6/1/09 - 7/1/09 - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: 6/1/09 - 7/1/09
I'm is so proud of you.

I'm is so proud of you.

Happy Belated Birthday Pictures, Images and Photos

AUchh!!!......
Birtday sendiri pum lambat nk wish ka..?
Kalau org lain mukin la yerk.
Ni sendiri nyer pum leh tangguh2 kan. hahaha..

Opssss Bukan besday utk mnambahkan umur utk diri sendiri oke.
Blum lagik tu.. kekeke
Tapi utk my ' boutique' ya.
Alaaa 'boutique' kecik kecilan sajer okeh..
HUishh smestinya ada ramai yang kt sana2 x tahu pum mgenai boutique neh. keke.
Maklum la bkn nya femes mana pum kan. kekee.

Akhirnya genap la stahun boutique an bjalan ....
Boutique yang an maksudkan itu 'An-Wardrobe' lah.
Yang lebeh dikenali sbg http://www.an-wardrobe.blogspot.com
;)
Alhamdullilah, syukur kpd NYA.
Berkat kesungguhan & penat lelah, sokongan,dorangan dr fmily, incik kerie n kwn2.
Tcapai gak la an wt business online neh.
Walau pada mulanya mdapat tentangan dr pihak parent n Incik kerie.
Tapi last2 mereka dgn senang hati myokong an okeh..!!

Biasa la kalau org tua kan.
Lebeh2 yang x tahu pasal tenet2 neh.
Sukar utk mereka mempercayai menda2 yang canggeh ini.
Bg pandangan mereka, x wujudnya business online, x wujudnya pembeli, x wujudnya kejayaan oke.
Dlm masa ni Incik Kerie dh myokong tau. Knapa ek memula tu dia x brapa setuju?
DIa risau sbbnya kut2 ada masalah di hari depan. Lg pum masa neh Incik Kerie duk d luar KB. Kira x leh nk tlg2 la. Akhirnya Si dia x de kesah2 dh..
Masa ni jgk lah, my adik ellena pum duk sokong2 tau. Sukaaa sgt bila 2 org ni ada di smping an.
Utk beberapa ketika.
Berkat usaha an tlh menunjukkan bukti yang an leh bjaya.
Bjaya yang business ni bjalan lancar/stabil. Alhamdullilah tcapai ;)
Apa lagik, my parent pum suka la..!!

Pada 24 jun 09, rabu lepas.
Genap la stahun ok business an neh..
Kalau cakap mengeai perasaan.
Wahh mcm2 ada oke. Perasaan happy, sedey, geram, sakit ati,trasa. Semua ada tau.
Semuanya kena harungi. Kesabaran, Berani, Kejujuran & Mesra tu perlu ada oke.
Baru lah leh maju..... kekee
Utk Si Dia.

Utk Si Dia.


Ehem ehemm... Hahaha..
x abis2 ler an neh kan.
x abis2 dgn mainan flipflop neh. keke..
Biasa la, dh musim dia.
Kang x layan menda ni org kata ketinggalan pulak. kekeke..
Opss tetapi 2 bijik neh bukan yang an punya okeh.... keke.
Sbenarnya ada seseorang yg mintak an tlg belikan oke.
Si dia neh brada d kl sajer cuma si dia cakap kt sana tu mahal bangat.
Sbb tu la si dia neh mintak Cik An tlg belikan. kekeke..
Dh tu, siap kalau order lg sbijik itu pum kalau ada bekas bkaler hijau. kekeke..
Mau butterfly katanya..
InsyaALLAH ye Cik Fyzah, kalau ada pasti an tlg belikan.
Wat masa neh, yang ni jek yang an jumpa utk mnepati cita rasa kamu. kekee..
Smoga kamu bpuas hati la yerk!!

Agak siapa ek Si dia neh.? hehehe...

Biarlah korang sendiri yg cari jawapan oke..

x perlu pk2 manyak cuma korang g jerk terjah ke blog neh ;)
Horlick Malties

Horlick Malties


Hyee.. Mornikkk!!!!!...................
Salam Sabtu wt korang2 ek x kira di mana korang brada. keke.
Korang dh brekpes ker?
Hurm.. Aci dak an brekpes mkn cokelap malties horlick neh? keke.

Msih ke korang ingat akn cokelap ini ek?
Alahai cokelap zaman kanak2 dulu.
Srasa an lah, cokelap ni femes tau. kekeke..

Tut2 bila an ke kedai, mata ku tpandang akn cokelap ini.
X tahan rasanya.. teruss membeli oke. kekee..

So korang2 rasa nk tliur, singgah sajer mana2 kedai oke.
InsyaALLAH ada nyer.
Belek2 jerk kt kaunter pembayaran tu. keke..

Jommmm Mkn...
Hi

Hi

She says she's busyMySpace
Sbb tu ler, dia slow skit nk update citer baru. keke.
Hahaha. Yang sbenarnya x de citer pum sbb tu ler tuan rumah senyap jerk.
Kalau tidak sure laju jek update kan. keke..
Biasa la tu.

* Mmg busy pum,lebeh2 lg bila mak sdara ada kt rumah.
Tapi disbbkan mak sdara sudah pulang ke kl (ptg td)
Sooooooooooooo Cik An mula la wt kecoh kt sini. kekee ;)
Headache

Headache

sakit kepala Pictures, Images and Photos
Salam. Hye Smua.
Smoga korang sehat yerk.
Ann? Sehat jek..
Erkkk kureng skit kut, rasa cam sakit pala jerk.
Rasa x fresh jerk..
Rasa nk rehatkan/manjakan diri dgn bsantai2 jek..........
Rasa kureng jek asyik sedup udara kt rumah ni.
Mukin this week manyak abiskan masa d rumah kut.....
Sbb tu jadi rasa x segar jek..
Hati rasaa x happy jerkk.....
Jum yangg....
Dessert..

Dessert..


Sira Pisang.
Haaaa.. Buah lagik. ekekee..
Sgt2 la sedap n manis. keke.
My mum sgaja wt pisang neh utk dimakan waktu petang..
alang2 buat, bior la manyak kan.
Kebetulan petang tadi ada tetamu,apa lagik jamu la dia rang dgn siro pisang neh.
Petang td an dh mkn tau(skeping)
Dinner ni plak an mkn skepingg lagik.Kkeke.

Camne my diet yerk kalau asyik mkn menda manis neh? Hahaha.
Sabar je lah. keke..
Bkn slalu my mum wt ni..
Mkn je lah.. keke.

* Trima kaseh jgk kt 'CikYoh' krn memberi pisang neh kpd kami ;)
Hari Esk akan tiba..

Hari Esk akan tiba..


SUka!! SUkaa!!
Saya tgh Sukaaa...... aahaaks. Yehaaa..
Ptg td, an dpt mms dr si dia tau.
Walapum x jelas pum mms ni tp an x kesah!!
janjiiiiiii an tahu apa.. kekeke.
Skg ni, si dia sudah brada dlm bus oke.. !!! Ahaaakss..
Happy nyer.. Skg ni si dia on da way balik ke KB neh..
Esk pg smpai la... HOreyy!!
Bmula la sesi bdetim2 lagik...
Stelah beberapa harii x jumpa kan!! HOreyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!

;)
Smbil2 duk tunggu si dia neh, stahu an mak sdara form kl pum akan balik KB.
Stahu an gak la. dia rang pum on da way gak.
Wahh sari dua neh pasti bz skit ;)
Duyan..

Duyan..


Durian ooo Durian..
Haaa sebut pasal durian neh.
Skg ni mmg musim nya oke.
Sana sini ada jek org jual 'woh duyan' ni.
x kira di kedai/pasar mahupum di tepi jalan...
Dh lama my mum bsungut nk mkn 'woh duyan' oke..
Asyik2 tlepas jek.. Maklum la x plan nk bhenti kan.
Bila nampak tu asyik telepasss je lah.. keke.
My mum nk sgt mkn 'woh duyan kg' ni..

Last2 kelmarin petang, bkesempatan jgk la utk membeli nyer di jalan 'kedai lalat''
erkk.......
Ingat kan longgok2 itu, beberapa bijik rm 10.
Tapii salah tau. Sajerk jek makcik ni letak camtu.
Sbenarnya kena timbang oke.
Kiranya 1kg tu, rm 6 okeh. huhu.
Sgt2 mahal la. Tapi mmg harga dia dh.
Sana sini mjualnya dlm rega rm 5 ke rm 6 skelo..
Nk mkn x leh kira dh. ekeke..
Nk beli jerk. keke..
Tapi my mum pk beberapa saat jgk la, hehe.. hatinya duk merungut mahal jgk. keke.
So my mum membeli 2 biji..
Hurm berat 2 biji tu skittar 3 kilo lebeh.
So pricenya, rm 19 ;)

Lepas jek dinner smalam terusss mkn 'woh duyan' ni oke.
Hampir sbijik gak la kami bdua mkn buah neh. keeke.
Isi nya x de la merah sgt tapi rasanya sodap n manis la.. keke.......

To Ayh : rugi woo x 'berehi' mkn woh duyan tapi herannn bila wt 'jepuk duyan' ke, 'mutabak duyan' ke. Mkn la pulak. Lebeh dr kita plak tu. keke
Sedapp nyer!!

Sedapp nyer!!


Haaaa ni la hasil nya.... Kekeke..
Ni la buah sukun nyer!!
sbb apa ek an suh korang teka td.
Hahaha, sajer jek..

Korang nk tahu, ini lah first time an mkn woh sukun okeh.
Sblm ni an x de rasa nk cuba pum oke.
Entah rasa x tliur pum.
Lg pum an neh mmg susah nk mcuba sesuatu yang an x penah mkn.
Tapi smalam entah camne, tekak ni rasaaaaaaa nk sajer..
Hehehe.

So smalam, dgn ringan tangan jek membuka 'puyuk' yang berisikan sira sukun ini.
An pum amik la skeping kecil tau.
Nama lagik nk mcuba kan. hehehe.
Lalu an myuapkannya ke mulut..
Wowwwwwwwwwwww!!!
Sodappppppppppppppp nyerrrrrrrrrr!!
Sgt2 sedap oke..
Rupa rupanya, rasa woh sukun ni mcm buah berangan jek tau!!!!
Sedap sgt. Aii dh kata sedap mesti la x cukup skeping kan.
Lalu an mnambah skeping lagik. kekeke.
Kiranya smalam telah memakan 2 keping 'sira sukun'.
Hahahhaa.....

So pd korang2 yg x penah mcuba. An nsihatkan utk korang2 utk mcuba walau sdikit ok.
Skali mkn pasti nk! nk lg.. kekekkee...............
Anda bijak?

Anda bijak?


Adakah anda kenal akan buah ini? Buah 'gapo' des..?? ;)
Ikan keli / Catfish

Ikan keli / Catfish



Bminat dgn akan ikan keli..?
Bminat utk membelinyer?? Dgn kadar manyak or sdikit.
Sesiapa yang berminat utk membeli ikan keli yang diternak dan diberi mkn pallet.
Di jamin bersih n halal.
Lokasi kolam ialah di wakaf zink, kota bharu.
kami boleh myediakan penghantaran
Juz contact my mail ya.. hehehe..
an.wardrobe@gmail.com
niknurehan@gmail.com
kay.kerie@gmail.com

* Walaupum CikAN x mkn ikan keli neh tapi Cik An juz membantu Incik Kerie sajerk.
opss salah satu business ayhnya. Membantu??
Ahaaks tlg wt entry neh kira bantu la kan?
Opsss bantu dgn ikhlas oke. keke..
'Baywork'

'Baywork'


Eeeeeeeee korang nampak ke tidak neh..?
Maap ler gamba x brapa bagus.
At least nampak 'sekor biawak' ni jgk kan!!
Suka tul dia main depan paga rumah.
Suka tul masuk dlm paga rumah.
Agak2 'bewok' ni tlepas dr mana laa........
Sapa plak yang 'pero' ini 'natam' yaaaaaa..
Ish ish..... g main jejauh ok.
Kang! kang!! an 'jinjik' kang .. Hahaha... :P
Opss nga taya keta ok, bukan nya nga tapak kaki. Bwek!!!
Gabungan Indah : Taylor Swift & Coldplay Menjadi Satu Lagu

Gabungan Indah : Taylor Swift & Coldplay Menjadi Satu Lagu




Hapy Father's day, ayh....

Hapy Father's day, ayh....


EHemm Eheeem.. Korang nampak ker??
Ahaaaks..
Smpena hari ayh neh..Cik An ada la beli cake ok.
Alahai, kali ni beli cheese cake dr kedai MUHIBBAH sajerk. keke.
Murah jek kali neh, maklum la skg neh kn tgh mnabungggg utkk awal bln nanti.
Aaahaaks. Alasan.
Padahal yg sbenarnya malas nk masukk mall ok. Ini yg paling sonang.
Smbil2 cake ni, smpat ler na rembat roti2 kt situ.
X perlu la an pusing kepala utk kuar beli nsik esk pg. AHahaaks kn sonang tu......................

Cheese cake ni cuma bharga, rm 13. except yang besar tu price nya rm 30.
Hurm. cukup la yang kecik sajor.
Lg pum bukan nyer besday kan. kekeke..
Ye2 jek Cik An neh...

Utk hari ayh neh, x de prezen pum oke.
Maap yerk ayh!!
x de prezen pum, ayh enggak kesah kan.
Entah2 ayh sendiri x ingat pum hari ni father's day. ahahaha..
Jahat An neh ;) kekee.

Next time yerk ayh.. akan disusuli dgn adioh pulokk...............

Paham2 la ayh. Awal bln ni memacam yg menanti kan...........
Happy fathers days 2 all papas.

Happy fathers days 2 all papas.

Agak tlambat jgk la an wt entry eh.
Apa pum an tetap wt jgk kan. keke.
Fathers Day, Happy Fathers Day, Animated Butterflies, Keefers Pictures, Images and Photos
I'd like to take a moment on this beautiful Sunday nite to wish my dad a Happy Father's Day. I love you, Dad. And a Happy Father's Day to all you other dads out there too.. keke ;)
'Dia' d sana lg...

'Dia' d sana lg...





Tuttt.. tuttt..
Mms masukk lagik. Aaahaaks..
Amboi amboii...... kekeke.
Gamba pmandangan neh x de la schantek mana pum.
Maklum la pakai hp je kan..
Lain la korang pakai cmera yg canggeh kan. keke.
'Dia' d sana..

'Dia' d sana..


Amboii amboii yang..
G lepak2 kt tepi pantai plak dier..
Dgn sapo ehs?
Jangan wt syg ni marah yang!!
Jangan wt syg ni jelouse oke.. erkk...............!!
Balik2 lor yang...
Kata duk lepak sana x best mana pum.
Wt pe nk g saner nyer.
Ngaji2 abis2 dh. Cari keje sana? x pum. pastuuuu..??
UUwaaa.. sajer jek neh ;(
Mms dr Si Dia..

Mms dr Si Dia..


Erkk yang neh..
Kita baru jek nk menunjuk yang kita mkn ice cream.
Tut tutt tetiba jek sampai satu mmsoke.
Wah dr Incik Kerie ok.
Hahaha. nakal la kamu neh :P
Tunjukkk laksa dgn cendol nyer. kekeke..
Mesti sedap kan yang.
Tapi mana best dgn laksa D'river Kb neh..???
Yang!! tliur nyerr cendol itu.......
Bukus utk syg ni bole???? lalalalala...

Smoga syg tu happy2 jek kt sana..........
Balik pat2 ye yang..............!!
Ice

Ice


Nyummmm!!! Yummmyyy!!!
To Shayang :

Yang!! smalam syg ni mkn ice cream tau.. Sedappppppp!!
Mama la ajak mkn ice cream neh....
Aucshh!! pantang diajak mestiiiiiiiiiiii la syg ni jawab nk yang ;) Kekekkee..
Yang! syg ni tahu kamu mmg suka ngan ice cream. keke.
Syg ni sgaja wt entry neh tau. keke..
Yangggggg!!! jgn jelouse ya..
Nk jgk? lalala. sila ke kedai runcit yg bdekatan ya. hahahaha :P
Tapikan yang. wah ada tapi2 tu, flavour cokelap tu lg best kut...

* Yang!! rindu sgt la ;( pat2 la balik sini.. Manyak ari dh x jumpa :(
Header..

Header..

Asyik2 btukar sajer header kt atas neh kan.
Yang pasti asyik2 header tu mesti gamba kamu bdua..haha.
Asyik2 mesti Cik An edit menda yang nampak samer shj. Aahaaks.
Maklum la Cik An ni kan x kreatif bab2 edit neh.
Ni je lah yang mampu..aahask.
Asalkan ada gamba kami bdua sudap cukup oke ;)

Lalalala...



Buntu..

Buntu..

breakfast Pictures, Images and Photos
Hyee...
Morninggggggg.....
Pagik yang pnaaaszzzz membuatkan diri neh malas jek nk kuar membeli 'brekpes' tau.
Tapi apa kan daya sudah mjadi tugassss sbg ank utk myediakan mkanan pagik.
Auccshh!! no msk2 yerk.. Beli sudah. kekeke.
Tapi pala ni pusinggg oke.
Kat mana la nk beli pg ni. Stiap pg an kuar beli kan, smpai naik muak dh pegi tempat sama.
Sesapa yang tinggal skitar KB, cuma bg cadangan skit!!! kkekeke..
Yang pasti sodap n kuah nya pekat oke.
Wahhhh mgader pulakk!!!!!!!!!!!
X pum nsik lemak yang sodap ker.. ekeke.
Except Nsik aym bakar yerk. Kurang skit mkn pepagik lauk camtu.
Mau simple2 sajorr.. ;)

Erkk... Ni pum dh kui 9 lebeh ok.
Punya la tangguh tunggu 'roh' rajin mai masyukkk neh. kekeke..
sob sob.. pasni nk g mana la yerk ...
Erkk...
Kris Allen - To Make You Feel My Love

Kris Allen - To Make You Feel My Love


Beautiful song
Beautiful voice
This song is so emotional
This is definitely one of my favorite songs now i love it.
Photo Pencil Sketch

Photo Pencil Sketch




http://www.dumpr.net/sketch.php
Studio 4

Studio 4

Hoyeah hoyeahh..
Hati neh sgt2 la gumbiraaa okeh..
Sbenanrnya 'gamba' neh diambil pd 8 june lg.
Tapi disbbkan masa x mengizinkan(main manyak kut)
hahaha..
Jadinya an uload pd hari neh, 19 june.
Punya nya amik masa kan nk upload gamba tbaru kami. kekkee..
Biasa la.. masa free2 neh br la rasa nk tempek gamba..
Hoyeahh!!
Ini kali ke-4 kami ke kedai gamba itu. kekeke.
Bila kami masyukkkkkk jek kedai tu, uncle tu myambut dgn kemesraan.
Penuh dgn senyuman gitu. keke.
Suka ke kedai uncle tu.. murah dgn senyuman tau ;)
Kali ni lain skit oke.
Korang rasakan apa yang lain ekk?? kekeke.
Iyaaaaa!! dr segi pemakaian saya la.
Auuucwwww bebaju kurung oke.. aahaaks
Sudah lama An x bebaju kurung neh, last an pakai pum tyme raya dulu2. keke.
Iya ke raya dulu2..? ye kut! aahaaks.
Punya la lama. kkeke.
Tapi knapa ek hari tu An bebaju kurung yerk?? aahaakss..!!
Maklum la hari tu kan ada kenduri kawen. hehe.
Sblm ke tpt kenduri apa salahnya ke kedai photo dulu kan.
Opss maap la yerk, An neh bukan nyer pandai bab2 bgaya.
Sarung baju kurung, tudung, heels. Siap la.
x de la make up, baju chantek2 oke. kekke.


Note : Incik Kerie ajak ke MEDO Studi plak. eeee mau2 yang.. nk gak cuba pat lain. keke
Digital Scrapbooking fun!

Digital Scrapbooking fun!

Digital Scrapbooking at WiddlyTinks.com
I do love him and i do care bout him more then he love and care for me..i want to be hes love forever..ily muchos syg!!
Digital Scrapbooking fun!

Digital Scrapbooking fun!

Scrapbook at WiddlyTinks.com
He the only one can makes me sad
He the only one can makes me cry
He the only one can makes me smile
He the only one can makes me laugh
His joke makes me happy
His touch makes me safe
His voice makes me miss him
Syg...i do love you..
Kami ;)

Kami ;)






Smentara menanti mkanan yang kami order tu smpai.
Sempat la kami bdua main2 dgn N95 ini.
Nk membeli cmera yang changgeh2 masih eggak mampu lagik.
hehehe..
Layan je lah ;)

* Syukur dgn apa yg ada..
Jum Ke HAYAKI

Jum Ke HAYAKI

Hurm.
Asyik2 gamba mknanan HAYAKI kan.
Apa kata kita tembek gamba KEDAI plak. aaahaakss..


Baru korang tahu kt maner ler An slalu lepak ya. keke.
Kalau korang perasan kan.
Kira kanan ada kedai hayaki kan.
Yeap2, disbbkan smbutan yg mgalakkan, toke ni bukak 2 cawangan yg bdeketan.
Stahu an ada beberapa cawangan lain d area KB ni.
Hurm. Last day, 18 June 09
Para Pekerja Hayaki dh dpt gaji tau.
HUh first time gak la an tgk toke HAYAKI neh ;) kekee.
Biasa la, toke nya mesti nya bebangsa CINA. keke.
Kenapa ya org mlayu x bukak kopitiam shebat ini..?
Sblm ke sana..

Sblm ke sana..

HYezz..
SLamat malamm!! ;)
Hurmm Korang dh mkn petang?? Opss korang dh mkn mlm ker..??
HUrm, kalau an kt sini, of kos la sudah kan.
Awal2 lg udh mkn.. hehehe.
Skitar jam 5 kami bdua ke hayaki..
Dh manyak hari dh kami x kesana.
Asyik x smpat aja kan.
So sblm Incik Kerie ke Arau, si dia nk bwk Cik An ke HAYAKI utk mengenakan manggo ice rock ni. Al maklum la tyme bdua jek mkn di luar. hehe. Kanggg Cik An mgamuk2 plak nk mkn time Incik kerie x de d KB susah plak kan.
Kiranya sblm dia kesana, dia jamu Cik An mkn dulu la. kekeke..


Price : RM 19

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com