Sob*Sobb - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Sob*Sobb

01 February 2009

Sob*Sobb

Nik Nurehan | Sunday, February 01, 2009 | 5 Komen


Sob*sob...
Tgh geram ni..
Geram kt sapa lagik? Kat Incik Kery lah..
Punya la kiter excited nk bg tau sumthing tapi si dia x angkat phone plak dah..

Aiyak buat apa lg kalau x tido ni..?
Helo Bangg~~~ TghHari dah ni. Hari2 camni okehhhh..........
X kira ! x kira!!
Nk majuk gak......... :( UUuwaaaaaa

Kalau kamu dgr pum suka okeh ;)

Hoyyeeahh~~!!!
X shabar ni okeh.. Tapi pasaiii pa..?
Aahaaks biar lah rahsia.. Bwekk!!!

Related Posts

5 comments:

  1. ann...beg kamu ni cam lawa la...ada jual tak?

    ReplyDelete
  2. hikhik. kalau mau ada myzah. tapi price nya agak mahal la. bratus ringgit la cuz brand guess. tp still murah dr price mall lah ;)

    ReplyDelete
  3. uit ann..
    kata entry majuk..tp knape mke kt ats tuh happy jek?hehe..
    ehhh..beg camtu pn ann ade jual ke?
    ai interested yuuu.. =)

    ReplyDelete
  4. merajuk tp dlm masa yang sama happy ;)

    happy krn apa? krn 2 hari bsantai2 tanpa tenet.. abiskan masa pg until ptg bsama sama. keke

    ReplyDelete
  5. auww.. price nyer bratus la skit ;)

    ReplyDelete

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com