Nasi Beriani ~~ - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Nasi Beriani ~~

Nasi Beriani ~~

Nik Nurehan | Sunday, July 20, 2008 | 7 Komen

Nasik Beriani bserta aym

Dalca sayur bserta aym

Ikan goreng

+ Sambal Lada (no picture)

Wah dah lama me tak upload picture mkanan utk lunch or dinner ni. hehe. so today, me merajinkan diri utk candid few picture of Nasi Beriani yang dimsk oleh my mum. Tapi knapa ikan grg..? spatutnya telo msin ka. aiayayaya sbb menu ari ni x diplan sooo telo masin x de spare di rumah.. x kn nk kluar hanya krn telo msin. keke. sbb tu la grg ikan jerk ;) orait la tu asalkan ada benda msin. keke...... aiyoyo skali my mum buat mmg satu puyuk nsik ler. argg banyak kan,kan.. yeapp!!! yeap! jawabnya mkn sampai esk ler. keke ;)

blabla.. blaa...

Kitaaa layanzzz... Mkn! mkn!!

7 comments:

  1. makan lagi...rupa rupa nya nik nie pemakan orang nya...kalau saya nak pekena nasi beriani,biasaknya saya hang up kat restoran arab dekat Billion tu. Nasi beriani berlauk kan ayam kashwari tak pun kambing %$%^& (sekali tulis ala ala arab daaa! tak ingat...!)

    makan tak aper...jgn makan ati udah!

    ReplyDelete
  2. oowh nsik beriani arab tu. tau2. an pkena skali jerk.. hurm biasa aja. x best mana pum... ;)

    ReplyDelete
  3. dik ann habiskan satu piyuk tu ker???

    ReplyDelete
  4. ~ ann, sedapnya nasik beriani tuh... nak jugak!!! dah lama tak mkn nasik beriani nie.... sob sob. ~

    ReplyDelete
  5. Horm las. dik an kan jenis mkn banyak. stakat satu piyuk no hal punya ;)

    ReplyDelete
  6. mizza : aiayayya hari tu kuey akok ni nsik beriani plak. tgh ari nanti singgah la kedai yg jual nsik beriani. ;)

    ReplyDelete

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com