulang kembali to me :(

dr seorang yang lemah lembut berubah mjadi seorang yang pmarah.

aiii anda period kah..? sdgkan anda seorang lelaki. huh.

;(

ikutkan hati mau saja wt derk pd dia tapi disbbkan sikalang ni musim exam sayerp tpaksa wt derk aje. x mo dia susah hati krn sayerp plak. tahu benda kecik aja tapii nk buat camne sayerp mmg mcm ni, mudah trasa.

anybody kt luar sana tahu cara mgawal emosi kah..? hehehe...

sayerp tahu sayerp dah mampu berubah dah, mmg sikap sayerp yang mudah trasa n sumtime mudah marah. opsss!! sumtime kah..?

ini lah kut sikap sbg ank tungga yerk. kekekke ;)

byk kelemahan nyer..

-mudah trasa

-mudah marah apa bila x dpt sesuatu yang di ingini

-x mahu mgalah tp org lain yang perlu mgalah

-suka merengek,menangis bla bla..

and more...

hohoho..... apa lah yang sayerp bebelkan ini, entah, donno or buat2 tak tahu..? kuikui... lantak la, redah aje, sajer nk abiskan waktu2 tluang di sini.. huh..

p/s: pg2 dah ngadap laptop ini, mcm x shabar utk mengonline kan diri. di kamar tidor rasa mcm x enak aja. srabut2 ingatkan hal smalam ;(

da..daa..

Hopefully eveything okey :(

Hopefully eveything okey :(

Thursday  24 April 08

Thursday 24 April 08

24 April 08, Thursday

GOOD MORNING

Today just like last day lor, ujan lor at Kota Bharu,Kelantan.

its raining

So,bhati2 di jln yerk, jgn luper si payung itu ;)

Don't cry rain

but!!! utk sesiapa yang tgh bsedih itu mmg sesuai lah cuz when you're in the rain no one can see your tears. sooo dapat lah cover airmata anda itu. keke.

its raining anyone?

as for me, yang kt umah ni alhamdullilah la x kena ujan nih, so smmgnyer x memerlukan nya. kpd sesiapa jangan meniru gaya gamba di atas okeh. skadar hiasan aja. kekeke..

okkk!!! daa da...

Which colour that you prefer hah?

Which colour that you prefer hah?

Dalam kehidupan kite umpana 'WARNA' yang berwarna-warni. Namun, setiap masa, detik, saat akan dilalui dengan penuh rintangan dan cobaan. Namun hargailah ia dengan sebaik mungkin.

~Jika di tanya padaku pasti warna 'PINK' adalah kegemaranku. hehehe.

Jika Ia Sebuah Cinta… ♥

Jika Ia Sebuah Cinta… ♥

Jika ia sebuah cinta…
ia tidak mendengar…
namun sentiasa bergetar….

Jika ia sebuah cinta…
ia tidak buta
namun sentiasa melihat dan merasa..

Jika ia sebuah cinta…
ia tidak menyeksa
namun sentiasa menguji
Jika ia sebuah cinta…
ia tidak memaksa
namun sentiasa berusaha…

Jika ia sebuah cinta…
ia tidak cantik
namun sentiasa menarik…

Jika ia sebuah cinta…
ia tidak datang dengan kata-kata
namun sentiasa menghampiri dengan hati…

Jika ia sebuah cinta…
ia tidak terucap dengan kata
namun sentiasa hadir dengan sinar mata..

Jika ia sebuah cinta…
ia tidak hanya berjanji..
namun sentiasa cuba memenangi..

Jika ia sebuah cinta…
ia mungkin tidak suci..
namun sentiasa harmoni…

Jika ia sebuah cinta…
ia tidak hadir kerana permintaan
namun hadir kerana ketentuan…

Jika ia sebuah cinta…
ia tidak hadir dengan kekayaan dan kebendaan…
namun hadir kerana pengorbanan dan kesetiaan…
p/s:
- Namun ia bgetar - ia hati sayerp dubdab2 bila mahu ketemu sama dia/ingat kan dia. keke
- Namun ia melihat/merasa - yeap sayerp dpt lihat ksungguhan dia n buatkan sayerp tharu.
- Namun slalu mgaji - opss bab ni, dia yang slalu diuji, uji ksabaran utk mlayan kerenah sy. hehe
- Namun Sntiasa beruasa - hehe, usaha tangga kjayaan. mau sayerp buktikan yg kamu bsungguh2 mahukan sayerp. paham2 aja yerk!! rasanya udah info..!
- Namun Sntiasa mnarik - stiap pasangan ada lebih/kurangnya. bla bla mnarik n tetarik yang tsendiri. keke
- Namun mhampiri hati - ye lah, hati ini dimiliki oleh nya, begitu juga dgn sayerp ;)
- Namun hadir dgn sinar mata - kalau jauh dimata,bagaimana yerk. bepandu kepercayaan je lah. keke.
- Namun cuba memenangi - dr segi si dia, yeap stiasa berusaha memenangi hati sayerp ini yang mudah buhsan,mgamuk,nangis,cpt trasa dlm kata lain over. soo tpaksa bkorban la skit.
- Namun stiasa hormani - hormani kah kita, biasalah kalau btikam lidah or salah paham kam, adat la tu. sesiapa pum beperang sama sdiri juga.
- Namun hadir krn kententuan - ia dtg dgn sdiri/bsedia lah.
- Namun hadir dgn pgorbanan/kesetian - ini yang pnting dlm stiap hubungan!!!! stia, pcaya, jujur, bla bla.
I Love, I Want!

I Love, I Want!

I only have one dream gadgets that I really, really want right now, so here they are! Which is why it's on my dream gadget list!
OR
p/s : Yang sbenarnya, sayerp dah ada n95 yang biasa itu, tp skg udah chantek la. dia punya housing byk calar2 la. ahh sayerp x mahuuu itu hp lg.. kekeke. biasa la cerewet pdahal diri sdiri yang buat hp itu bcalar.. so diri sdiri x mahuu guna n lihat hp itu lg. hahha. terukk kan sayerp ini..
hehhee..

so sayerp budget awal bln may ini sayerpp dpt memiliki new 95 lah. yeay!!!! x shabar nyer ;)

tapi,
Sayerp dlm keliruan nih sama ada mahu yang n95 yang biasa or n95(8gd) itu..?
hurm...
Pada mula nya saya prefer yang n95(8gd) lah. cuz walau pum ia sama tapi sayerp rasa mahuu yang baru dr sblm ini tapii.. my boys said that yang 8gd itu x menggunakan memory cad. is that trueee............??
betulkah yang 8gd x guna memory cad? kalauu betul la,sayerp enggak mahuuuu lah! mahu yang biasa lah... hehe..

sooo sikalang ini sayerp tengah membilangg hari utk memiliki nya baru lah.

To : Incik Kerie,
Kamu baik lah, don forget bout ur promise to buy for me okeh!! hehehehee...
so yang lama sayerp kasi pd kamu but u must bought da new one for me..
kiranya kita leh pakai spasang lah...
sama2 pakai n95 but sayerp mahu yang baruu!!! hahaha............ ;)
ala apa salahnyer, org lelaki mgalah pd org perempuan mcm sayerp. lalallaa. shayang sama sayerp kan,kan... soo boley lah!
yeay!!!

What do you guys think of thisNokia N95 and N95(8gd)?
Recommended retail price is RM1,650 for N95 and rm1,960 for N95(8gd).
;)
can't wait, can't wait.. hehehhe.
Thank you Cik Lily ♥

Thank you Cik Lily ♥

To: Lily
A very special thank you.


I want to say a special thank you to, Cik Lily for helping & teaching me. hehe. tanpa kamu pasti sayerp tcari2 or srabuk pala utk pk, camne la nk buat template ini. hehe. Now, sayerp betul2 bepuas hati. hehe. It was just what I was looking for. hurmm!! pinky!! sayerpp suker pink! keke.
Thanks yerr..!!!

thank you

H.A.P.P.Y

H.A.P.P.Y

22 April 08, Monday, 10:07 PM

Salam & hi everyone...
I'm updating.

happy

Waaa, I feel sooooooo happy todayy! aumm, start petang td la feeling happy nih.
knapa yerk?
apa yang buat sayerp heppy..?
yer, yer..!! thanks pd dia.
dia..? not bkn dia ituu tapiiiiiii
tapi pd siapa?
pada Cik Lily lah.................
yehaa!! kalau bkn dier, sure pala sayerp pusing search template yang bekenan di mata ini. keke.
dlm kata lain, sayerp seorang yang cerewet.. opss! bagus apa kalau mgaku, x perlu slindung2..
yer yer sayerp seorang yang cerewet!!
keke..
tapi kalau dah bekenan, mahuu jgk! mcm mana2 pum, mahuu juga!!
sooo, dgn x maluuu nyer n nsib lerrr reti betanyaa. hehehe.
Dgn tidak segan silu, ayerp mulaaa btanyakan pd Cik Lily ttg template ini....
dlm hati dub dab dub dab, bharap sgt Cik lily reply dekat chitchat box itu.......
hehehe..
alhamdullilah, tgh2 dgr lagu kat page dier, tgh2 resfresh!! waaa Cik Lily sudah reply la.
yehaa!!
alhamdullilah juga,dia memberi respongg yang amat baik!!....
suker! sukerr!!
hehe. Dr respong dr Cik Lily ini menunjukkan dia sdia membantu..
yeha!!!!! happppppy nyer...........

Wish ya Gud luck ;)

Wish ya Gud luck ;)

Good luck

Lets pray Khairi can do the exam well and pass with flying colors! Amin.

Time table:

- 21 April 08 at 2:15 PM until 5:15 PM

- 23 April 08 at 9:00 AM until 12:00 PM

- 25 April 08 at 8:00 AM until 12:00 PM

- 26 April 08 at 2:15 PM untul 5:15 PM

- 8 May 08 at 2:15 PM until 5:15 PM

p/s: tut..tutt masa belalu.. final exam sudah tiba. hehe. Rasa cepat plak yerk, sblm ni rilek2 jerk. Apa pum, now this was da tyme kamu menunjukkan kebolehan la. hehe. and this was da final exam,sooooo no repeat2 okeh, insyaALLAH.

WISHING YOU SUCCESS IN YOUR EXAMS!

He came's to my house ;)

He came's to my house ;)



Date : 18 April 08

Tyme : 11:30 AM

Locations : Nik Nurehan's House, Jalan Bayam.

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com