8/1/08 - 9/1/08 - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: 8/1/08 - 9/1/08

Happy Ramadan to all My Blog friends & contacts...

Nik Nurehan | Sunday, August 31, 2008 | 0 Komen


A Little Wish : Happy Ramadhan to everyone~~!

* To all my muslims contact i wish you a best ramadhan, (Happy Fasting) - ampun dan maaf dipinta andai ada terkasar bahasa dah tersalah kata.

Selamat Berpuasa from us (:

Apakah perasaan anda setelah bgelar ank merdeka?

Nik Nurehan | Saturday, August 30, 2008 | 1 Komen







Tema Kemerdekaan tahun ni ialah "Perpaduan Teras Kejayaan"

Simple~~Kenyam (:

Nik Nurehan | Saturday, August 30, 2008 | 0 Komen



Sedey..Sob*SOb..~~
Sungguh simple besday sayerp hari neh..~~ tanpa cake plak tus :(
ish!! x kn kuey akok sbg ganti kutt..
uuuWWaaaa.. SObb*SoBb....

Birthday depression?

Nik Nurehan | Saturday, August 30, 2008 | 0 Komen

It's my 24th birthday today, and even though I've been happy and somewhat excited about it all week, now the day has actually come, I feel really, really down. I can't stop crying. We didn't really do anything today because I didn't want to. I don't know what it is, something just doesn't feel right.

It just seems no matter what I got or how special the day was, I'd still be unhappy.

Can you cherry me up?

Nik Nurehan | Saturday, August 30, 2008 | 2 Komen
Today's my Birthday and I am feeling down?



Dunno why but i'm just kind of sad. anyway to cheer me up?

It's my Birthday!

Nik Nurehan | Saturday, August 30, 2008 | 2 Komen


Happy 24th Birthday to Myself!!!

;)

I am officially a year older
and wiser i hope. hehe
Happy Happy Happy!

wish aku sempena umur aku 24 dan azam tahun baru?

takde yang istimewa, hopefully hidup aku bertambah bermakna sama beloved parents, si dia & rakan-rakan. hopefully aku bole stiasa tersenyum riang dan moga-moga impian mnjadi knyaatan. l~~ auww mcam2 impian yang hajati~~
kalau dlm masa tdekat mesti syiioookk tp mcm mustahil jerk :(
akhir skali, makasih pada semua.

Yeeehaaaaaahhh arrrrribaaaaa arrriiibaaaaaa~

GudMorning People~~

Nik Nurehan | Saturday, August 30, 2008 | 0 Komen

Incik Khairi (:

Nik Nurehan | Friday, August 29, 2008 | 0 Komen




Brekpes, 29 August 08

Nik Nurehan | Friday, August 29, 2008 | 1 Komen




Tips & Warnings

Nik Nurehan | Friday, August 29, 2008 | 0 Komen
1. Making yourself look pretty will make you feel good about yourself.

2. This will make others look at you with different opinions.

3. Life is one, enjoy it, no matter what problem you have.

4. Life is short, we need to be happy with what we have.

5. Make sure that clothes match.

6. Do not tell anybody that you was feeling sad, because this will bring that situation back into your life.


7. Lets make sure that what happened yesterday, stay there, in the past.

How to make yourself feel happy when you are sad?

Nik Nurehan | Friday, August 29, 2008 | 0 Komen
As we grow, life becomes harder and responsibility become part of our daily life. Some of these responsibility become problems for us and make us feel sad or depressed. Sometimes we feel exhausted. This e-how is just to help you and show you the many ways you can overcome these feelings. Hope it help you.

Remember dreams come true only when you make them come true. Life is only one and you only get that life to make the best of it. if you are home alone, sitting in the sofa, get up, take a shower put on that pink dress you love the most, or those shoes that you like & make yourself look pretty. Feel pretty, because you are pretty, there is only one person like you, that's yourself.

Can People Feel Happy and Sad at the Same Time?

Nik Nurehan | Friday, August 29, 2008 | 0 Komen
Just as black is the opposite of white, happiness seems to be the opposite of sadness.
The two emotions differ in almost every respect.
Those who are satisfied with their current state typically feel happy;
those who are dissatisfied feel sad.
Those who get what they want feel happy;
those who do not feel sad.
When people are happy they generally smile, laugh, and seek out others;
when they are sad they frown, cry, and withdraw from others.

"If you're sad and you know it, cry a tear," and
"If you're happy and you know it, wave your arms"


Birthday Love Messages

Nik Nurehan | Thursday, August 28, 2008 | 0 Komen

Happy Birthday My Love!

Thinking of you with love on your birthday and wishing you everything that brings you happiness today and always.

To the world, you may be one person. But to me, you are the world.

hehe.. ;)

Dear : Shayang~~

Nik Nurehan | Thursday, August 28, 2008 | 2 Komen




Happy Birthday...
HAPPY BIRTHDAY TO
YOU..
huhuhu...
cepatnye masa berlalu..
cepatnye umo meningkat.. maken tua da kamu yerp.
yang penting menten lookz young tau.. *prasan sat.. hahahaa

Because today’s your birthday,
And because you’re extra nice,
One wish is not enough for you
And so here’s wishing twice…
Hoping your Birthday’s wonderful
In every single way
And next year brings happiness
For you day after day

10:47 PM, 28 August 08

Nik Nurehan | Thursday, August 28, 2008 | 0 Komen
Waaa wii................
Skg udah mlm.
Bdetik 12 mlm nanti, btambah satu tarik lg. btukar mjadi 29 august.
Tapi kali ni 12 augut 08.
Cepat sungguh2 hari blalu kan. tut2 dah esk lorr..
Wah kamu, btambah segak la yerp. opsss!!! btambah tua la yerp. kekee..
Ho hoho.. umo kamu sudah btambah satu angka lagik. hikhikk
Jdnya brapa ya ;)
Jeng jeng jeng..~~~~

Meet Sumone ~~ Cik Yatie

Nik Nurehan | Thursday, August 28, 2008 | 4 Komen
Salam & hi~

Today, i drove to Beris Panchor to 'colek' him for teman me to meet sumone. hehe.
Walamakk, hujan lebat sih & ksesakkan jalan pum melanda la.. aiseh~~
Nsib ler dah repair 'ekon' kalau idak mau jgk saya megamuk sakan. kekeke.
Sesampai sayerp di rumahnya, kami send adik2nya ke rumah nenek nya dulu then baru la kami btolak ke kb~~ huiyo cerita2 mcm la jauh sgt kb ni. keke.
Sbenarnya me janji dgn dia itu kui 3 ptg tapi nsib la si dia itu pum kelewatan gara2 ktiduran. ahaaks. So chantek punya 'time ming'~~

Me and Cik Yatie arranged for the gathering and this is our first gathering la..
Cik Yatie neh my regular custemer from an-wardrobe ;)
hehe. yeah!! pantang ada new item pasti disambarnya. Thanks dear.
We’ve spent almost 3 hours there..
Eh Eh thanks to aunty(mama yatie) cuz join our gathering! haha..
Best bangat cuz aunty ni so spoting maa ;)
Very peramah~~ hehe
We have enjoy our lunch at RasaMas and chit-chat bla bla bla.
Tapi nyer~~ Cik Yatie agak pmalu orgnya. ahaaks enjin payah nk panas kut tapi baiklah her moms banyak chit chat wif me n incik kerie. keke.
Kamu malu ya cik yatiee..?
Patut la kamu bawak assistant bsama. kekeke..
;) gurau jerk. hikhik

Apa pum, Thanks ya sbb spent time bsama tadi.
InsyaALLAH, ada rezki n klapangan kita leh kuar bsama lagik......~~


Salam Khamis :)

Nik Nurehan | Thursday, August 28, 2008 | 0 Komen

HuhaahuHaa

Nik Nurehan | Wednesday, August 27, 2008 | 0 Komen




Aiseh apa kes ni soram duk depan sorang duk belakang neh?
sdgkan sit depan kosong jerkk...........
huhu.
malas la sayerp tuka sit.. so biar aja sampai btempat baru tuka sit..
huhu apa salahnya jadi princess yang thormat. keke..
;)
erkk!! si dia kata mcm naik teksii yer~~ prebet sapuh! hahaha
so sory dear.. Smile* Smile*

Good Morning Malaysia

Nik Nurehan | Wednesday, August 27, 2008 | 0 Komen
Welcome to a Malaysian Wednesday morning. ..

Korek Tabung~~

Nik Nurehan | Tuesday, August 26, 2008 | 2 Komen




Apa kes ni~~~ huhu.. Hooyeaahh~~
Ayuhhh k.i.t.a SHoPpingg!!!
Nik Nurehan | Monday, August 25, 2008 | 0 Komen

Mood: Excited, Happy, Can't Wait ~~

Nik Nurehan | Monday, August 25, 2008 | 2 Komen

Mownim~~~

Wah gitu~~ Mood bcampur gaul neh. hahaha.
Wat Happenzz..?
I'm happy to meet my dearest sister~~ auuccch!!!
i'm counting the day ;)
Yiipieee~~ HippHipp Horeyy~~~
Tapi knapa yerk..?
Hahaha.. going crazy!!
Dsbbkan tertentu lah! x shabar nk dpt kan ituuu..
Amat2 teruja las. ~~ I laughed. hehe
Biarpum bkn apa sgt utk bagi korangg tapi for mee~~
Sayerp suka cuz saya yg request utk itu!!
yipiiee~~
Thanks adeq sbb Tunaikan my wish okey..
aauww my wish comes true lorr~~~

HOoreeyy~~~!!!!

Cleopatra stratan

Nik Nurehan | Sunday, August 24, 2008 | 0 Komen
Saper kah bdk khecik yang sgt chomei ni? tau idak? tak tau? dah agak dah. lala.
Nama dier Cleopatra Stratan nk masuk 6 tahun.
asalnya dari ngara Romania. Pada 3 thn, bdk ni dah kuar album.
( is the youngest person ever to score commercial success as a singer, with her 2006 album La vârsta de trei ani ("At the age of 3")
kiranya sold out gtuh kt ngara dier. clust!!



Nik Nurehan | Saturday, August 23, 2008 | 2 Komen

1 tangkai - cintaku hanya utkmu sorang

2 tangkai - kau dan aku saling mencintai

3 tangkai - aku cinta kamu

6 tangkai - jadikan aku miliku

9 tangkai - saling mencintai selamanya

11 tangkai - kaulau yang paling ku cintai spanjang hidupku

12 tangkai - bersatunya dua hati yang serasi

13 tangkai - pemuja rahsia

24 tangkai - setiap saat ingat dirimu

33 tangkai - aku mencintaimu dari dasar hati yang terdalam

36 tangkai - kehadiranmu membuat aku terpikat asmara

44 tangkai - janji yang tak kan bergoyah

50 tangkai - ini adalah cinta yang tidak kukesali

56 tangkai - cintaku

66 tangkai - jalinan cinta yang mulus

99 tangkai - cinta dgn pengertian membuatnya abadi

100 tangkai - jadilah pasangan yang mengasihi sampai lanjut usia

101 tangkai - tiada lain cintaku hanya dirimu seorang

108 tangkai - jadikan aku pasangan hidupmu

111 tangkai - cinta abadi

123 tangkai - cinta yang bebas

144 tangkai - mencintaimu pagi hingga malam selama lamanya

365 tangkai - memikirkanmu stiap hari, mecintaimu setiap hari

999 tangkai - cinta yang bertahan selamanya dan abadi

1001 tangkai - cinta selamanya

haiyoo...!! jadi kalau mau cinta slamanya, kena beli 1001 tangkai bunga rose utk sayerp ka neh..? aahak terduduk la kamu ~~ sekuntum bunga baper hinggit..? ni kan pula sampai 1001. hahaha ;)

cuba korang klik!! ;)

http://1.bp.blogspot.com/_S5vSpiu9VHY/SKqo58hl56I/AAAAAAAAAek/DPM6OovUv94/s1600-h/showletteruj5.jpg

Sbagai penutup, himpung la duet bebanyak yerp utk belikan bunga utk sayerp ni. haha. bwek :P

Thanks Z.U.E

Nik Nurehan | Thursday, August 21, 2008 | 1 Komen

Hip Hip Hooooreeyyyy!!! yIpiieee Yipiieee...
Hari neh sayerp dapat award from dia neh
+ Zue
Trima Kaseh yerp.. Sesungguhnya kamu baik la zue. haha..
Walau pum kita udah lama x beramass mesra tapi ingat jgk ler nk bg award pada sayerp yerp.
aahaaks. horey! ;)


To + Zue

Dear : ....

Nik Nurehan | Thursday, August 21, 2008 | 0 Komen

Dear, Frenz..

Hi my frenz.. how are you? just want to let u know i'm just dropping by today, so i can say hello ;)

hope that you are felling fine. having a special day. so plz get back in touch wif me ;)

Currently : Waiting Cik Adik~~

Nik Nurehan | Thursday, August 21, 2008 | 0 Komen
Whhhooohhhaaa...........
udah lama x post disini sih.. erkk!!..
kmana diri sayerp menghilang..
opss ada loll.. cuma sejak dua menjak neh, mmg x de special topic utk dikosikan.
gelak tawa, suka duka biarlah sayerp soram jerk tahu.
auch!! sayerp soram..? nop la. x de makna nya kalau skg neh handle seseorang kan.
hehehe..
so ptg neh,jari jemari ku x keberatan utk mgarang sumthing dlm neh. biarpum x panjang lebar tp ada menda baru yang betarikhkan hari neh kan. keke..

yeah...

utk pengetahuan korang2 semua, si dia neh akn balik ke sini next wik. biarpum next wik tu kira lambat lg tapi sayerp tetappp happy cuz sayerp akn betemu si dia neh. aahakss..
bkn si dia si kaseh hati tapi si dia neh adik pujaan ku. waaah gitu. adik pujaan nah. hahaha.
ye ye la tus ;)
spt dijanjikan, insyaALLAH kalau x de apo2 halangan rasanya ingin betemu dgn dia neh skali lagik. accececece itu pum kalau ada ksempatan utk ketemuk ler. adesh! jangan pulop kamu ajak sayerp kuar 1 august tyme puasa yerp. alamatnya sayerp tolak mentah2 tau. haha. acececce ye ker.. ;)
adesh! malah sih kalau nk kuar2 tyme puaser neh.
cik oo cik. balik lor sblm 31 august neh. boleh la cik yerp ;)
boleh kuar mkn2 lorr.. :(
yeahh...... kali neh kiter mkn2 bsama di pot laim plak yerp. insyaALLAH...............

Privnote~~

Nik Nurehan | Tuesday, August 19, 2008 | 3 Komen

Web Privnote ni membolehkan kita menghantar note -note kepada teman kita.Apabila note yang dikirim sudah dibaca oleh penerima maka note tu akan dilupuskan serta merta dan tidak boleh lagi dibace jika link itu diklik semula.Cara amat mudah..korang hanye perlu menulis ape note yang hendak disampaikan kemudian klik Post It..kemudian korang akan dpt link.Link tu korang akan kirim kepada rakan anda..Apabila note tu habis dibaca maka note itu akan dilupuskan.

Buat private Note - Privnote(klik sini)

I Love Maker~~

Nik Nurehan | Tuesday, August 19, 2008 | 4 Komen


I love maker adalah website yang membolehkan kita membuat design kita sendiri seperti I LOVE NY yang selalu kita dapat lihat di mana-mana.Cara buatnya begitu mudah hanya perlu memilih logo dan taipkan saja text yang hendak dipaparkan dimana size logo dan text boleh di'adjust'.Selain itu text dan logo boleh di'adjust dimana-mana kedudukan yang kita suka.Setelah puas hati dan klik make it untuk mendapatkan code untuk diletakkan didalam blog.

Contoh :


Buat design korang - I Love Maker(klik sini)

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com