3/1/09 - 4/1/09 - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: 3/1/09 - 4/1/09
Indah ....

Indah ....


(haishh petikan sinetron Intan jek ni, hahaha)

orang diutara bilang gunung itu indah..aku diam,
orang diselatan bilang laut itu indah..aku diam,
orang ditimur bilang bintang itu indah..aku diam,
orang dibarat bilang permata itu indah..aku diam,
orang diutara,selatan,timur dan barat diam..
bila aku bilang... kamu yang indah.
To : Ellena

To : Ellena

To : Ellena.

Adik ooo adik...
Kamu apa khabar ya..? Harap2 kamu sehat d smping kaseh tcayam okeh.
Mr Eddy :)

Adik! bila mau balik sini..?
Nanti kita lepak be rempat okies ;)

Adik!!

Kaka ngidam menda ni.........

Adik ooo adik..

Kaka nk neh....



Kaka mau nehh................
Mau!! Mauu..
Adik tlg kaka ya nanti :)
Hikhik..

Stahu kaka, menda ni x dok di kb ler.
Kaka nk jgk! nk jgk!!

Adik.!!
Meh la balik sini..........
Bawak kan ini utk kaka....

Adik kan chumel!!
Adik kan cayamm kaka kan,kan...

;) Muaxxsshh!!!


Hari Keputeraan Sultan Kelantan 2009

Hari Keputeraan Sultan Kelantan 2009

Slamat Malam Semua...........~~!!

Esk, bsamaan 30 dan 31 March, cuti umum negeri kelantan sempena hari keputeraan sultan Kelantan.
Huhu bergemerlapan bandar KB dengan cahaya.

Kat sini an sertakan beberapa picture la yerk...


















Tcari-cari...

Tcari-cari...

Tcari cari tapi x jumpa pum..

huh.. akan ku cari bsama si dia nanti.. How to search Pictures, Images and Photos

Yang!
cepat2 ler balik sini...

Mau sumthing lorrr...........


Utk diri sendiri n for my dad okeh ;)
Pepagik Ahad!! Ish!!

Pepagik Ahad!! Ish!!

ish buang tebiat ker?

pepagik jek on lappy terus msuk website http://www.crocs.com.my
miahahaa..
tetiba pulak celek2 mata nk kan kasop neh...

crocs Pictures, Images and Photos

uuwaaaa.. harus cari d mana..?
mula servey yang bdekatan..

then tjumpa satu kedai kt kb neh ada mjual nyer.
enggak tahu la tul ke tidak..
x penah menahu pum. sblm ni x de g servey2 kt kedai pum.
g mall pum terus tuju apa yang mau dibeli..

WORLD OF SPORT - KB MALL
LOT G-13 & G-13A, KB MALL JLN HAMZAH

Erkk.. Yang! nanti kamu balik sini next week. kita ke sini jap ekk..!
Nak jgk! Nak jgk!
x senang duduk dh neh.......

Biarpum ramai dh org memiliki nya..
Biar la diri neh ketinggalan...
Nak jgk! Nak jgk!!

kalau x de jual kt kedai tu, hampehh..................
sure 'majuk'2 dgn kamu ni yang.... sobsob.. pujuk pat!!
kekeke.

Beli online.? kasop ni susah la yang..
Kamu tau kam sayang ni cerewet.. erkkk. mesti mau jalan2 depan cermin dulu.
Mesti mau jalan2 rasa kofiden selesa or tidak..

Yang!!
Mau yang alice & disney boleh..??

;)

* tetiba nak ni adakah krn ramai yang memakainya? adakah ia mmg2 slesa..?
Jealouse

Jealouse

be jelouse Pictures, Images and Photos

My boyfriend is very jealous and i'm jealous to.
He say's it's because he doesn't want to lose me and that he loves me so much.....


Knapa tiba2 neh..???




............ alhamdullilah kami dua dh okeh.
Bkn gaduh pum cuma si dia 'srabut' bila an ceritakan sumone neh 'msg' an....
Sdgkan an sendiri x kenai dia sgt pum...........

X suka! x suka!!........
Lu Pikirlah sendiri...

Lu Pikirlah sendiri...



Apa korang pk dgn gamba di atas yerkk??





hihihikkkhikk...
* jam 8.30-9.30 MLM, 28 March 09
Trima Kaseh!!!! Syg Mak&Ayh

Trima Kaseh!!!! Syg Mak&Ayh

Pssssttt............!!!!!

Thank you Pictures, Images and Photos
Hati ku bebunga2 bila dgr my mum kata camtu..

Kata apa..?

hehehehehe. hoyeahh!!!

tadi masa kluar2 jejalan kan. my mum pakai ler cincin baru okeh.
then an kata la.
"amboii mok, wt sehey cicin baru doh"
pastu my mum kata. " aihh kita beli duet sendiri ni, pakai ler"

an tdiam seketika...

an membalas.. "ho lass. kita nk wt sehey cicin sdiri pum utang x abis lagik"
ribu2 lagik nk keno baya, gitu gap lambat lagik la leh wt sehey"

my mum pum mjawab..
" mudo2 nk wt sehey cicin belian, mok takpo la org tuo doh"

then my mum cakap lagik
" biar lah, x perlu baya yg slebihnya itu, an simpan la dlm asb or tabung aji tu"
kita ni mudah x perlu baya2 nyer..


waaaaaaaaa bila an dgr jek. hati mula bebunga okeh. hahaha..
sukanya sukanyaaa!!!

dlm hati betul ke mak...

tapi an xde la tanya pulak................
diam sribu bahsa..
diam dlm senyuman gituuu. kekeke
dlm hati cuma bkata timer kaseh mak..
entah la, muluk ni berat nk kata okeh.

kekeke.........

"mok! mok!! nk set lain pulak boleh..??? ;)
melampauu..


* agak2 baya ke idak yer.. hurm..
Earth Hour 2009 - ( Jom Tutup Lampu 1 Jam )

Earth Hour 2009 - ( Jom Tutup Lampu 1 Jam )



Huhu.. Baru nk wt entry pasal neh. padahal lagik 10 minit okeh. haha.
Naper ler an ni lembab sangat kan. Mcm x de smangat nk join pum. Ish Ish.. (smbil iling paler)



Jom kita tutup lampu bersama-sama selama 1 jam bermula 8.30PM to 9.30 PM pada 28 Mac ni tanda sokongan kita. Buat la aktiviti untuk keluarga, kawan-kawan bagi mengisi masa selama 1 jam.

For Households:
1. Switch off unused lights
2. Switch unused appliances off standby
3. Switch to energy efficient light globes
4. Reduce use of hot water
5. Switch to GreenPower



Kenapa plak nak tutup lampu ?? - Sebab..sudah tiba masanya untuk kita bertindak dan sedar. Tentang pengunaan dan pembaziran tenaga yang berlebihan selama ini. Secara tidak langsung telah memberi kesan terhadap kenaikan suhu dunia. Satu jam ( 60 minit ) tanpa lampu , diharapkan dapat memberi impak. Tentang bagaimana kita menilai sumber tenaga yang sedia ada.

Siapa yang startkan benda nieh weii ?? - Ianya bermula sebagai sebuah kempen di Kotaraya Sydney , pada tahun 2007. Kempen ini mendapat sokongan dan amat berjaya , apabila hampir 2.2 milion rumah dan kedai perniagaan bersama-sama menutup lampu. Setahun kemudian acara ini telah menjadi sebutan di seluruh pelusuk bumi - dengan penyertaan hampir 50 million orang dan merangkumi sejumlah 35 buah negara. Acara ini diraikan , sebagai satu simbol harapan kepada satu perubahan.

Cuma tutup lampu lah ?? - Ya , hanya tutup lampu selama 1 jam ( 60 minit ) pada 28 Mac ini , bermula jam 8.30 malam . Itu sahaja tanda sokongan yang perlu lakukan. Dan dalam kegelapan ini , mungkin kita boleh berfikir betapa sumber tenaga itu seharusnya diguna dengan baik, dan bukan untuk dibazirkan.

Boleh ke saya buat benda ini ?? - Sudah tentu boleh . Hanya memerlukan hujung jari ,[ Untuk menutup suis lampu ] kita akan mampu mengubah nasib Bumi ini . Mari kita semua beramai-ramai menyahut seruan 60 MINUTES-Earth Hour 2009 .Yang akan berlangsung pada 28 Mac 2009 [ Sabtu ] , bermula jam 8.30 malam. Dengan hanya menutup semua lampu selama 60 minit , kita telah membawa harapan baru terhadap masa depan Bumi.

Apa matlamat untuk tahun ini ?? - Tahun ini , diharapkan sebanyak 1 billion umat manusia yang bertaburan di lebih 1000 buah kotaraya . Akan bersama-sama berganding bahu dalam projek global ini. Ini akan menjadi pemangkin yang kita boleh sama-sama mengambil tindakan bersama , dalam menangani isu pemanasan suhu dunia yang berlaku sekarang ini.

Siapa lagi yang saya nak ajak ?? - SEMUA !!! - Tindakan ini menuntut kerjasama semua pihak. Dari orang perseorangan , Industri Perniagaan dan komuniti setempat. Kita boleh bersama-sama keluarga , teman rakan dan ahli komuniti tempat kita tinggal untuk merayakan 1 jam tanpa cahaya ini. Begitu juga dengan Pihak berwajib , dan dari situ baru kita akan dapat melihat setiap bangunan. Yang melatari kaki langit setiap ibu kota dunia , bermula dari asia , eropah , africa dan amerika akan bergelap untuk menyahut seruan kempen ini.

Jadi apa saya nak buat sekarang ?? - Mari , kita war-warkan kempen ini kepada semua. Bersama-sama, kita akan membuat satu perubahan yang amat besar. Kepada alam yang menjadi tempat tinggal kita selama ini .Sehingga kini sudah hampir 538 kota di 75 negara , sudah menyertai Earth Hour 2009. Jumlah ini semakin meningkat dari hari ke hari , menunjukan bahawa semua pihak sudah mula memberi sokongan. Lihat , mudah bukan..kita cuma perlu percaya. Dengan hanya berkerjasama diantara satu induvidu kepada induvidu yang lain , kita akan melihat SATU KUASA besar yang akan membawa perubahan.




Yeah , Earth Hour adalah satu mesej kepada semua. Harapan dan Masa depan bumi ini terletak pada tangan kita sekarang ini. Mari kita membuat sedikit tindakan untuk membawa banyak perubahan. Malaysia pasti BOLEH !!!




Antara Mercu Tanda Dan Bangunan Di Malaysia Yang Akan Memadamkan Lampunya Sebagai Tanda Sokongan
Mkn ptg.....ptg sabtu!

Mkn ptg.....ptg sabtu!



Slamat Petang semuaaaaaaaaaaaaa...................!!!!

Jum2 korang mkn petang!! keke.

tekak an neh kan asyik rasa nk telan mkanan je yerk!!!
camne x gemuk ..?? asyik rasa nk mkn jerk..
hohoo..
kalau kata gemuk mesti incik kerie perli okeh...
x yah mkn! x yah order!!
kata nk diet.. mula la incik kerie masam muka okeh.. kekeke..

ala yang risau jerk.
risauuuuuuu kut2 jadi mcm dulu.
mmg x mo la yang :(

tapi dlm kerisauan, mkn mcm x sedar diri okeh.
harap2 walau duk mkn neh tetap boleh maintain kan ya..

UUwaaa.. kalau tidakk!!!!!!!!
nk kurung dlm bilik.. hahaha..

ptg ni incik kerie request nk minum nescafe.
tp an plak x suka minum nescafe tapi tekak ni nk minum air teh tarik panas okeh..
disbbkan incik kerie x de sini tapi dia request..
jadinya an amik gamba then send ke dia.

ok la yang ekk?? haha.
kalau kamu ada disini, pasti an buat kan..

kekeke..

p/s : kak farah! ni la mini mutabak yang an beli kt kaley chepo..
sblm ni dia wat kt rumah, tapi skg udh ada kilang. x tahu pulak kt mana....
slalunya an call dia, then amik kt rumah je lah..

* x de daging pum. bawang aja. haha. nk makan menda murah n mudah dipanaskan.
gini je lah.. keke
Rindu lg...

Rindu lg...



Rindu datang lagik.
Tapi kali neh rindu pada + Ellena ni..
Agak lama jgk la kami x ketemuk.
Walau 'adik' nih pulang ke kb tapi kami slalu x sempat nk 'jumpa' okeh.
Slalu x kebetulan dgn time yang sesuai gitu..
Lagipum 'adik' ni balik 'kejap2' jerk.

+ Ellena
bila mau ketemu....
rindu nk bual2 n bgamba bsama lor.
rinduuuu nk mkn2 bsama lorrr..

chup! chuppp!
Rindukan famaous Amos jgkk!!!!!!!!!!
hahaha........... smile Pictures, Images and Photos

Adik!
kalau balik dlm masa tdekat.
calling2 or sms yaa..
Rindu okeh... Rinduu sgt..................
Roti! Roti!!

Roti! Roti!!



mak aiiiiiiiiiiiiiii..
tamak nya cik an ni okeh..
pabila dia ke kedai. semua roti menda dia nk okeh.
x kira kedai apa yerk.
kedai roti pum dia sanggup beli mcm2. haha.
padahal kt rumah ni juz 3 org jah.

miahahahhaa...
ye lah mata ni pantang tgk menda okeh.
lebeh2 roti yang baru jek masak.
baru kluar dapo.
semua mau okeh..

mukin amik masa jgk la utk abiskan.
x pe, peti kan ada. kita sumap jerk dlm peti tu.
so x perlu la pegi manyak kali..

skali beli, kita beli manyak.
ala2 wt stok roti d rumah.
rasa nk mkn, panas kan jerk. kekeke

total : rm 10.40 ;)
Made in Kelantan: Delicious Royal Murtabak

Made in Kelantan: Delicious Royal Murtabak



Plus-sized murtabak draws the crowd

KOTA BARU: A stall selling its very own king-sized murtabak – aptly named the “Royal Murtabak” – has been the focus of many during the fasting month here.

A long line of people is seen crowding the stall hours before the breaking of fast every day to buy the plus-sized delicacies.

Extra fillings: Nik Faizah making the murtabak at her house in Kota Baru yesterday.
Hawker Nik Faizah Nik Ab Rahman, 53, has been making and selling the extra big murtabak since 1995.

“I learned how to make murtabak from my mother, Allahyarham ibu, Nik Sarimah Nik Omar, who named it the Royal Murtabak,” she said.

Her mother had named the delicacy – dough wrapped in meat – the Royal Murtabak in the 1970s after the then Sultan of Kelantan Al-Marhum Tuanku Yahya Petra suggested it to her when dining at her stall.

Nik Faizah, who has three children, began learning the art of making the jumbo-sized murtabak at the age of 15.

Later, she took over her mother’s stall along Jalan Merbau here and made it a speciality for those breaking fast.

The response is so good, thanks to the double chunks of pastry and meat, rolled in with eggs, a secret recipe of spices, and a large serving of onions which her customers love.

* Saya menghasilkan murtabak diraja setebal kira-kira empat hingga lima sentimeter dengan bahan asas daging dan bawang pilihan bagi memastikan rasanya enak dan istimewa serta dimakan dengan bawang jeruk.

Are you visiting Kota Bharu soon? Or are you coming back to Kota Bharu to celebrate Hari Raya? You can order your Royal Murtabak here:

Hjh Nik Faizah bt Hj Nik Abd Rahman
Sec 4 No 19 Jalan Merbau
15300 Kota Bharu Kelantan
Tel : 09 748 38 98
Aym Percik!

Aym Percik!



Korang perasan ke dgn gamba di atas neh.
Korang agak2 kan apa ek..?

sure la mkanan tapi apa ekk..?




lalalallaa....

Last day kan, an pegi ke rumah Nik Faizah, da femes pembuat kuey tradisional tu..
sbbnya my mum mau mkn kuey akok..
hurm. rm 3 utk 10 biji (:

Pastu, an cuba2 la tanya ayam percik neh.
Dia kata stakat sekor x buat okeh, mcm serba salah jek nk buat.
Kcuali 2 tu dia terima la.
So an x jadi la kan.. Wat pe nk tempah smpai 2 ekor..
Sapa mau mkn kan.
Lain la incik kerie ada sini. Nk g atar ke rumah dia.
Haishh malas lor.

tut2 kui 10 lebeh gitu.
org di sana call ann then dia kata nk ker aym percik sekor hari ni.
kiranya kelmarin la kan.
so an kata nak lah.
sebenarnya an x nk dh ok. ye lah kelmarin an dh ke psar beli daging2 utk dibuat sup tulang.

tapi krn malu sbb org call. an kata nk lah.
mak pum x kesah..

alang2 ada org nk tempah manyak, celah la utk sekor utk an..
so oke la kan..

wahh kira dpt gak la mkn aym percik ari neh.

tut2 hampir kui 1, org tu call/msg kata aym udh msak!!

wah express gitu..

okeh laaa.. saya pegi la neh..
boleh la wt mkn tgh hari nanti..

hoyeahh!!!

sekor aym percik ni bharga rm 25 :)

so kawan2 jum la mkn aym percik .. shedap okeh.
x perlu lauk lain pum x per...... sudah shedap mkn dgn nsik. keke.

sesapa nk kontek2 dia rang boleh laa.
kat sini an selitkan phone n alamat ok.

Num : 09 748 3898
Alamat : Section 4, No 19 Jalan Merbau,
15300 Kota Bharu, kelantan.

* kat sini pelbagai2 jenis kuey yang sdia ada n boleh ditempah..
Korang nk baper ratus pum boleh.. ;)
Hasil nya.. mmg sedap la..

;)
28 March 09, Pagi Sabtu

28 March 09, Pagi Sabtu

Good morning flower Pictures, Images and Photos

Ikan kekek, ikan gelama;
Selamat pagi kepada semua!

Indah sungguh suasana pagi
saya hendak ucapkan selamat pagi.

Gosok gigi pagi-pagi...
Meh start, tunggu apa lagi!

Enak sungguih air kelapa...
Wahai teman semua sedang buat apa?

jika berjalan jangan melulu...
senyum-senyumlah selalu..

SMILE =D Pictures, Images and Photos
Rindu dtg lagi...

Rindu dtg lagi...

I miss you! Pictures, Images and Photos
Rindu datang menusuk hati neh..
Adoii..
Hati ni mcm mjerik memanggil nama dia okeh..
Hati ni sayu bila teringatkan si dia jauh di sana.................
SobSOb..
Inginkan sesi pujuk memujuk lorr..
Trasa sebakk jek cuz this week incik kerie x pulang ke sini.
Incik Kerie ada tanyakan pd ann sama ada nk dia balik atau tidak..
Adoii!
Ada lak tanya camtu.
Smemangnya nk dia ada di sini bsama ku :(
Tapi rasanya x perlu la kut.
Harus kuat..
Everyweek ulang alik okeh..
Rasanya merugikan RM jek utk beli ticket bus tu.
Kamu duk la sana okeh yang.
Jangan noty2 okies.

Tapi!!
Next week harus pulang ke sini okeh.......... ;)


boyfriend Pictures, Images and Photos
Pulut~~

Pulut~~



Korang tau apa itu pulut..?
Kalau korang x tahu mmg korang2 ni kolot okeh.
Pasni korang tanya aja kat mak2 korang. apa itu pulut ye mak. keke.
Bwek.!!

Pulut Lepa :
Pulut Lepa adalah sejenis masakan yang diperbuat daripada pulut berinti ikan/daging

Campuran ini dimasak sehingga kering dan disumbat sebagai inti dalam pulut yang berbentuk batang. Batang pulut itu kemudiannya dibalut dengan daun pisang sebelum dipanggang sampai masak.

PULUT BAKAR:
The shape is round and it is wrapped in banana leaf. The taste is delicious and it has sweet aroma.
MMS dr Incik Kerie :P

MMS dr Incik Kerie :P

Tuttt.... Tuttt..
Dpt msg dr si dia okies...
Opssss dapat mms dr si diaaaa..
Wah Wahh si dia nk nunjuk nsik grg udang la pulak....
Dia kata kt sana baru lepas ujan..
Br leh kuar2 cari mkn.. kekeke

(:

Enjoy nsik grg udang + lai chi kang.. nyamm nyam...


24 March 09........

24 March 09........


Apa yang korang nampak neh ekk...?
Iyaaa.... Set laksa okies. keke.
Kelmarin pagik an ada singgah kt pasar khatijah yang berada d town kb.
so dgn rajinnya an melangkah atas medan nya utk membeli ini.
An beli stengah kilo laksa bserta kuah n ulam2 nya..
Harga?? murah jerk.. juz rm 3.50 okies..
Kiranya kalau beli skilo, RM 7 lah :)
Kan senang x perlu susah2 nk buat. ....
Ni le keje org rajin kan.. Rajin g kedai gtu. ke...........


Tu dia Cik Ann nk mkn laksa bsertakan air soya yang beli bdekatan dgn jabat pos Kb..
Ahaakss jum mknn...Nyam nyammmmmmmmm
Kiranya lunch kelmarin an pekena laksa ler.. keke. x perlu susah2 nk msk nasik n wt lauk.
Pagi beli, tgh hari leh mkn jer..... kan senang kalau ari2 beli jek..... :)

* Yang! nanti2 kita cam gini boleh?? nk mkn beli jerk... hahhaa :P bwek!!
* Teringat ke arwah "Tokwe Jah" yang suka kan laksa....... :(


Hoyeahh kan an dah kata kalau beli2 ni senang..
Beli + Baya + Mkn. hahaha.....
Orait ka???
Petang kelmarin an kuar2 dgn parents then balik dh kui 7 lebeh.
Nak msk satu lauk pum x de kan.
Kang baru nk msk lambat plak leh mkn. Ye lah sumer lauk2 dlm prezer.
Jawabnyaaaaaaaaaaaaaa... Beli lor :)

Sbenarnya mak tingin nk mkn nsik dgang Kartini kt jalan bayam tus.
Tapi disbbkan smalam x de nsik dagang so an beli la nsik lemak ni.
Rasa..? ok la cuma x pedas..
Tu yang x brapa syiok!!
Apa pum kenyang la okies ;)
Kalau korang2 trasa nk mkn g je lah.. Price..? x smpai rm10 utk 3 org :) hehe
23 March 09, Mkn2

23 March 09, Mkn2

23 March 09 - Mkn2

Wahhh......... manyak nyaa makan..

Camne x 'gemok' kalau hari2 mkn bkali kali? wakakakka.
Apa korang heran kan. Sememamngnya an ni jenis mkn manyak okies.
Kalau tidak x kn la blog neh penuh aja mkanan.
Stiap kali nk mkn or kerajinan mesti an snap picture.
Walaupum makanan tu biasa je korang tgk .. ada an kesah..
wakakakaa........

Pepagi tu an mkn roti canai okies. Ngappp skeping roti canai wit kari ikan... nyam nyammm.
Ala roti canai segera jerkkk... sedap jgk!!
Bukan susah nk cari pum.. Beli d pasar beret 12 jerk..
Satu2 nya kedai yg jual roti canai.
Kata jek nk roti canai segera :D



Tgh hari plak, my mum suh wt kan udng celup tepum.
Waaaa wi bkn payah pum kena tepung dia dh kan. so celup grg n mkn je lah..
Banyak x banyak, 3 ekor tu wajib utk di mkn bserta nasik.....



Tiba la waktu pulakkk.... Ahaaaksss...
Simple tapi kenyang yerk. kekeke.
Lepas jek tgk cita intan kt prima, an pum terjah ke dapo.
kail punya kail an jumpa fries n bebola sotong..
So grg je lah.............



Tiba waktu malam..
Mkn mlm x snap la pulak... Terlupa..
Siapa2 jek mggoreng ikan terus layan tenet smpai kan tlupa nk snap picture.
Akan tetapii time supper x lupa ok.
Wah supper.. hoyeahh!!
sejak akhir2 ni dlm kui 10 lebeh gitu mesti turun ngadap meja mkn. hahaha...
Tapi smalam tekak ni lapa ice cream okies..
so layan.. Smalam an dgn mak makan mekflury tapi si ayah mkn ice cream plangi neh.
Hahahha. Sory ayah, ank mu beli 2 jek mekflury. keke..
Takpe lah janji ice cream jgk kan kan!!. keke



So slesai la sesi mkn2 di hari isnin... keke. kiranya last day la.
Korang2 mkn manyak mcam an ker?
hahah..
Korang diet ek.. sila2. an ? malas sih :)
Keras+Rendam+Grg+Shedap

Keras+Rendam+Grg+Shedap



cerita lepas......
22 march 09.

petang itu. sedang saya mgail2 dlm prezer..
saya jumpa sesuatu...
sesuatu yang dibalut dgn paper oke..
agak keras gitu.
ku bukak mata ku tpandangggggggg!..
waaa...
boleh la neh grg petang ni. keke.........
Ku sedar menda ni dh lama sgt duk tido dlm prezer ku ini.
Tgk la btapa kerasnya.. haha.
tebal giler ais nyer. kekkee

apa lagik.



Jum grg kepok lekoorrr ;)
Tagged by Naniey

Tagged by Naniey

Slamat petang elibodii.. waa wii korang2 wt pe ek ptg neh?
an mcm biasa ler baru lepas mkn petang ok.
wah mkn petang? hoyeha! smemangnya an suka mkn.
siang,tghhari,ptg,mlm,supper mmg x leh mis ok. keje mkn! mkn! mkn!
mkn la dgn sehat! makan la dgn kadar sdikit utk org2 yang risau kan kenaikan berat bdn.
(auch kalau an naik.. mau pokpek2 bising ngadu ke incik keri)
Yang! sayang ni gemuk ker?? auch! montel (cepat2 masam muka pandang cermin keta)
miahahha...........
rindunyer nk manja2 dgn kamu oke :P

Ptg2 gini kan. an dgn rajinnya nk buat 'tag' from + Naniey
ye lah.x tahu nk wt apa. lagipum mudah jek tag kali ni.
dgn laju nya an buat oke..
mudah ker? ala ok la tus.x perlu pk2 manyak. keke.
Thanks + Naniey

rules of de tag:-i.

copy or upload bagde"2009 cute's blogger award..- done

ii. link kan kepada siapa yang memberi award ini kepada anda..
baiklah..akn dilink..hahahaha

iii. setiap blogger mesti menyatakan 10 fact/ hobi diri sendiri..
ohoho..fact erk...jap ngah pikir
1. layan tenet, abiskan masa dr pagi hingga ke malam ok.
2. layan tb. gara2 tb duk kt sbelah ni jek. paling ke kiri aja. keke.
3. layan sms/phone/mms dgn org tsayang. i like ..!! sayang dia bangat!
4. mkn!! mkn!! mkn. sapa x suka mkn okey ;) kalau boleh 24 nk kunyah mkanan. keke
5. sepah kan bilik. argg last2 diri sendiri gak susah kena kemas kan balik. keke.
6. kluar.. wah! suka! buhsan ok duk kt rumah. ari2 mau kluar le beh2 dgn org tsayang
7. suka sgt pegi kopitiam. adushh!!! ngidam mango rock ni. hobi baru. haha
8. berangann.. haa berangan pasal pa..? rahsia .. ;) kuikui
9. klik2 blog org kut. lebeh2 on9 shopping. wah berangan nk shopping brang branded ok. :P haha
10. update blog businness .. aahaaks. lai2 semua olang ke http://www.an-wardrobe.blogspot.com ataupum http://www.an-exclusive.blogspot.com

iv. anda perlu memilih 5 penerima award seterusnye dan menyatakan di blog anda..

v. jangan lupa melawat blog kawan anda yang telah di tag dan meninggalkan komen bahawa mereka di tag.. baiklah...wakakaka
Photo d Mekdi

Photo d Mekdi




Tanpa kata2 tapi hanya gamba kami.. oke.? ahaha
I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com