I'm SORY! - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: I'm SORY!

02 June 2008

I'm SORY!

Nik Nurehan | Monday, June 02, 2008 | 19 Komen




Thanks shayang. butt...............
I'm so sory cuz tlalu mengikut perasaan marah n x memikirkan hati kamu.. tapi itu lah saya yang x suka beselindung/menipu/merahsia apa2 dr kamu.
yeah!! why hah.......?
i have reject that bunga and ask him to take back..

owwhh. yeapp!! saya x amik that bunga cuz I don't like that gubahan. soo ugly lah... gubahan dia sungguh2 tidak mnarik phatian. so saya x mahuuu la.. so soryy krn x jaga hati kamu.
hopefully kamu paham & terima knapa saya tidak mahu/terima nyer.........
as u know kan, gubahan dia sungguh teruk!!!!!!!!!!!!!!! i hate that roses!!
i'm sory........
even i want it tapii bila x bekenan di mata saya tidak mahukannya :(
sory dear cuz me sungguh2 cerewet..........
if kamu trasa, so sory tapii kamu sdiri pum x bekenan kan,kan..
:)

so lain kali, kena berani utk menegor aunty itu ok cuz before this you hav bought roses yang chantek2 utk saya. this time. erkkkkkkkkkk!! sooo huduh :)
i'm sory cuz paksa kamu buat balik rumah..
hehe. of cos ur nenek n ur mum/fmily tanya bout that bunga kan..
lebey kurang satu pgajaran lah tu.
if u want tpo bought me sumthing, pastikan ia chantek dipandang ok
& brani menegor krn kita pay wt we buy..
:)

hehe...... apa pum hargai n suka kamu belikan bunga buttttt so sory x dpt terima nyer..
lebey2 lg my mood tgh x ok ):

Related Posts

19 comments:

  1. yerr yangg..tak chantikk lerr..
    syg nie bawa blik bunga tu umie letak kat meja makn kat dapor u..syg tu tau kan meja kat dapor tu..:D

    ReplyDelete
  2. xpe laa buruk2 pon.. asalkan kita ikhlas terimanya hehe :D

    ReplyDelete
  3. bunga kt mana ler tu kerie beli,ann
    heheh.ciannn ko dio..

    ReplyDelete
  4. hehe..ape lah ann neh dogil babab tahulah..nasiblah si kerie tu shayang kt budak degil neh..:P

    xnak bak lah sini munge tue bgi zue..bazir sajok...watper tolak2 hahaha...

    ReplyDelete
  5. lyna : tpt skalo.. sokmo nyer chanek.. tapi pagi tu entah guano la nyoya tu uboh uduss... :(

    ReplyDelete
  6. To shayang : sian kamu kan,kan..? tapii haha padan muka! lain kali buy da perfect roses ok. lala (over) :)

    ReplyDelete
  7. To ien : :) smile.. keke. x suka sungut belakang. lgpum dia tahu an. kalau x puas hati cakap jerk :)

    ReplyDelete
  8. yerr...nanti syg nie bli lain pulak okey...gubah kasi cantik2 gittu...:D

    ReplyDelete
  9. tak baik tak terima pemberian orang...

    kalu tak cantik, simpan sajork dalam ati...

    m sure he's trying so hard to get your blue mood...

    ReplyDelete
  10. trying so hard..? donno.hope so la.
    tapi mmg dia style mcm tu. rilekk. x komplain if x bekenan. so nk dia berubah skit. cuz kita baya. kiter perlu dapat yang stimpal n tbaik :)

    ReplyDelete
  11. wee garden kah.rose itu sgt sweet..tp sygnye.gubahan supo kate ann..ekekkee..
    to kerie..kene plih comey2 lain kali ;)

    ReplyDelete
  12. ~ lor, tak dek la buruk bebenar pun.

    and u're not suppose to reject it in front of him. mesti ur bf kecik hati. for at least he was trying hard to make u smile. even tak berhasil, u just sorok2 la skit kekecewaan yg gubahan tuh tak lawa. jgn la sampai reject tak nak terus. sian la kat dier.... hargai lah si dia dgn seadanya. ~

    ReplyDelete
  13. rasanya wee. depan bala polis tu kan. keke. yeap gubahan dia sgt teruk. sblm2 ni chantek bangat. hari tu nyoya tu no mood kut! keke

    ReplyDelete
  14. alahai yekew..mmg wee..jrgla dpt gubahan x okeii kat dio.sb ofis na..mmg beli bunga kat dio time ado majlis..nyonya tu badmmod kott.heeeeeeeee

    ReplyDelete
  15. oh dpt bunga...terima je la dik..cian dia

    ReplyDelete
  16. tu la..mukin nyonya tu moody.. :)
    tyme tu jugak my mood x brapa ok.
    mangsa nya dia lah. keke.
    x per.
    bg dia wt balik. boley hias rumah sdiri. keke

    ReplyDelete
  17. waa wii!!
    ramai nya yang ksian sama dia..
    saya..?
    50-50 ajer. kahkahkah. bwek :P

    ReplyDelete
  18. yarkkk byknyerr koment kat sinie..hahahha...
    yerr la..my mum dah letak kat meja mkn tu..adik sya tanya bunga ko sapo nie abg?? adik sya blh tanya...nakal laa....

    ReplyDelete
  19. abg pum jawab : utk adik la :)

    ReplyDelete

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com