PosLaju KBharu.. - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: PosLaju KBharu..

07 May 2009

PosLaju KBharu..

Nik Nurehan | Thursday, May 07, 2009 | 2 Komen
Jengg Jengg.. Jenggg..
Poslaju Kota Bharu Pos Malaysia Berhad Jalan Sultan Ibrahim 15670 Kota Bharu.

Huishh!!!!!!!!!!!! Biaq betul Cik An neh..
Tetiba jerk wt entry gamba spt di bwh neh.. Wakakaka.

Utk pgetahuan korang2 la yerk...
Gamba2 di bwh ni ditempek atass permintaann seseorang okeh.
Seseorang ni adalah salah sorang regular cust an yang merangkap 'kwn' jgk la.
kekekee..

Last day, Puan ni ada calling An tau.
Bual punya bual, Puan ni nk tgk ler kata la yang dia nk tgk Bgn Pos KB.
Hahahhaa. Maklum sajer lah, An ni kan ari2 ke sana..........
(alhamdullilah, business bjalan dgn lancar)
So Puan ni, request la nk tgk bagaimana suasana PosLaju Kb. kekeke.
Nsib baik sesangat tyme ni x de org sgt ok.
Kalau nsib x myebelahi mau beratur smpai luar pintu. kekeke..
Kalau ramai of kos ler an x amik gamba ni.. Hahaha. Malu* kekeke..
Disbbkan last day ada beberapa org jek. An merasakan P.Laju tu bagai an punyer jerk!
Wakakakkaa... So Layan Je lah gamba2 di bwh ni.

* Kpd "Puan" itu... Sila la tgk puas2 yerk!! Hahaha..








Siapakah "Puan" itu???
Bisikan Hati

2 comments:

  1. hahahaha...akhirnye dpt jgk tgk poslaju KB ni...thankx An..mana le tau,kot2 sesat nnti,leh la An amik Lin kt Poslaju ni jek...
    O cik kerie setia mengikuti an yek...waduh2 pasangan romantis..nsb baik kakak tu x marah amik gmbr yek...hehehehe

    ReplyDelete
  2. lin : hehe. maklum la permintaan dr regular cust kan. mesti la ditunaikan. lg pum bkn susah pum. hari2 g situ. keke.

    alhamdullilah wt masa ni, kerie mmg stia meneman an ke jabat pos stiap hari la. nanti2 dh keje kena pegi sendiri lah ;)

    pasal kakal tu, kak mah
    dia ok aja ;)

    ReplyDelete

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com