Sgt Best Okey ~~ - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Sgt Best Okey ~~

17 September 2008

Sgt Best Okey ~~

Nik Nurehan | Wednesday, September 17, 2008 | 9 Komen

Aym Percik ~~ Ayam Percik is a favourite with locals and visitors alike. This barbecued chicken marinated with spicy coconut gravy is truly mouth-watering.

Sangat shedap okies~~~ Sangat murah okey~~ So sesapa kat luar saner nk makan aym percik ni leh ler tempah kat Jalan Merbau itu~~ Tapi naper yerp kata murah? ye lah~~ Satu peranggan dia only rm10, kalau di tpt2 lain skitar RM12. Tapi yang neh murah n shedap~~ Last day, me beli sekor ayam percik tapi tanpa kepak la yerp. hehe. only RM 20.. Wahh kiranya murah ler dr tpt2 lain.. So, petang ni esk lusa g la terjah Jalan Merbau itu ;)


Yang ni kuey2 yang my mum beli~~ wah 4 jenis ma. last nite juz mkn 2 jenis jerk~~ hehe.. ni plak me beli kt pasar ramadhan png.chepo~~ oowhh~~ ada satu gerai ni jerk yang jual puteri mandi yang besttt~~~ yang lain adesh kalering nyerr mnakutkan~~ haha.. ;)
(kuey puteri mandi, onde2, pulut manis pandan & kuey keppa)

Related Posts

9 comments:

  1. ~ nak ayam percik jugak. teringin nak makan yang my ma buat. kat sini tak best la Ann.. :( ~

    ReplyDelete
  2. my fav.....tuh ayam perxik, nikmat giler kalo dapat makan hari2...hehehehe!!!

    ReplyDelete
  3. hahh!! kak sya. nikmat gilow. berat bdn pum naik gilor las. hahaha.

    ReplyDelete
  4. mizza : tunggu kelik kg nanti,suh ma buat desh~~ buat sblm mizza kelik kl smula ;) waaa kecek kelate gitu. hahaa

    ReplyDelete
  5. bestnyerrr ayam percik tewww..

    ReplyDelete
  6. sdpnye ayam tuh....sib baik dah bk br bkk blog ko.hehe

    ReplyDelete

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com