9/1/09 - 10/1/09 - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: 9/1/09 - 10/1/09

New Photo - KAMI

Nik Nurehan | Monday, September 28, 2009 | 3 Komen
Salammmm~~~~~
Tu diaaaaa.. Ada picture 'kami' yang tbaruuu laaa.. . Jum tgk di bawah. keke.
Dah lama kan yang, kya x amik gamba bsama camni..
2 hari lepas, kami bsepakat utk amik gamba bsama..
Kalau org lain sibuk bgamba raya. Mgenakan baju kurung n baju mlayu.
Tapi kami ni sibuk bgamba smpena yang ke -25.
hehehe..
Iyaaa.... dh lama kami x amik gamba cam gini tau..
Hurm kali ni kami memilih utk amik di tempat lain pulak okies.
Ye lah kalau asyik2 d tempat yang sama, naik jemu dh tau...
So 2 hari lepas, kami ke CAPITAL'S studio yang tletak di jalan Tok Hakim Kota Bharu.
Dah ini lah hasil nyer.
Price nyer : RM 50 ( cd + 1 kping size 6R, 2 keping size biasa )
Walaupum bunyi nyer agak mahal, tapi bila dpt gamba real nyer agak bpuas hati la.
Ini krn kualiti gamba nya agak bagus n chantekk ;)
Len2 kali boleh la kesini lagik la.....
Layanan pun, best sajer..
Uncle nyer agak spomtim gitu :P


First 'KDAI MKN' yang KAMi Tuju~~

Nik Nurehan | Monday, September 28, 2009 | 2 Komen
Salam...~~~
Hai Korangg~~ Cm mana, ada sehat ker??
Msih btandang ke rumah kawan2 walaupun sudah sminggu raya blalu.
Maklum la kita kan masih di bulan syawal.
Adat la tu, puasa sbulan, raya pun mau sbulan la yerk ;)
hehehe....

Haaaa..................................................~~~~
Apa lagik kawan2. kekeke...
ALhamdullilah, slesai sudah 'bulan puasa' yang dijalani oleh umat Islam tmasuk kita2 ni kan.
Nama lagik bpuasa, mana leh mkn2 sesuka hati except ketika bsahur n slepas bebuka kan.
No more lepak2 d kedai mkn kan..
Straight bebuka pasti bebuka di rumah cumanya thn ni manyak membeli dr masak. keke..

Hurm...
24 Sept baru2 ni.
First tepat kami bdua yang kami terjah, smestinya HAYAKI KOPITIAM.
Hahaha. Meh2 kita gelak kuat2 yerk. kekkeke.
Smesntinya pegi kesana sbb nya apa. Sbb MANGGO ICE ROCK ok!!
Tekak ni teliur sgt dhhhh.. kekekkee...
Incik Kerie, ok saja, mana2 pum bole. kekee


Ke "FOCUS POINT"

Nik Nurehan | Monday, September 28, 2009 | 2 Komen
25 hb september, kami ke mall.
Tak merancang pun utk ke situ, tut2 kaki kami bdua terus melangkah ke focus point utk membeli sesuatu.
Opssss sbenarnya mmg ada plan nk beli 'spek' baruu...~~
Itupun Incik Kerie jerk. Tapi alang2 si dia nk membeli yang baru, kita ni apa lagik.
X kn leh tgk je kan.
Orang membeli yang baru kita pun nk sama. keke.
Aikkk kata rancang tapi mcm rancang jerk. haha...
Ala maksudnya x de la rancang ari tu nk membeli.
Sedangkah cakap jek nk beli tapi x jadi pun.
Kadang2 tu kita x leh rancang mesti x mjadi.

Tut2 smpai ke mall terussssssssss kaki ni laju jek masuk ke store 'FOCUS POINT'.
x lama pun, try2 yang mana bsesuaian n bkenan teruss jek membeli...

Utk 2 'spek' ni juz rm 380 sajer..

Kali neh, Cik AN amik brand "ELLE"..
Ikut kan hati neh mau sajer brand yang mahai2 tapii disbbkan x mampu mgeluarkan 'uwang' yang manyak so ini je lah yang boleh beli. kekkeke.

Takpe, asalkan 'Spek' baruu.. tak gitu :P hahaha


* Dalam masa yang sama, cuba2 gak 'Spek' dr jenama "FENDI" ituu..
Bkenan jgk tapi disbbkan harganya bling2 cecah ribuan ringgit rasanya biar lah dulu..
Ada rezki x kemana gitu.. ;)
InsyaALLAH..

Si Dia dtg Brayer~~

Nik Nurehan | Wednesday, September 23, 2009 | 2 Komen



Huhuu...
Hye Yang, Thanks ya sbb datang beraya ke rumah syg ni.
(walaupum x sehat,tetap gagahkan diri utk dtg)
Thanks yang sbb bawakan ketupat n tapai itu.
Thanks yang utk rantaikan 'tomei' itu.
Waa segak nya incik k sayang ni, siap bebaju mlayu bkaler kuning walaupum hari sudah mlm.
kekekkeke...........

Yang.....
Next raya aji, jgn x mai okies. kekkeke..

Love you~~~

Wowww!! Tiffanny&Co.

Nik Nurehan | Wednesday, September 23, 2009 | 2 Komen
Hurm Hurm...
Mesti korang tetanya tanya, apa kah adiah yang diberikan oleh dikna kpd kakanya...
Huhhh...........!!
Kaka sgt2 la suka akan 'bracelet' ni adik...
Adik kan tahu, kaka kan mmg suka memakainya. kekekekeke.
Akseseori yang agak penting wt kaka la..
Entah!! menda wajib yang harus ada di pgelangan tgn ni. kekeke..

Trima kasehhhhhhhhh Tau adik...
Brapa "RM" la yerk adik tayam....~~~~
Segan kaka, bagi adiah murah2 jerk utk besday adik ari tuss.. ;(



Return to Tiffany™ HEART TAG Toggle Bracelet.

* Sukaa!! Cumaaaaa...~~
Kaka kena g 'kecikkan' la adik.. kekekke. Biasa lah, pgelangan kaka neh agak 'kecik' la adik.
Kalau bab ' bracelet' ni mmg kena g 'kecikkan'.......................(Wajib) keke

Thanks Yerkkk Adikk!!!

Coleteh Hari Raya~~

Nik Nurehan | Wednesday, September 23, 2009 | 2 Komen
Salam. Slamat Hari Raya yg ke-4 smua...
Camne raya korang ekk?
Msih braya?? ataupum sudah masyukk ofiss ekk? ekkee.
Huh. Mcm Cik AN neh, bkejer dr rumah, x de la masalah apa2 kan.
So rilekk jek lah..
Cuma nya, ptg td dh start ke P.Office utk settlekan parcel2 yang tpaksa di tunda disbbkan cuti raya kan. Maap yerkk CIk2/Puan2 krn lambat yerkk!!!!

Hurm..
Rumah2 korang camne, masih ada tetamu ke yang dtg mjenguk tu...
Pasti ada kan. Sureeeeeeeeee meriah gileerzz.
Mesti sekut2 raya dh abis neh..
Xmcm sblm ni, penuh balang. kekeke...

Mcm Cik An kt sini, tetamu agak slow la skit cuz Cik AN neh, mana la ada 'kwn' sgt kan.
Sapa sgt la yang nk dtg ke rumah kalau tak ahli kluarga sendiri ;)
Ttapi,
Tgh Hari tadik, My Adik ELLENA ada dtg beraya tauuu..!!
Suka sgt...
Punya la sibuk dia mlayan tetamu di rumah sendiri, baru hari ni dia bkesempatan utk dtg ke rumah. Ok la tus, dr x dtg kan. kekekke..
Tapi thn ni x mcm tahun lepas ok cuz thn lepas dia dtg braya bsama Incik Fuat akan tetapi hari neh dia dtg bsama kakak nya, Ida.
Orait la tus! Thanks ya Kak Ida..
Cik An dh penah jumpa Kak Ida neh, masa tu dia temankan dikna ke MallKb.
Masa tu gak, first date gak la diantara Cik An dgn Ellena. kekeke.

Mcm2 'topic' yang kami bualkan...........
Bla bla blaaaaaa......... Smbil suka2...
Hampir sejam gak la, my adik di rumah...
Mauuu sajer mnahan nya dr balik ke rumah.. duk je lah lelama.
Apa salahnya, umah kaka bkn ada sesapa pun.
Adik n Kak Ida pun tahu, btapa sunyi nya rumah neh. kekeke.

Tutt tutt sblm pulang, DikNaaaa ada bagi sesuatuu tauuuuuuuuuuuu!!
Wowwwwwww!! suka sgttttttt.
Kiranya belated besday prezent la ni. kekkekeke..
Ni yang syiokkkkkkkk neh, wahh :P kekee..
Tua2 pum still dpt adiah ok.
Bukan cam korang, dekupp :P haha. x de la gurau sajer........!

Sbenarnyanya my besday dh lama lepassss pum... ye lah, besday akhir bulan august kan.
Ni dh bulan brapa. keke.
Tapi dsbbkan dik na bemurah hati, my adik ada bagi sesuatu tauu..
SUka!! SUkaaaa.......~~

Apa pun trima kaseh tau adik...
ishhhhhhhh sgt2 tekezup bila kaka membuka nya!!
Wowwwwwwwww.. Naper la adik neh susah2 jek....
Mmbzir jerk kna kluarkan duet yang manyak2 utk membeli menda neh.. ;(
Simpan la dik duet tu, kang esk lusa mau kawen dhhhhhhhh!!

Cepat2 manabung,jangan membazir ok.
Lebeh2 ke kaka.
Ari tu adik dh wish besday pum dh cukup dik.
Asalkan ingat gitu..

Apa pum trima kasehhhhhhhhhh sgt tau adik.
Sgt2 tharuuuu...~~~ ;(

Adiah Raya 2009

Nik Nurehan | Monday, September 21, 2009 | 2 Komen
Last Day :
Last day kan Hari raya yang ptama wt kita2 kan.
Kalau siang hari datangnya tetamu dr kalangan cousin n mak sdara belah my mum.
Tapi last nite~~~
Incik kerie dtg utk braya oke.. Dlm braya tu, smpat lagik dia membawak serba skit buah tangan yang tdiri dr ktupat manis, ketupat sambal & tapai...~~
Tapi yang syiokkkkkkkkkk nyer...!!!!!!
Ada sesuatu utk saya okeh! Wahhh....~~~~
Dalam SUka!! Sukaa! MMmuuaxsshh~~!!!!! hehehe..
SUka bangattttt wehhh....~~~
Apa x suka plak kan, ye lah prempuan bila nampak rantai2 neh, wah terus mata bling2 yerk..!!
Thanks dear krn m'sponsorkan rantai & loket yang chumelll ini....
Of kos la i know beli kt TOMEI, dh tpapang di paperbeg n kotak nya itu kan. keke..

* Ni lah hasil dr 'gaji' yang ptama~~~ Timer Kasehh tauuu yang..!!
* Next month nyer gaji, leh dpt apo yerk. kekeke..
Hurm kiranya adiah raya la ni ek....... HooReeyy~~!!



Meja Biskut/Kek Raya~~

Nik Nurehan | Monday, September 21, 2009 | 2 Komen
Mkn2 jgk tapi jangan luper utk singgah ke meja biskut/kek ini ya. keke,
Walaupum peruttt dh penuh diisini dgn nsik dagang or apa2 jek tp x kan x leh nk cuba stiaap satu biskut n kek kt situ kan. keke.
Utk tahun ni ada kelainan skit tau. Ada biskut beli yerk.
Kiranya 3 jenis yang buat sendiri & 3 lagik tu di beli oleh my mum. kekeke..
Biasa la tuss.. kalau dh mood malas, nk wt manyak2 pum x mo. keke.


* Yukkk kawan2. Jemput la ke rumah yerk yang brada d skitar Jalan Bayam lama, yang bdekatan dgn stadium/h.perdana~~

Menu - First Day Raya 2009

Nik Nurehan | Monday, September 21, 2009 | 2 Komen
Slamat Hari Raya Aidilfitri~~~ Hye.......
Korang2 ni, kalau braya tetap layan tenet kan?
For me, layan jgk cuma slow la skit kan.. keke.
Ye lah, x kn tetamu dtg ker rumah, kita lak nk mlayan perasaan depan lappy kan. keke.
Aga kesibukan jgk la, lebeh2 CikAn kan ank tunggal.
Smbil2 mlayan tetamu, kena la siap2 kan hidangan di atas meja.
Tapi bab2 membuat makanan, of kosss laa my mum yang buat kan. keeke.
Saya ni, tlg2 hidang sajerk. keke

Utk first day raya, menu utama ialah nsik dagang la..
Mmg menu wajib dh nsik dagang neh...
Antara lauk yang disediakan.
-gulai aym
-gulai udang
-gulai ikan
-telor rebus

Hurm..
Sedapp tau nsik dagang hasil my mum ni. Bak kata mu cousin. bestttttttt giler. rugi woo x mkn nsik dagang ciknah ni. best dr mak dia yang buat. keke. itu la kata2 dik hariz :)

Thanks ya.. kekeke. So jemput2 la datang ke rumah yerk...







Hari Raya Wishes goes here!

Nik Nurehan | Monday, September 21, 2009 | 0 Komen
hari raya Pictures, Images and Photos
Oh i hope im not late!!~~
Selamat menyambut Aidilfitri to all muslim, if I have done you wrong, then please forgive my actions and words. Hope every1 hav a happy raya!! Hope you have a pleasant time with your family.

Kek Lapis Bcorak~~

Nik Nurehan | Friday, September 18, 2009 | 2 Komen


Salam..~~~ Salam Lebaran kpd umat islam yang akan myambut hari raya pd hari ahad nanti...
Sure makin trasa n smakin sibuk dlm myettelkan psiapan raya kan...
Utk Cik An skluarga, amat la simple sajer, x de yang baru2 pum..
Pakai yang ada jerk. lain la korang itu ini serba baru..

Hurm. Camne dgn kuih muih utk raya nanti yerkk..?? dh siap ke buat tu or sibuk membeli belah d sana sini. Maklum la skg ni merata tau jual biskut/kek raya neh. kekee.
Bagi yang x smpat or mmg x bksempatan utk membuatnya, usah risau, beli sajerr..!!

Hurm... Agak2 korang kan la ek, brapa rm la yerk utk ekk lapis spt an attach gamba di atas..?
hehehhee..




uAmat2 la tekejut okies..An beli kek lapis ni scara online. Sdah sdia maklum la kek ni mmg la kecik. skitar 2X2 brapa tah... tapi an x leh nk membayangi lagi, besa mana la kek ni kan.
Tut22 bila an dpt kek ni kelmarin. wowwwwwwwwwwwww!! tbelik mbijik mata ni. Trasa amat amahal n x bebloii pulak. kekeke.. Wah bkra gitu! x baek! lebeh2 mkanan kan..

Utk pengetahuan korang la ek. Tahun ni an 'order' 2 tpt kek lapis lapis scara online. yang sblm ni ok lah dgn harga n size nya. Tapi bila dpt yang ini. adeshh trasa mahal sgt la. keke....

Utk kek lapis bunga tulip tu bharga: RM 30
Utk kek lapis bcorak ketupat pulak : RM 25
Postage : RM 10

Agak mahal la skit. Tapi dipikir pikirkan mukin krn teknik nk buat tu susah, hati ni pum kata ok lah. kekeke. Nk buat sendiri x reti kan. So dh bkenan akan coraknya. Beli je lah, harga x leh nk kesah sgt. Sendiri yang nk jgk! kekeke.

Bagi korang2 yang nk mcuba nya boleh la ke laman web : http://www.irabakery.blogspot.com

Masalah tul.!!

Nik Nurehan | Friday, September 18, 2009 | 0 Komen
Adoiii. Mengeluh dh ni...
Dalam duk suh 'stopkan' parcel kt Jabat Pos KB.
Last2 sampai gak kt Jbat Pos Bachok.
Mcm mana tu... huh!!!

Yang! Esk kita harus terjah Jabat Pos Bachok ke ni?
Agak2 dia atar ke rumah tak esk..........?
Dh la hari Ahad dh cuti raya.. UUwaaa..
Mau parcel tu x smpai ke kamu...
Dh la order mahal2. Nangess kangg!!
:( Sian kt kamu....~~~

Parcel No Date Time Process Office
EN241611651MY 17-Sep-2009 12:57 Item arrived at processing center PO BACHOK

She's coming back...

Nik Nurehan | Thursday, September 17, 2009 | 0 Komen

To My Adik :
Spt adik 'bagi tau', tonite adik balik ke sini kan.
So drive bebaik yerk dik.
Kaka tahu, adk dgn Edy.
So be careful ya.
Hpe si bebi neo x memijak mana2 paku d tgh jalan nanti.
Smoga slamat smpai ya. InsyaALLAH ;)

* X sabarrrr nk jumpa, bgedik sama kamu.. kekkee.......
yukkk posing2 bsama......... bfore this dh miss kan, kali neh wajib 'bgamba' bsama. keke.

* Jangan luper dtg ke rumah utk 'braya' ya.. Bwk Incik Edy bsama ;)

KURNIA~

Nik Nurehan | Thursday, September 17, 2009 | 0 Komen

Salam... Hye Smua..~~
Slamat Malam.
Malam yang mgantuk kan.
Sungguh pu begitu, Cik An tetap merajinkan diri utk mceritakan salah satu aktiviti yg dilakukan pd hari neh.. Hurm..

Pagi ni, CikAn & Ayah ke KURNIA insurans utk myelesaikan 'kejaan' di bgn itu..
hehe. Apa lagik kalau tak sbb Incik Wira kan..
Sblm2 ni Incik Wira juz guna third party jek tau.
Maklum la, Incik Wira kan x jalan jauh.. hehe. Hanya digunakan d bandar kb sajer.
So cukup lah dgn mggunakan third party kan.
Tut tutt.. disbbkan ada peraturan baru.
Kereta lama tidak lagik dibenarkan utk menggunakan third party lagik.
Dr insurans yang bharga sratus telahhhh btukar ke first party yang mcecah rm 371.
Nk tak nak, harus la membayarnya.
Iyaa lah, bak kata my mum, kereta itu sgt2 la pentinggg buat ku..
Kalau takde keta, patah kaki woooooo..
Maklum la org keje sendiri neh.
Nk kena g sana sini kan..
x kn nk harap ke keta ayh pulakkk. Mauu nya dia bagi.. hahaha.
(jangan berangan okee!!!!!!!!!!)

Dlm menukarkan insurans ke first party tu, keta tu harus la bposing sana sini dulu..
Udh peraturan, turut aja ;)
Nsib la Incik Wira tgh 'bersih' td. Mau nya kotorrr, maluu weh!! hahaha.......

Thanks to my ayah jgk krn m'sponsorkan insurans baru utk Incik Wira.. kekekkee ;)

Len2 kali 'ank' bayar yer.
Kali neh, ayah la bayor kan.
Ayah kannnn sgala galanya.. hikhikkk!!

Muaxxsshh to my Ayah.

Crocs * Disney (Btukar Kaler!!??)

Nik Nurehan | Wednesday, September 16, 2009 | 0 Komen

Taaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................~~~
Aikk tngaga, kasut sapa pulak ni kan..??
Bkn ke Cik An nyer kaler soft pink?? erkkkk~~~~!!
Apasal btukar jd kaler neh pulak.. Hahhaa
Ke, kasut sapa pulak ni.. lalalalla.

Hellooooo~~!!
Ni kasut Cik An ok...~~ Hahhaa.
Last day Cik An singgah ke MallKb lagik tau. Tut tutt!! Pegi tukar 'kasut' bkaler pinkyy gini!
Hahahha. Bfore this mmg la kaler soft pink gitu. Tapiiiiiiiiiiiiiiiii Cik An Mauuuuu tukar..
Trasa x tido lena jek malam ituu. Nk tuka! nk Tuka!!!!!!!!! Hahaha...
Smbil2 menukar kaler kasut neh, apa lagik, Cik An rembattt la beberapa biji Jibbitz lagik. keke.
Disbbbkan x de manyak pilihan jadinya kasut Cik AN neh msih x penuh lagik oke..
Hurmmm Cik An mau lagik 4 bijikkk lorrrrrrrrrrrr.. Sapa mau kasi utkk? Ada ker?
Hikhikk...~~~

Amacam?
Apa pdapat korang dgn kaler ini?? hikhik

* My Mum kata cam kasut 'bdk2' jerk. kekeke.
* Cik An kata i like! hehehe

Kek Lapis Sarawak

Nik Nurehan | Wednesday, September 16, 2009 | 0 Komen
Salam & Morning...~~~
Salam Rabu buat korang2 semua yerk..........~~
Korang wt apa ek, puasa ke tidak neh? hehhee........
Cik An..? eee senyum2 smbil mjawab dlm hati, puasa la. (puasa yuk2)
Hikhik. Ishhhh Puasa tau! x mkn or minum steguk air pum lagik ok.
Bwekk!!! :P

Mcm mana dgn psiapan raya....??
Makin dekat nk raya, makin sibuk la yerk..
Kalau Cik An & parents x de la sesibuk mana pum sbbbnya kami kam keluarga yang kecil sajer, cuma btiga so x de la nk siap mcm2..
Adik Bradik my mu plak x de balik pum. Eh ada pun satu fmily jerk.
Yang lain suma berayer d kolumpo. huhu....
Utk thn ni, psiapan slow skit dr sgi biscuit raya.
Tang baju2 raya, kasut raya sudah settle ok... heehe..
Ala brangan lain x de la sumer baru kan.
Kalau ikut hati neh mau sajer beli semua yang baru tapi 'duet' nyer pulak x de. haha.
Maklum la 'keta' pun nk braya dr segi ekon la, insurans lah. aiii mauu bengkurap ini bulan.
Dr third party tukar ke first party.
Dr ekon yang elok2 tut2 dh jengg..
Mau x abis duet.. hehehe..
Takpe lah bak my mum kata 'keta' itu penting buat ku...
Sumber rezki jgk la. Kalau x de 'keta' tu, alamatnya 'patah kaki' la. hehe..

Bcakap pasal raya neh, sblm2 ni Cik An ada order 'Kek Sarawak' scara on9 tau..
Mcm last year pum, Cik An mmg tmpah 'Kek Sarawak' ini.
Cuma last year dgn org lain. Kiranya this year tukar org la pulak. hehe.
X kn nk order dgn org yang sama kan..
Nk gak cuba hasil tangan org lain. keke.
Kalau last year an order di http://www.aishoppe.blogspot.com
This year an order dekat http://www.keklapisandmore.blogspot.com

Rasanya..? Hurm x tahu la. hehee.
Sbbnya yang baru ni tunggu raya baru nk mkn. keekkeke...
So tunggu je lah komen dr Cik An time raya nanti..~~~~

Cik An harap, parents Incik Kerie pum suka la.. hehe.
Main order jek ni.. x tahu la rasa camne. hehehe..
AUchh of kos la order utk dia rang jgk.. Harus saling ingat mgingati gitu. kekke..

Kat sini Cik An, attach kan gamba kek lapis utk tatapan korang yerkkk......... ;)

Kek Lapis Corak STRAWBERRY & Kek Lapis Corak PANDAN ORANGE STRAWBERY

Mcari Jibbitz..~~

Nik Nurehan | Tuesday, September 15, 2009 | 0 Komen

Salam. Slamat Pagi slasa wt korang2 semua.
Curik2 masa utk mengolinekan diri kejapp..~~ ada masa tluang skit neh on la kejapp.
"I" ni mmg x leh kalau x ngadap tenet, mau deman dibuatnya. keke..
Smbil2 mnant... Baikkk mcari sesuatu yang dingini kan. kekke..
Skg ni, Cik An tgh mcari jibbitz2 yang chantek2 utk dilekatkan pd kasut baruuuu..
Tapi apa yang bkenan pasti dh abis stok~~sold gitu. huhhhhhhhh..
Tau la Cik An baru reti pakai kasut2 gini, bagi la pluang ke Cik An utk membeli jibbitz yang chantek2 lak. Ni tinggal yg x brapa chumel jerk. huhhh...........

X kn gara2 jibbitz, nk ajak Incik Kerie ke mall lagik? Aiyooorr..........~
Yang, nk jibbitz.
Sayang ni tahu, kamu pum nk tambah2 jgk kan.
Apa kata ptg neh kita ke mall lg. Hahaahaa...

Psssstttt............ kut2 leh rembat spasang lg ker. huisshh!!! ngucap Cik An. Udh2 la tus..~~
Naper la boross sgt neh...
Kata pas raya nk bshopping utk agenda sterusnya :P hahaha.

Saba2... ;)

Aktiviti - Shopping "Crocs"

Nik Nurehan | Monday, September 14, 2009 | 0 Komen

Mary Jane

There’s nothing plain about these Janes. Crocs™ Mary Janes give you classic design with the uniqueness of Crocs™ footwear. We’ve even included the ventilation holes that let you really personalize your shoes with Jibbitz™ charms!

The Crocs™ Mary Janes is a sporty, totally chic shoe that delivers the same features enjoyed by everyone wearing any of our shoes—ergonomic comfort with style. Crocs™ Mary Janes are made of croslite™ material that is easy-to-clean, antimicrobial, and odor-resistant. The soles of these ladies’ flats are slip-resistant and non-marking. The footbed of Crocs™ Mary Janes includes circulation nubs for all day comfort.

The Crocs™ Mary Jane flats come in:

  • Black
  • Celery
  • Chocolate
  • Cotton Candy
  • Fuchsia
  • Gold
  • Grape
  • Lavender
  • Mango
  • Navy
  • Pearl
  • Peacock (Blue)
  • Pulse
  • Ruby RedAlign Center

Malindi Leopard

Flats never looked—or felt—so good! Crocs™ Malindi Leopard are ballet slipper-styled slingbacks for women, with a leopard pattern. This slim-fitting, feminine design provides the ultimate comfy ladies' shoe. The slingback styling of these casual dress shoes lets your feet breathe while looking good.

Crocs™ Malindi Leopard give your feet ergonomic support because they are made from Crocs' exclusive croslite™ material. Croslite™ resin conforms to your foot for a custom fit. The Crocs™ Malindi Leopard footbed features circulation nubs to stimulate blood flow. Who would believe that these little flats could be so comfortable all day long!

Crocs™ Malindi Leopard flat is available in:

  • Gold/Black Leopard
  • Cotton Candy/Black Leopard

Aktiviti - Shopping Raya "Crocs"

Nik Nurehan | Monday, September 14, 2009 | 0 Komen

Horeyy~~~~
Petang isnin ni 14 Sept 09 adalah hari utk bhopping.
Walau pum hari neh kuar kejap aja, tapi disbbkan sudah ada plan nk beli apa..apa..
So tanpa membuang masa kami bdua terus aja terjah d mana kami utk mhabiskan duet. keke..
Memulanya kami ke bahagian 'supermarket' utk membeli brg2 dapo n kperluan diri.
Slesai sajer di situ, kami ke bahagian atar utk membeli kasut 'crocs'....
Hoyeah beberapa ari lepas mmg tniat utk membelinya tapi tbantut gara2 masa megejar kami.
Tapi hari neh awal2 lg dh plan nk ke mall krn nk membeli kasut 'crocs'
Sukaaaaaaa~~!!!
Sbenarnya kasut yang diidamkan takde la pulak. Huh. sedey ;(
tapii hati neh ttap jgk nak kasut 'crocs', wt pilihan lain la yerk. kekeke
x kesah la walau sedey2 tu boleh gak Cik An merembat 2 psg kasut sdgkan Kerie juz spasang.
Hahaha. itu lah Cik An yanggg gilakkan bshopping. Kalau satu neh mmg x cukup, mau aja lebeh. Ikut hati neh mau lg spasang tapi pk2 balik. aii mau keringgg duet neh. hhehehe.
Sabar yerk Incik Kerie ku sayang.. hahahaa
tut2 tiba sesi pmbayaran, x de la manyak sgt. 3 psang kasut bserta 12 jibbitz..
Mlayang la rm 270. itu pum dpt la diskaun skit2 ;)
hehee. Nsib la Kwn Incik kerie gak yang mgadakan booths 'crocs' itu..

Apa pun thanks ye yang~~~ sbbnya sabar mlayan krenah 'aweks' mu ini. kekeke.
Kejap tyr itu, kejap try ini. Biasalah adat membeli kan.
Haruss memilih hingga bpuas hati.

Opss tapi kejap jek tau pilih 'crocs' tadi. x de la cerewet sgt, kan kan. kekeke..

To My Shayang : Yanggggggggggggg!! mau jibbitz lg boleh??? ;( mau lagik 12. kekeke. Bole?

KadRaya

Nik Nurehan | Monday, September 14, 2009 | 2 Komen
Thanks Fyzah atas pemberian kad raya neh..~~~
Sangat2 tharu tau.
Ada gak yang nk bg kad raya schantek ini. kekke.
Owang2 lain dekut oke!! hahaha. X de nk bg pum kad raya ke Ann.
Hahahhaa....

To Fyzah,
Slamat Hari Raya Fyzah...
An mintak maap sgala atas salah silap an, spanjang kenal2 ni la yerk!!~~~!!
Smoga psahabatan kita bkekalana, insyaALLAH.

Aktiviti - Shopping Raya

Nik Nurehan | Monday, September 14, 2009 | 0 Komen
Hye~~
Slamat Malam..~~
Dh balik dr traweh kaa..???
Camne puasa korang2 ek. full ke? auchh full???
hahaha..

Ada beberapa ari jek lg mau raya kan,
so camne psiapan raya korang ekk?
Masih mriah dgn brg2 baru kan.
Semua baruuuuuuuu. dr baju, hanbag,purse, kasot, rambut. bla bla
sgala galanya mau baruu kan. keke.
Biasa la tu!
walaupum hari2 biasa kita tetap bshopping tapi kali ni aura nyer lain skit.
Mcm over2 la skit, smua nk baru dlm skali gus plak tus..
Kalau sblm2 ni, ala dua minggu skali, sbulan skali nk bshopping.
Tapi disbbkan raya rasa nk shopping tiap ari plak. keke.
Mau kering dut dlm saving tu. hahahha...........

Utk Cik An pulak, ala bshopping ala kadar saja, tapi ada la Cik an rembat 4 pasang kemeja baru. keke. ala 4 psang jerk. 2 lai di beli d Pakson kb, dua lagik d Mall kb :)
Lg pum dh lama sgt Cik An x membeli baju kemeja tauuuuuuuuuu~~
Asyik2 Incik Kerie jek bshopping baju baru tau, jels jeless. kekkee..

Raya ni jgk, Cik An ada rembat spasang wedges d store Vincci..
Ini pilihan kami bdua...
Tut2 sesampai d rumah, my mum pum puji chantekk ;)
Suka sgt2. kekeke.
Walaupum my Coach masih chantek di atas pemberian my Adik tapi sayang sgt nk pakai lasak2 neh. ye lah menda mahal n x mampu nk beli sendiri.
So pakai time2 tertentu saja lah..
Itu sbbnya lah beli wedges baruu ;)
Yang ni cepat rosak pum x kesah dgn harganya murah sajer...


Hurmm..
Tang baju tu x yah la nk nunjuk2 kut, sbbnya biasa2 saje ;) but i suka ok. keeke.
Apa pdapat korang yerk dgn vincci baru Cik An neh?
Hurm... ;) apa2 je lah ek.
Asalkan si pemakainya sukaaaa.. kekeke

Hurm...
Korang2 lak, cepat2 la terjah mall yg bdekatan.
Raya smakin hampir, org pum makin ramaii..~~huhh..
Last minute bshopping itu myeksakan tau.
Paham2 je lah.. hehehe.

Apa pum slamat bebelanja.. Belanja lah dgn bijak. Acececce. Pdahal Cik An neh jenis yg boross ok! Pandai2 la nsihat kan org. kekeke.

WIshList* 120 pallet eyeshadow

Nik Nurehan | Saturday, September 12, 2009 | 0 Komen
Hurm.. Tolong~ Tolongg~~
Tolongg Saya...
Saya inginkan menda ni lah.. Sejak smalam lagik saya duk servey2 kan.
Tapi risau pulak kalau guna tanpa tahu 'brand' nya.....

Agak2 ada ke kt mall skitar kb ekk..?? hohoo.
Nk beli on9, risau pulakk.
Menda2 camne, harus beli di depan mata lebeh2 kita x biasa lagik beli brangan mcm ni rupa.
Kalau tudung rilekkk je lah.

Tapi apa yang Cik An duk tgila gilakan?? hahahhaa
Meh Cik An attach gamba kt sini yaa...
Ada sesiapa nk adiahkan Cik An..??? Auwww.. mintak blanjer ajer ;) kekeke


Hurm...........
Entah kenapa, tetiba ni jadi camne, nk eyeshadow la pulak.
Ahaaaks, mukin disbbkan pnambahan usia kut.. AUchhh~~ Alasan. kekeke

Salam Sabtu.. Plan??

Nik Nurehan | Saturday, September 12, 2009 | 0 Komen
Morning..
Hyee.... Heeeeee Slamat Bpuasa ;)

Hari sabtu mjelma,so apa plan korang utk hari neh.
Pasti sudah ada kan.. hhehe..
Bagi Cik An smestinya sudahh ada sesuatuu utk d akukan hari neh. hurm
Skg jam menunjukkan 8.45 pg,
Msih tlalu awal utk kemana mana..
Maklum la skg ni kan bulan puasa, so mana la kuar2 beli brekpes kan.
Spanjang bulan puasa neh, pasar pagi pum dh x pegi tau.keke
Sgt2 la rilek pd bulan puasa neh.
Duk jek kt rumah n kluar bila perlu gitu. kekeke.

Utk aktiviti hari neh,
Harus la ke workshop kreta. huh.. Si wira pum mahu braya daa.aa
-Mau servis2 ekon nya. huhh.............
(mau meletoppp duk dlm keta smalam) heee x sukaa!! x suka.
Dgn cuaca yg amatlah panass then kereta wat pulak wt perangai x senonoh. huh.
Bpeluh ok duk dlm tu. Bukak dh cermin, mauuuu angin d luar pum takde. uuwaaaaaa...
So hari neh jam 10 nanti, harus pasti kan kreta ke bengkel utk dibaik pulih la. hurm.

- Ke Pjabat Pos Kota Bharu utk myelesaikan brang2 cust yang perlu diposkan.
Walaupum esk, hari ahad ttp leh pos kan tapi baik settle2 jek. x suka keje2 btangguh neh.

- Mau ke mall utk membeli kelengkapan raya..!! opsss hahaha. no la... membeli serba skit brg keperluan diri.. Manyak hari dh x ke mall. itu abis, ini abiss.. haaaa hari neh hari mghabiskan duet la pulakk. camne ni, kluar lebeh manyak dr masuk!!~~ haha. Alamatnyer kering aja account ku.. huh. Sabar je lah....
(aggaran kui 2 lebeh, tapi donno la. hehe. but2 time mmg sudah nk tepat. lebeh2 incik kerie plak nk g ke site dulu) aauwww... skg ni, hari2 keje.. hurm..) takpe. takpe.

- Ke pasar ramadhan membeli juadh bebuka puasa. Sudah mjadi satu kwajipan sbg ank utk membeli. wah bukan utk emmasak tapi membeli. kekeke. Alang2 kluar kan, singgah terus je lah ke pasar ramadhan neh. Mana lagik kalau x ke stadium. heeee.. dekat n manyak pilihan. Tpt lain?? x rasa nk pegi pum. x mo lah. Param Stadium udh la. mcm2 pilihan sudah ada. mau ari2 pegi pum tetap rambang mata ok. kekekke ;)

Hurm, itu jek la plan Cik An hari neh...~~ Korang camne..???
Ala hari2 Cik An mmg la simple.. aktiviti ringan2 sajer...
(:

JusDiet~~

Nik Nurehan | Friday, September 11, 2009 | 0 Komen
Salam. Hye Smua..
Slamat Bpuasa bagi yang bpuasa & pd yg x puasa. cober2 la skit yerk.
Jangan pulak makan hinggakan lupa org skeliling. kekkee..

Hurm, camne puasa korang utk thn ni yerk.
Smoga bjalan lancar tanpa monteng2 oke.
Opss kcuali disbbkan tetntu yang x dpt d elakkan.. hehehe...

Cam mana pulak dgn berat bdn korang ek?
Adakah menurun? ke naek nehh? haha...
Mcm Cik An, aiyaakkk x de turun pum. Entah~~
Beberapa kali naik timbangan itu, msih gak x turun2.
Naper la susah nk turun neh.. hahaha. Sabar je lah.
Kalau maintain gini pum, dh syukurrrr yg amat sgt dh. kekeke..

Beberapa hari yang lepas, Cik An ada bebual2 dgn adik ksayangan tau.
Adik? Bebuall??
Iyaaa, Ellena itu lah. Kami ni jrg2 sgt main sms/calling2 neh.
Slalunya bhubung mlalui email jelah..
Apa tidak nyer, smbil2 dia bkeje leh gak dia ilangkan buhsan gitu..
(maklum kt opis dia x leh tenet kan) kekekeke.

Ellena ada mnanyakan ttg juzmate 5 tau.
Kesan nya. Rasanya... hehhee
A'a lah, camne ek An?? kekeke..
Jawapannya...
Opss maaap an blum minum nya lagik..
Gara2 dihalang oleh my mum. Knapa???????!!!
hahaha.
My mum kata rilek2 la dulu lepas puasa, skg kan musim puasa.
Cukup2 la bdiet or makan apa2.. kekeke.
Lg pum skg dh ok..? See my mum kata gitu..? Ye ker...?
Kalau Incik Kerie lg lah, x yah diet2 ok.. x suka. hehehe........

okey okey. an x minum lg tapiii haruss an minum ok.
X kn membeli utk dijadikan phiasan..?? hehhe.
Lg pum slagi x cuba, slagi tu duk jeling2 kt kotak tu, bila nk minum neh.
Ikutkan hati, hari neh gak nk minummmm tauu..
Huh...

Kat sini an selitkan peraturan utk meminum Juzmate5 yang dicopy dr salah satu website yang mempromsi juzmate5 neh..
Peraturann?? Opss x lah, cara mkn nya sajer. kekeke

Diet 1 (Berat kurang dari 90 kg)
Sarapan Pagi : Ambil separuh dari Pemakanan biasa
Tengahari (1- 2.30 pm) : Tidak mengambil makanan tengahari, Gantikan dengan JDM5
Petang(6-8.00 pm) : Ambil separuh dari pemakanan biasa.

Diet 2 (Berat lebih dari 90 kg)
Sarapan Pagi : Ambil separuh dari Pemakanan biasa
Tengahari (1- 2.30 pm) : Tidak mengambil makanan tengahari, Gantikan dengan JDM5
Petang(6-8.00 pm) : Ambil separuh dari pemakanan biasa.
Malam : Ambil JDM5 sebelum tidur

Diet 3 (Untuk mereka yang ingin kempiskan perut buncit)
Sarapan Pagi : Ambil separuh dari Pemakanan biasa
Tengahari (1- 2.30 pm) : Ambil separuh dari Pemakanan biasa
Petang(6-8.00 pm) : Ambil separuh dari pemakanan biasa.
Malam : Ambil JDM5 sebelum tidur

Peringatan :
1. Campurkan serbuk Mate5 dengan 400- 500 ml air sejuk dalam bekas/shaker goncang dan JDM5 sedia diminum.
2. Pastikan tidak makan sekurang-kurangnya 2 jam sebelum/3 jam selepas minum JDM5
3. Minum air extra 500 ml ke 1000 ml sehari,untuk sel-sel berada dalam keadaan aktif.

Thanks Yang ;) best2.. keke

Nik Nurehan | Sunday, September 06, 2009 | 2 Komen
Love it Thanks Pictures, Images and Photos
Jam menunjukkan kui 5 ptg,
Sesudah jek bshopping ~~~Kami singgal plak ke Paksons KB okeh.
Aik kata x mo dh pegi Pakson neh?
Tapi disbbkan nk sesuatu kt situ, Kami pegi gak las.

Tukar apo pulak Cik An neh..? ahhaha.
Tukar barang Cik an lah. kekkee
31hb ari tu, Cik An ada membeli pants okeh. Tut2 last day bila nk memakainya,adesh longga la pulak!! Opss Opss bkn kata kuruss ok, cuma size nya mmg amik besar dr biasa la lah.
Nak Pakai camne neh, x fit jerk..
Kalau Tpaksa mmg leh pakai sbbnya pakai dgn belt kan, tapi rasaa x puas hati jerk!
My mum pum kata besarrr smacam jek. hahah..
So ok lah..
Sampai2 kt pakson dh 5 lebeh tau~~ Huh nk dptkan kan prkim agak susah jgk la.
Sbbnya Pakson neh betul2 di tengah bandar.
Incik Kerie pulak x mo masuk parkim lot! hehe. Bukan apa kami neh mmg dh fobia masuk tang parkim mall neh. Rela bjalan jauh dr park dlm tu. keke.
Tapi yang syiokkkkk nya, keadaan dlm tu agak lenggang la.
Ye lah org sibuk di pasar ramadhan la katakan.
Kami ke bahagian yang spatutnya, nsib baik jgk la promoter tu pun senang jerk!
Xde tanya2 nk tgk resit pun tapi mmg la An dh bwk kan..
Tut2 msuk fitting room, owh okies la. nk tukar size ini. orait done.

Incik Kerie plak kata, alang2 ke sini beli la baju kan. Kata nk baju baruu..
Kalau ikut mulut AN neh mesti kata biar lah dulu, nanti la dulu. hehehe..
Kerie pum kata beli2 lah. kekeke. i know last day dia nk wt pmbayaran utk baju2 itu..
Waaaaa suka neh. kekeke..
Apa lagik, an rembat la 2 lai baju kemejaa oke. Hehe. Smestinya blengan pendek! keke.
Smemangnya an suka baju kemeja lebeh2 lengan pendek. Lengan panjang?
Adoiii mmg x suka. Ada gak pegang2 lengan panjang tapi x tgerak ati nk amik tau. kekeke..

Tut2 sesi pmbayran di lakukan.. Hahaa..
Incik Kerie mlayan rm hundred lebeh jgk la utk 2 lai baju ku! hahaha.

* Apa pun, Thanks ye yang ;)
Esk lusa nk lagik tau............~~~ ;)
Continue bshopping bila incik kerie free pulak!!
Wish List :
- Baju kemeja lagik dan lagik. kekeke.
- Shoes
- Handbag
- Wallet

Korang camner..?? hehehe. Yukkk shoppingg!!!

Loreal Warehouse Sale – Kota Bahru

Nik Nurehan | Sunday, September 06, 2009 | 2 Komen
Hye Smuanya..
Entry ni bukan nk mnunjuk2 okeh cumanya nk bkosii sajer..
Hurm, an neh nak pakai jenis branded2 enggak mampu oke.
Hanya ni je lah yang boleh an belinya..
Kcuali pd yg bduet atau mmg sukakan barang make up kan.
Sure x sayang abiskan ratusan ringgit kan.
An plak mmg x suka make up2 neh.
So ada menda asas je lah.. hehe..

Ok la tu kan..~~~
Minat masing2 katakan.. Sbbnya hati ni tak tbukak utk cantek kan muka dgn brangan make up neh. Entah~~ x reti kut nk conteng2. kekkee.

Beberapa ari yg lepas, an ada tetengok di tepi2 jalan yang mgatakan :
4 – 5 September 2009 : Loreal Warehouse Sale – Kota Bahru

Apa lagik, mula la hati ni beria ia utk pegi kan. Of kos jgk la, Incik Kerie harus menemani ku. keke. Incik kerie, oke sajer.. hehe. Bab2 meneman x kesah g memana pum asalkan sama dia, Sorang2?? huhu x yah berangan ok. Lg pum mmg An x suka mana nk kua sorang, trasa susah jerk... ekkee.

Last day, tut tutt dlm jam 3 lebeh, kami bdua ke sana lah.
Menda ni di adakan di Hotel Grand River View, Kota Bharu di tingkat 1. ok lah...........
Menda ni kt dewan yang kecil sajor. orait la tus..

Lepass nengok2 brg dia, An tetarikk sgt la dgn promosi yang dijalankan.
Nama lagik 60% kan..
Kalau kita beli satu psatu agak mahal la skit tapi masih murah kalau beli d luar kan.
Tapi kalau kita beli jenis set2 gini, mmg murahhh manyak okkk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tesangat2 la bebaloiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Betul, enggak tipu okeh..~ lg pum menda2 ni baru tau bkn nya nk expired..
Kut2 ada plak yang salah paham. keke..
Hurm,
di luar jangkaan jgk la an akan abiskan ratusan ringgit di situ. kekeke..
Tapi x pe lah, An sgt2 la bpuas hati dgn promosi itu..

Tut2 malayang, rm 290 begitu sajer.. hehehe... ;)
So apa lagik jum tgk apa yang Cik An beli kelmarin. hehehe


RM 70
Anda pcaya atau tidakkk?? Mask pun ada, kalau harga luar rm 65, yang ini RM 70 mcm2 ado oke! Kan an dah kata, sgt2 bebaloii. kekeke

RM 50 sahaja ;) muraahh kan...~~~~

Dh la murah, dpt pulak mystery gift. kekkee ;) saya suka!!!!

To Incik Kerie : Thanks ya sbb temankan syg ni ke situ. hehehe
Dia x kesah pum bab2 belanjer neh, yeap2 kalau nk n harga berpatutan beli lah.... ;)

Sbenarnya kat situ bkn sajer ada brg2 loreal malaha da gak barangan dr Garnier & Maybelline.

Parcel Dr Puan Lin~~

Nik Nurehan | Sunday, September 06, 2009 | 4 Komen
Assalamualaiakum~~ Slamat Bpuasa semuanya...
Apa kaba ek korang2 kt sana..?
Alhamdullilah hari neh dh 6 hb.
Kejap jerk rasa kan.. tut2 dh 20 hb, arii raya,kita bgumbira.
Ewwaahhh~~~ hahaha........

Maap la lambat sgt nk update entry baru gara2 ada perangai malas melekat kt badan an neh kan. kekeke.
Smemangnya malas ok. Sedangkan an dh login pum id neh, tapi tetap gak malas nk type2 entry kt blog neh. Saba je lah. kekeke.

Entry utk hari neh bkn nya ada apa sangat cuma pyambungan entry yang sblm ini sajer ;)
Mesti tetanya2 kan apa la menda dlm kotak itu. keke.
Kotak aka hadiah ni datang nya dr seorang kawan yg barada d JOHOR tau..
An kenal DIA neh sbg cust dr An-Wardrobe.
Lama kelamaan kami mjadi kawan baekk gitu, walau pum kami x penah ketemuk, tapi hubungan kami agak rapat gak la.
http://linmdnoor.blogspot.com

Tutt.tutt dek besday an sudah lepas kan, tapi an tetap menerima sbrg adiah dr korang oke. wahhh mgader. kekeke..
Smpai la giliran Puan Lin la pulak...~~
Yang kelakarnya, Lin kata nk wt suprise utk an tau...
Tapiiiiiii bila dia on da wat ke Pos Office, boleh pulak dia mms kata esk tunggu parcel dr nya. Hahaha suprise kah itu Lin...? tp x per lin~~ Kamu wt saya tidak sabar oke. kekeke..

Keesokkannya harinya, spt dijangka la parcel Lin tu smpai ke rumah.
Ku bukak dgn rakusnya dan ku lihat spasang baju kurung bkaler PINK n spsang keronsang thias indah dlm kotak ituu~~ Wah kaler pink jgk youuu..
Sukaaaaaaaaa sgt!! Trima kaseh yerk Lin..
Leh la an pakai di hari raya nanti! tapi rasanya x smpat la pulak cuz baju & kain itu agak besar la pulak dgn An. hehehe.
Walaupum baju kurung tu bsaiz M, tapi an mganggapkan size nya mcm size L kut.. Ye lah, potongan masing2 kan. Mana nk sama kan.. Kekadang size L pum elok2 jerk. keke. Tapi kali ni tbalik pulak, besor la pulak.
Nk atar ke tailor pum x smpat dh, ye lah dia rang kan makin sibuk utk myiapkan tempahan tak kan la nk terima baju2 baru walaupum utk dperbaiki kan~~~

Tunggu pas raya nanti, leh la An pakai nanti kut2 ada kenduri ker, utk raya aji ker, kemana ker. hehehe.

Apa pum Trima Kaseh tau Lin ;) mUaxssh..~!



* Chantekkkkk kan!!!! ;) i like.. hahaha

Suprise.!!???

Nik Nurehan | Tuesday, September 01, 2009 | 2 Komen

To : Lin.
Trima kaseh bebanyak yek lin akan Adiah dlm kotak itu. Walaupum adiah ni msih lum smpai d tangan an, tapi an dh leh tengok kotak adiah yg mcm mana okies.. Nampak beso jerk~~
Agak2 ada apa la didalamnya..
Yang An nk suka sgt.. Puan Lin kata dia nk wt suprise utk An tau...
Tapiiiiiii! dia siap send mms ke an dh tau.
Hahahhaa... Suprise tapi dh tahu sbesar mana. Suprise smpai dh tahu ada org nk bg adiah tau.
Kiranya eskk standby sajerrr di rumah..
Puan Lin kata, dia risau kut2 an x de d rumah tyme Incik Poslaju smpaii nanti. kekeke..

Apa pun, An ucapkan Trima kaseh yek Lin~~ wt susah2 jerkkkkkkkkkkkk

* Lin bg tau an, kaler pink tau. Tunggu n lihat, apakah adiah itu.! wahh x saba menunggu hari eskkkkkkkkkkkkkkk!! cepat laa eskk! cepat lak. kekeke..

From : Ann

Suprise!!!! Dr Si Dia~~~

Nik Nurehan | Tuesday, September 01, 2009 | 4 Komen




Petangggggggg Ahad itu...~~~
Merupakan my besday oke. yang ke berapa ek kawan2?? hehehe.
Yang ke 25 okeh!!! huhh.........~~ apasal la x de angka 0 yerk. 20 ker, hahaha

Pd tgh hari itu, An tlh melakukan satu kejutan khas utk Incik Kerie spt mana an critakan pd entry sblm ini kan...

Akan tetapii........~~~
Pd lewat petangnya pula, skitar jam 6.45, si dia pulak dtg menerjah rumah Cik An okeh.
hohooooo Suka nyaa~~
Aii lewat nampakk?? hurm ye la, si dia tahu yang Cik an satu fmily kluar ke horizon ut mgambil mkanan(lauk pauk) yang tlh di pesan kan.

Sesampai d rumah, incik kerie kata dtg, hampir sampai dh pun.

So ok lah. keekke... Dia disambut oleh Ibu ku.. kekekeke ;)
Ibu ku memanggil dr luar...~~ Hoyeahhh~~
Betapa happy nya bila nampak si dia bsama paper beg SR okeh..
Yehhhaaaaaa~ Sukaa~~!!

Apa pun thanks yek yang sbbnya memberikan sbijik NewYorkCheese Cake dr SR bsama card n tedy kecil yg chumel. keekke.... ;)

* Tyme tu, si dia lum tahu yang An pum ada wt suprise utk nya. kekeke.
I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com