1/1/09 - 2/1/09 - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: 1/1/09 - 2/1/09
Suka Duka..

Suka Duka..

SBenarnya entry last day baru post! hahaha.

30 January 09
Salam & Slamat petang semua nya.............


Hurm. dh mkn ptg ker..?
Erm kalau an x mkn pum cuz tgh hari td melantak satu set x-meal okies..
Wahh!! kenyam giler..
Maklum la pg td x brekpes.
Kui 3 td baru jumpa mkanan. Apa lagik mlantak smpai abis lor. hahaa. X de control2 dh...
Owhhh saya lapaaaaaaaa. keke...
Tgh hari td an mkn set xmeal yang burger regular tu aja. Burger nya enggak la besar mcm burger tower tu.

Sbenarnya x de dlm plan pum nk kluar dgn incik kery ni.
Gara2 my mum suh belikan brg dapo d Tesco lor.. Waaaa suka!!
Boleh la jumpa di dia.. Saya btambah suka..

Tapi pg smalam 'hubungan' kami agak 'dingin' sdikit.
Pada mulanya heran gk kenapa tetiba jadi camni..
Agak kusut bila pk sesorang ni, yang sorang lg diam seribu bahsa.
Bayangkan dr pg until kui 12 x dgr khabar dr dia..
Hoyeaahh mesti ada sesuatu yg x kena kan..
Tapi apa yerkk..?
Tyme ni an sendiri 'geram' okeh.
Mcm nk hembas jek hp ni tapi nsib ler ingat ni hp si dia, my phone plak tgh format kembali.
Hohohooo. 'Yang' knapa ni.....???

Apa lagik an try la send 'sms'. beberapa sms ku antar gitu.
Lastly si dia angkat............................. dgn nada badmood/kecik ati gitu..
Hohohooooooo........... kiranya sesuatu yang x best la yg tjadi ni...

Pujuk punya pujukk dgn nada sedey bcmpur tangisan..
SobSobb.. Biasa la 'kami' dua ni saling manja okeh. hahah. (saya je kut over)

Si dia inform la yang dia kecik ati dgn saya....
Penyebab nya.. bla bla bla.... tuttttttttttt! (harus dirahsiakan kut)

Cakap punya cakap, alhamdullilah keadaan spt sdia kala.. No more sedey2 n kecik ati lagik okies.
So sory yang n menda ni tanpa sedar okeh.. Mmg x sedar langsungg..........
Tido tapi bcakap.. Bcakap sesuatu yang kurang enak. Sesuatu yang buat dia trasa..
Di luar pemikiran bab2 tu lg.................

Hohoo..
'sayang' ni mintak maap yek yang ;)
jgn sedey2, jangan trasa2 lagik okies..
Sayang kamu bangat sih.....

Bla bla bebincang kat phone smpai tlerai kekusutan itu..

Back to normal ~~ Hoyeaaahhh..

"yang" nak kluar ni, jum..
Ma pesan itu ini kt brangan dapo tesco laa..........
Ma pesan jgk nanti beli aja mknana itu lunch tu ;)
Hari ni x masak tau..

Wahh dgn laju nya 'saya' bsiap okeh.. Dia pum sama......

Tyme ni kdua2 nya lapa gilerr...........
Settle jek beli barangan dapo terus mlantak kepsi(kfc)
hehehehe.

Apa pum thanks ye yang ;)

* Sntiasa kena bebincangan dgn baik dlm sgala hal ;)
30 January 09 - 8:23 AM

30 January 09 - 8:23 AM

Cry gif Pictures, Images and Photos
Morningg..

Malam tadi tjaga jgk kui 2 lebey..
Hurm, tyme tu rasa x best dh..............
Hurm celek2 mata pg td, tetap hati ni rasa x best......

Tutt.....tuttt calling si dia x angkat :(
Tutt..Tuttt....
Masih jgk x angkat.
Jam sudah menunjukkan 8:22 Pg.
Hurm..
Perasaan Hampaaaaa mula masyukkk......
29 January 09 ~ Spetang Bsama dia.

29 January 09 ~ Spetang Bsama dia.


Gamba bsama itu wajib.. Wajib? hahaha.. x lah... :P
kekadang x amik pum. keke.



Incik kery memilih 'steak'. An plak amik 'chicken chop'. Memula tu an oder 'lamb chop'. Disbbkan khabisan stok tpaksa la tukar menu.. hoho..
Rasa..? ok la..

Hurm. An x sure plak nama cafe ni. Yang pasti cafe ni tletak d bawah hypermarket p.tmor pngkalan chepa... hehe..
Bhawa dingin, leh tenet2 scara percuma. hahaha. :P bwekk..
(x tahu nk type apa lagik)
Suasana ok x ramai.. Ala kiranya ok lah tpt ni.. ;)

Agak2 knapa yerk an leh ke situ?
Sbenarnya tujuan kami nk membasuh kreta yang bdekatan dgn cafe okeh..
Pk punya pk.. Teringat akan disni..
So smbil2 menunggu keta siap dibsuh apa lg mkn ler...
hehee.
29 January - Bratur Yerk!!

29 January - Bratur Yerk!!



Hohoo..
Org bratur kita duduk2 smbil click2 cmera. haha..
Harap bshabar dgn krenah saya ye yang ;)
kuikui.
Gini lah keadaan pjabat pos skitar jam 2.45 ptg.
Sangat la ramai okies.. bratur bjela jela okeh..
Tyme ni juz satu kaunter jek bukak utk pos laju...
Skitar jam 3 baru ler kaunter satu lagik dibukak!! hohoo.

* Metang2 la esk cuti, semua mau settle kan hari ni jgk ;)
28 January 09 - Isi Perut

28 January 09 - Isi Perut


Ini lah kami stiasa ceria bsama. hehe..
(ala ada gak tyme masam muka tu, hahaha. mustahil la ceria stiap masa ;) tapi biasa la tu kan...

Align Center

Jum mknn~~~~ adoiii asyik mkn jek.. Biasa la kan. korang x mkn ker?? ;)


Siap2 mkn jek kami terjah la rumah tepat buat kuey tradisional ni. Rumah dia ni kt jalan merbau. Sesapa duk kb of kos la tahu jalan merbau tu kat mana. keke.. Toke ni agak famouse gak la dr segi kuey2 ni.. Spt dlm gamba atas ni 2 jenis kuey lah tapi an x beli pum. Cuz last day an tempah syura', aym percik & akok belauk. Tapi tlupa plak nk amik picture. keke ;)

* kalau beli utk diri sendiri pastinya x lupa utk si dia. sama adil okeh ;)
Picture K.A.M.I

Picture K.A.M.I


Kami Bhagia ;)


Hoho Kami suka bgamba bsama.... (siap wt wallpaper kt phone okeh) hehhee.

* Lenguh dh senyum2 depan cmera. apa lg yang. mkanan dh smpai. jum mkn!!!
* 27 January 09, Hayaki Kopitiam
Smile~~

Smile~~



Hohoo..
Apa boleh buat. Incik Kery bz main dgn lappy
Tpaksa la an amik gamba sendiri ok.
Senyum2 sendiri depan cmera phone ni. haha.
Mcm la u all x penah amik gamba sendiri kan. keke ;)

* Biasa la, trademark dh bila bgamba mesti nampak gg atas. keke. smile~~!!
Smbil menunggu..

Smbil menunggu..



Kita mulai dgn gamba dia dulu..
Hoho smbil2 nunggu mkanan kita layan tenet dulu k..
Tapi apa yang incik khairi tgh godek2 ni..??
Erkkk......

* tedelete satu folder~~ aiyoyo thats ok dear, tapi memula tu msam muka gak la.. :)
* folder butik an-wardrobe plak tus. keke.. bwek!!
Mkn2 sama dia  -  27 January 09

Mkn2 sama dia - 27 January 09



Hoho spt bisa la kalau update mesti letak gamba mkanan ker..
kekee. Biasa la..
Lepak2 kt rumah, kalau kuar mesti sbb nk kuar mkn dia..
So an tempek je lah gamba mkanan ni.. ;)
Walau simple tp hati ttp suka...
Sapa x suka bila kuar sama org kita sayang.. Aahaakss gedik* :P

Hoyeahh kali ni simple jek, sbbnya juz order telo n roti.
No nsik okeh..
Asyik2 kalau kesini mesti mkn nsik tapi hari slasa tu lain skit.
Hoyeaahh~~

* Air apa ek tu? apple blend yerk ;)
29 January 09 ~ Slamat Pg

29 January 09 ~ Slamat Pg

Morningg.....~~
Pg ni mood roh rajin masyukk okies..
Kalau last day an kata nk update menda2 lepas kan tp an x wt..
Tapi pg ni yerk kut. keke.
Hoho..
Dh brekpes..? An..? lum lg da.. skg jam menunjukkan 9:49 pg.
Mukin 10 lebey nanti br an mkn kut ;)
Cam biasa la,brekpes slalunya lewat..
Janji lunch ttp mkn jgk. keke.
28 January 09 - Morning!!

28 January 09 - Morning!!

GOOD MORNING Pictures, Images and Photos

Morning Semuaa~~ Pepagik lagik dh tjaga.

Celek2 mata cuba calling si dia. Tapi hampeh..
Si dia enggak sedar okeh. Sudah bkali2 cuba call tapi erkkk!! tetap x di angkatt..
Yangg!!! Bgn la. sudah 8:11 AM tau....
Kata nk kuar brekpes sesama. agak2 nya jadi ke kuar pg neh..??
Hurm x pe lah ptg kita tetap on kan ;)
27 January 09, GudNite

27 January 09, GudNite

yuwatida/top Pictures, Images and Photos
Auccchh ~~
Sudah lewat mlm lor..
X myempat nk update ari ni.
x pe lah, kita kosi2 cita esk la yerk....
Sudah mahu tido lor, ngantukkk!!
Opss yang!!
Doidoiikan syg ni dulu ok, br kamu tido....
Sudah mjadi kbiasaan si dia menemai di phone.
Nsib la ada celcom ;)
Free aja tanpa limitt.. Chantekk!!!
26 January 09, My dinner 4 tonite

26 January 09, My dinner 4 tonite



Kalau tadi mkn ptg td dianggap dinner utk an mlm ni.
Tapi mlm ni an kata oh tidakk!! hahaa.
Malam ini sayur mjadi mkn malam utk ku okies ;)
Hoyeeaahh!!!
Perbanyakkan mkanan sayur sayuran ye kawang2 ;)
So shedap okies. !! Nyammmyy!!
26 January 09, Mkn Ptg & Mlm

26 January 09, Mkn Ptg & Mlm



Hye kawan..
Korang suka dgn roti jala kah..?
Kalau an boleh la, skali skala mkn mmg shedap okies.
Tapi ni kali kdua an mkn dlm minggu ni tau..
Erkkk dua hari2 turut2 an mkn petang dgn roti jala.
Tapi utk an mkn 3 biji ni sbagai mkn ptg n mlm la..
Orait la tuss! Sangat kenyang okies lebeh2 pkena dgn kari aym & daging ;)

Kalau tekak korang rasa nk mkn, meh la dtg ke rumah.
Masih ada sih :)

Stengah jelo sangat manyak lor utk 3 org okies.. hehe...
Nsib le ler stengah kelo lg bagi kpd si dia :)
26 January 09, Pminta Duet

26 January 09, Pminta Duet

Salamm. Slamat Petang semuanya..
Dah lunch ker? Maklum la sesetengah org mkn tgh hari pum lewat kan..
Mcm an ni mesti la sudah cuz lunch tyme kt rumah ni dlm kui 1:30 PM gitu..


Hoyeah yeahh.. Nk crita bout sumthing la neh..Aiyorr.
Masa sibuk2 kt dapo td ada lah sorang makcik neh..

Mai ler lepak luar pagar smbil nekam locem kan(timtom timtom)

Makcik ni betudum gelap gitu.. of kos ler x dgr kan..

Agak2 korang sapa yerk makcik ni..?

Hoho sapa lg kalau tak 'pmintak sedekah' gitu..

Ke korang panggil apa yerk??
Kebetulan masa neh my dad x de kt rumah.

Cuma tinggal kami dua..
Opsss bkn bdua bsama Incik kery okeh
Tapi dgn my mum la.

Incik Kery tu of kos la duk rumah diaa kan. keke..


Timtom Timtom.... Loceng msih bebunyi.

Pagar plak dikocaknya dgn bsungguh sungguhnya.
Nasib ler pagar ni bdiri kuat.
Kami salah bpandangan.. hahaha

My mum plak kata awal2 dh dia malas nk turun.

Opss saya pum samer la, sibuk ni x leh nk turun..
haha apa la kami dua ni..
Nk kata kedekut? enggak la. x sayang duet pum.

Tapi jd penyegan plak nk kuar rumah.


Timtom Timtom.. bebunyi lagik.

Last2 dgn rajinnya kaki ni mlangkah keluar okeh..
erkk!!!

Stibanya di pagar itu.......

Makcik neh boleh kata ' x dgr ke..?'

Mak aiii... bila dgr jek soalan tu..

Mula ler saya naik angin okeh..

'Eh makcik, org pum sibuk gak ada keje dlm rumah, yang makcik dr dtg mintak duet ni lebih baik dtg myapuh,wt2 keje kt umah ni, mau ka'..

Makcik tu leh jawab 'dtg nyapuh x sey'
"Hohh tahu pum x sey, org pum sebuk. dh la picit locem bekali2.. Lain kali jgn duk dtg lg.
Keje x nak tapi duet nak".

Kasar kan saya neh?
tapi tul la, tulang 4 kerat msih kuat okeh.

Masih mampu nk mcari rezki tu.
Bkn nya dgn cara mintak2 aja.
Apa la org skg neh.
Nk duet pakai mintak jek...

Tahu dh diri tu msih mampu bekeja.. usaha la skit.


* x malu ke main mintak2 duet ni..? Main jual muka di luar paga jek.
25 January 09 ~ Mkn Ptg

25 January 09 ~ Mkn Ptg

Agak2nya ni entry last utk mlm 25/01 ini.
Agak laju jgk la post new entry utk hari ni. Slalunya an tangguh2 kan.
Tap mlm ni dgn rajin nya an update terus.. keke.

Korang ingat ke entry sblm ni an ada kata nk beli kuey bln gara2 si dia mgidam nk mkn kan.
Auuch disbbkan bandar kb ni agak sesakk..
Malas plak nk msuk mall or singgah bakery.
Nasib baik la an ada tempah 'roti jala' ni. keke..

Kiranya an beli stengah kelo utk dia, stengah kelo utk an.
Stengah kelo ni x tahu la dapat brapa tapi yang an tahu harganya rm 10 skelo okies..
Kuey akak tu plak rm 3 utk 3 biji..

Hoho.. gara2 roti jala ni my mum buatkan kari aym utk dimakan ptg hari ;)
Sangat shedapp~~ An mkn smpai 3 tau... akok sbutir :)
So nyummmyy~~
No diet kan * mcm entry sblm ini. hahhaa.



* kenyang giler~~ smemangnya x de dinner utk an okies.
No diet2 okeh~

No diet2 okeh~


Yuhhuuuu~~!!!! Hoollaaaa..

Entry ni sbenanrnya tuju kpd + Myzahyang sedang keliru ni..
Pasai plak ni..??

+ Myzah ni sdg 'confius' okies.
Betul ke an kurangkan mkn shingga mcapai berat bdn sebegini..?

Haiisshh!! dlm firasatnya mukin an amik sbarang ubat ubatan or pegi gym la kut..
kekeke..

Jawapannya.. enggak la + Myzah..

Spt an cakap sblm2 ni lah myzah.
An juz jaga pemakanan aja. Sblm ni berat an dlm 80 kg gitu.. Sangat 'gemukkk' okies ;) bwekk!

Kalau kita usaha n niat kita bsungguh2 utk mnurunkan berat bdn pasti mjadi.
Jgn target tlalu manyak.. turun 2/3 kelo ok dh.. pk mcm itu aja...
Jgn pk nk turun cepat or buat target smpai 5/6 kelo skali gus..
Nanti kita akan kurang bkeyakinan utk turun okies..
Nantu pmikiran pum srabut. Mesti kita pikir aduii susahnya, lambat nya... mcm2 la kan..

Kalau bkn dr kita sendiri pasti susah jgk la utk turun.
Menda2 mcm ni dr kita sendiri.
Kita yang nak. Kita smemangnya bsedia utk kurangkan berat bdn. an suka kata 'kurus'
Yap!! mmg x suka kata 'kurus' ... tapi lebeh sesuai dgn pkataaan 'kurang'
Sbbnya an nya dikategori kurus.. Kurus dr dulu tapi gemuk lg utk org slim gitu. haha..

Memula tu an x mkn pg okies. (sbenarnya x elok tau x mkn pg, spatutnya wajib mkn pg ni)
Tapi disbbkan an lepak kt rumah tanpa sbarang keje berat ni so an layan je lah. keke..
Tgh hari an mkn dgn beberapa mulut nsik. maksudnya 3/4 mulut nsik aja..
Belah ptg nya an x jamah sbarang mkanan.
Belah mlm nya plak an mkn spt tgh hari jgk la, 3/4 mulut..
Mkn tgh mlm? enggak ada lah.

Masa ni mmg control giler, mmg displinkan diri dr tebabas.
Tapi biasa la kita kan yang 'suka' mkn.. sesekali ada gak tbabas tapi cepat2 insaf gitu.
wakakakaa..

Begitulah an amalkan utk beberapa bln..................................
Setelah beberapa bln, of kos la berat bdn mula turun.
Tapi cara an ni sgt la lambat okies.
X suka cara org, sbb kita sendiri nk kita sendiri uruskan pmakanan kita..

Dulu2 my mum ada gak beli obat tapi disbbkan bukan dr kehendak diri sendiri, x mkn jgk.
Pakai buang jek.. hahahaaa.. (rugi duet bratus ringgit beli itu ini tp an x mkn)

Stelah turun, waaaaaa suka giler laa. sapa x suka kan ;)
Stiasa mcuba baju2 lama.. Wah ada prubahan..

Masa 'on diet' ni.. mcm orang gilakkk okeh..
Dlm masa sejam entah brapa kali an naik timbangan. hahaha.
Sblm mkn, slepas mkn, duk saja2 mesti naik..
My mum pum kata mcm org gilakkk. hahahhaa..
My mum kata kalau nk naik , dia x naik terus... hehehe.. (ye lah br pas mkn terus naik timbang)
kekekkee..

Slepas ada penurunan berat bdn.
An mula la mkan pagik.. hohohohoo........
Mcm kuey satu je ke, roti skeping je ker.........
X mkn mkanan berat lah.

Then turun lagik...
Mula la mkn petang. Tapi smua nya dlm kadar sdikit lah.
Ala dr kempunan sgt jamah la skit....

Gitu je lah cara an.......
Kalau nampak sblm ni an amik 'herbalife'
Ni gara2 org ramai minum 'hl' lah.
Pantang tgk org lebeh.. ramai sgt org minum, an apa lagik. jeleouse wooo.
Haishsh An pum nk jgk! nk nk!! hahahaha.

Alhamdullilah until la skg...............
Mlantak tapi msih dlm kawalan jgk lah.

Mesti heran jgk gak..
Spt mana + Myzah confius.. Nampak an manyak mkn. hoho.
Apa tidaknya entry asyik mkanan je. kekeke.

Hoyeahh, skg ni an enggak control mana lah.
Control2 tapi x over macam dulu lah.

Skg ni pum ann mmg x mkn pagik. Mmg x mkn nsik.
Juz kuey spt dulu jgk lah.
Cuma saat ni an layan hl yang telah lama dbeli (sblm puasa lg so dr membazir minum je lah)
Tgh hari, ptg an tetap melantak cuma skg mlm an layan hl.
Kadang2 babas gak x minum hl ni kan.
Hl ni nk bg perabis je lah. keke..

Mesti heran jgk kan, blog an ni penuh dgn mkanan..
Hoyeeahhh...
X kn la x nk order bila kuar dgn org tsayang kan.
Lebeh2 incik kery enggak suka an diet okies.
Kalau 'maintain' kan x pe.
Nk kurangkan lagik dia enggak mahu dh. haha
Dia lebeh suka an mkn skg.

Kalau dulu2 masa kuar dgn kery pum an mkn beberapa mulut jek..
Tapi skg an melantak abis.. hahaha..

Ye la rugi okeh kalau x mkn bsama org tsayang ni. Tul takk?
EEeeee bg an masa tu la bestt..
Bkn nya kita duk dgn dia 24 jam lagik. keke
So kena la hargainyaa..........
Harus menikmati makanan itu smbil d temani oleh org tsayang..
Best woo.. X mo lepaskan peluang itu.

Kalau dulu boleh la lepaskan peluan sbbnya tgh on diet.
No bkn diet spt dulu lgik, tapi diet utk maintankan.
Kang tbabas susah plakkk. keke..

Skg saya sgt heppy ~~~~
Si dia pum x de merungut2 bout berat bdn okies..
Sangat2 la x stress utk turunkan lg. hahaha..
25 January 09 ~ Gedik :)

25 January 09 ~ Gedik :)







Menggedik sblm mjamu slera.. Aahaaakss.....
Bgamba sudah, jum mkn yang..
Opss Tepost gamba mkanan duluss.. hehe ;) layan je lah.
25 January 09 ~ Mkn Bsama

25 January 09 ~ Mkn Bsama



Antara menu Kami bdua.. aiyakk!~ Tamak ~~
Hari ni x mcm biasa okeh. dua2 x abis nsik n air.
Bkn krn malu tapi entah lah rasa kenyam jek..


25 January 09 ~ Bsama DIA.

25 January 09 ~ Bsama DIA.



Lalalaallaaa.
Hati senang bangat sih~~
Lebeh2 ptg ni dpt ketemuk sama dia.....
Hati ku bebunga riang gitu. kekeke..
Bila dapat ketemuk dgn si dia.
Leh la lepak2 di hayaki smula.. hahaa,
Hampir seminggu enggak kesan. Mcm biasa x de perubahan pum.
Mcm tu lah hayaki, mcm itu lah kami bdua stiasa mesra gitu Ahaaks. gatalll :P

Hoyeeah~~ Smbil2 menunggu mkanan kami smpai.
Mnyandar d kusinya smbil bebual kosong....
Hari ni sungguh luar biasa okies krn pengujungnya ramai skali sih..
Smemangnya hayaki ni mmg dikunjungi ramai cuma kebetulan kami pegi td kebanyakkan tdiri dr org cina aja..
Kemana kah org melayu yerkk??
Hoho sibuk bshopping sakan di bazar..?? kekee.

* usah d tanya pasal jln di kb ini, smemangnya jem menggiler..~~
25 January 09 ~ Morning Smua!

25 January 09 ~ Morning Smua!

MORNING SMILE Pictures, Images and Photos

Salam~ Salam Ahad buat korang2 la yerk..
Camne ek korang pagik ni
Korang sehat?
Korang happy?
Korang buhsan?
Korang moody?

Hoho jgn rosakkan mood anda pepagik gini. nanti dbwak smpai ke ptg, x best tau.
Rugi shari, belalu mcm tu aja..

Ewahh!! hahaha. senang2 jek kata gitu, pdahal an pum x tahu pasni ok x ok. kekee..

Hoyeah yang an tahu,
Ptg ni mau ketemuk sama diaa. Hoyeeaahh~~!!

Sbenarnya nk jumpa pepagik lagik tapi disbbkan keadaan x mgizinkan ditangguh pd ptg hari,
X kisah lah asal leh jumper okies..

HOyyeaahh! Sonokk nya!

Si dia plak 'mgidam' kuey bln. erkk!! Nampak gaya kena terjah mall cari 'kuey bln' la.
Skg ni kan ada yang halal so korang ingat kuey bln kita2 x leh nk mkn ker?
Tapi an sendiri x penah mkn except my parents.
Entah x trasa teliur pum. keke.

Shabar ye yang, udh beberapa hari kamu 'bsungut' nk kan.
Nanti kita pegi beli okies.

* itu pum kalau rajin msuk mall kalau tidak kita try cari kt bakery okies.
9:15 PM , Siapakah dia.?

9:15 PM , Siapakah dia.?





Apa Kes ni..?
Agak2 wajah siapa kah ini..?
Adakah korang2 kenal akan insan ini?
Apa kena mgena wanita ini hinggakan an tempek muka dia di sini.?
Hahaha..
Saja, trasa nk 'menglemerkan' diri nya sbentar.
Apa salah kan nya letak gamba ni kan.



* Yang!! hikhikk. Masihkah kamu kenal dgn dia ini?
24 January 09 - 5:31 PM

24 January 09 - 5:31 PM

Hoyeaahh~~
Tadi dlm kui 5, si di call..
Dia kata sudah smpai d kb.
Dgn baik nya, saya x pegi mejemput nya okeh.
Skg dh 5.31 tapi dia still menunggu kawannya. hahaa.
Sian nya kamu yang...
Hikhikk..

I can't wait for tomorrow okeh~~
Adesh trasa nk lepas rindu sgt2 ni. keke.
Esk leh la jumpa2, mkn2, gurau2 bsama. aauccchh!!
24 January 09 - Smile~

24 January 09 - Smile~



smile Pictures, Images and Photos
24 Janyary 09 - Mgira jam

24 Janyary 09 - Mgira jam

smile Pictures, Images and Photos

Sukaanya~~
Skitar jam 12:15 tgh hari td, si di call.
Katanya udh smpai phentian rehat..
Kiranya tinggal beberapa jam lagik utk sampai..
Beberapa jam tu (maksudnya manyak jam lg tapi sejuk jek atie bila kata beberapa jam,
rasa cam x lama dh) Hoyyyeaaaahh!!!!!!


Suka nya..!!!
Cuaca kat kb ni kurang baik.
Harap2 pjalanan dia bjalan dgn lancar.. insyaALLAH..!
24 Janyary 09 - I’m happy he’s coming back!!

24 Janyary 09 - I’m happy he’s coming back!!

Not sure exactly how or why but I am really happy!
(hek eleh) hahaha.

I'm so happy... oh so happy...da da dum da da dum da deeeeee!

Suka gilak!!
Apa tidak nya si dia on da way balik ke sini.
InsyaALLAH kalau x de apa2, ptg ni smpai la dia..
Hoyeeeahah~~!!!!!!!

Tapi esk jgk la baru kami ketemuk okies.!!
Wah Yang! x shabar okeh!!! Hehe.
Agak2 sminggu ke kita dh x jumpa ni? ish trasa lama la. rasa manyak ari sgt :)

Harap2 syg tu smpai dgn slamatnya yerk!!
InsyaALLAH. Mudah mudahan pjalanan kamu utk pg ini dgn baik nya.

happy Pictures, Images and Photos
23 January 09, Dinner!

23 January 09, Dinner!

Hoyeeaahhhhhh~~~~
Tgh hari an ada kata mkn ke tidak ek mlm ni?
Maklum la beberapa hari ni asyik mlayan HL aja kan.. (brekpes & dinner)
Tapi last day an x amik hl gara2 udh mkn ptg..
Kiranya smalam alas perut dgn buah limau je lah.

Tapi mlm ni plak lain plak jadinya. hhaha..
Gara2 nsik krabu nyer pasal so tpaksa la membatalkan niat ku utk minum hl itu.
Alasann..!! Boleh trima ker?
Hoyeaahhhhh mmg leh trima ok cuz an suka bangat nsik krabu, walau simple tapii shedap la ;)
Mlantak je lah dh nk sgt kan.. (lantak dlm kada skit la,hikhik)
Esk tyme brekpes kita layan hl kembali okeh.


* wahh kenyang sudah.. erkkkk!! :)
23 January 09, Lunch tyme

23 January 09, Lunch tyme

Erkk hancusss 'diet' kus bila dpt tahu tgh hari ni mkn nsik krabu okies.
Aiyo mak!! ank tsayang ni x leh dgr mak buat 'nsik krabu'.

walau pum simple tapi entah la jadi btambah tambah selera dibuatnya okies..

Opss tetinggal plak gamba aym bakar. hikhik..

Walaupum lauk nyer simple tapi meyelerakan okies.

Drpd mkn 'gulai/kari' baik ler mkn mcm ni :)




* Mcm mana dgn mlm ni..? Melantak nsik ke hl ni? kuikui..
So excited~!

So excited~!



He is coming back to KB tomorrow morning
Starting next day boleh ler kami 'ketemuk' kembali.
Hoyeaahh sukanya...
Agaknya kamu ke sana lg ker..?? agaknya ye kut. Sob*sob.

Argg x mo sedey. !! skg ni membilam jam n minit ni.
Owh cepat la! cepat la...
Rasa x tetahan 'rindu' ni.. kekeke..
Aucch 'mgader' kan saya ni.. kekeke.

* Yang!! jangan luper pasang alarm tau. kut2 telewat aja! cuz ur bus utk esk 'pagi' tau bkn nya malam spt biasa...
* Yang pasam 'sound phone' tu di tahap maksima okies.. risau kamu x sedar .......





Saya sangat rindukan dia...

Saya sangat rindukan dia...

I miss you Pictures, Images and Photos
Rindu itu tak pernah hilang. Sentiasa ada.
Dia sentiasa ada di hati. Sungguh. aku terlalu rindukan dia.
Terasa seperti mahu menangis. (eleh padahal slalu sgt nangis kt phone) kekee.
Yeah saya ngaku, saya amat manja okeh!!
Saya sangat rindukan dia.ya.

Sayang itu sangat dalam sebenarnya. Saya terasa sungguh bila bjauhan dgn dia.
Sejak beberapa bln ini si dia sentiasa menemani kemana saja ku pegi.

Saya rindu wajah dia. Mata dia. Hidung dia. Mulut dia. Telinga dia.
Rindu segala-galanya tentang dia.
Makan bersama. Saya selalu bercerita kepada dia. (mcm la x call/sms kan) keke. over lak!
Dia yang paling memahami aku.

* Shayang! , x shabar nk jumpa tau.(tgh mbilam hari ni. hehe. suka nya!! :)
21 January 09, Mkn

21 January 09, Mkn




An pilih fish n chip. rasa? ok laa.


Kery plak order burger yang sgt x shedap. bkn apa, simple je.
20 January 09 - Sama!!

20 January 09 - Sama!!



Auuucchh~~ Same colour okeh!!
Ianya satu kebetulan aja....
x janji okeh.. hehee ;)

* Ni lah shati sjiwa gitus. wakakkaa.
I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com