10/1/09 - 11/1/09 - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: 10/1/09 - 11/1/09
To all of you who feel like giving up~~

To all of you who feel like giving up~~



p/s : orang yang mcm ni stonger dan lebih berjaya dalam hidup becaouse they appreciates whatever they have. orang mcm kita yang sempurna always take things for granted, no?


http://www.youtube.com/watch?v=H8ZuKF3dxCY&feature=related
Jalan2 ke ChengMai~~~

Jalan2 ke ChengMai~~~





Smentara menanti.. Yukkkk bgamba dulu.. !! hehehe. Sesi Bgamba neh la yang paling saya suka okies.. keke. Sapa la x suka bgamba kan.. Senyumm! Senyumm :)

Restoran Sri ChengMai

Restoran Sri ChengMai





Tu diaaaaaaaaaaaa.. hohoo
Ni lah antara lauk2 yang kami order tau..
Spt mana di horizon jgk la, kt sini pum ada jenis set2 jgk tau.
palim minimun nya pasti la utk 2-3 org kan.
Dinamakan Set A yang dilengkapi 4 jenis lauk.
So korang pilih jek ler lauk mana yang korang mahukan yerk!!!
Kali ni, blainan skit...
Incik Kerie ingin mcuba tomyam puteh okies...
So ok la, kita cuba sama ada sedap ke tidak..
Sbb duk biasakan diri mkn dgn tomyam kaler merah kan.
Bila mkn tuuuu, mcm x de 'kick' je lah.
Len2 kali kena order merah gak la.. keke.

Bfore lauk pauk kita neh siap/smpai.
Kita akan di serve kan dgn 'kacang grg' okies..
Hurmm tp jgn salah paham yerk.
Kacang neh bkn nya pree tapi di cajkan smanyak rm 2.
Hoho mmg x order pun tapi sudah jd kelaziman lah dia rang akan serve kacang itu....
So dr membazir baek la korang mkn okies.
Kalau tidak x pasal2, kena bayar rm 2 gitu ajaaa. kekeke..

Restaurant ChengMai neh teletak di jalan Sri Cemerlang aja. x jauh la dgn town kb itu.
So sesiapa bminat utk 'take away' pun bole tau..
Juz call ke num : 09 741 8328

Alamat : Lot 327 & 328, Seksyen 27, Jalan Sri Cemerlang, 15300 Kota Bharu, Kelantan

* Opss bcakap kan suasana di sana pulak, hurm boleh la.. x de la smeriah mana pun. Gitu2 aja ;)

Kpd korang2 ingin mcuba or btukar slera spt kami boleh la ke sana kan.

* Asyik2 Horizon. kekekkee. Tapi mmg Horizon itu da best la..
Dutch Lady

Dutch Lady


Hidup penuh dengan cabaran. Anda dan keluarga perlu membuat pilihan nutrisi yang tepat untuk mendapatkan yang terbaik dalam kehidupan. Pilihan nutrisi amat penting dan susu adalah minuman paling bernutrisi bagi kanak-kanak dan juga yang dewasa. Dutch Lady adalah pengeluar susu sedia diminum no. 1 di Malaysia dan sinonim dengan kualiti susu yang kaya dengan nutrisi dan sesuai untuk seisi keluarga.

Diperkaya dengan Protein, Kalsium dan Vitamin B2
Susu sedia diminum Dutch Lady boleh didapati dalam 3 jenis (Susu UHT, Susu Steril dan Susu Pastur) bagi memenuhi keperluan nutrisi harian anda. Ia mengandungi kombinasi nutrien lengkap yang membantu minda dan badan anak anda kekal aktif dan cerdas pada setiap masa.

Protein - membantu membina tisu dan penting untuk pertumbuhan badan
Kalsium - membantu pembentukan tulang dan gigi yang kuat
Vitamin B2 - membantu pembebasan tenaga yang diperolehi daripada karbohidrat, protein dan lemak dalam makanan

Anak anda dan seisi keluarga disarankan untuk mengambil tiga gelas susu sehari bagi mendapatkan khasiat maksima. Anda juga boleh menikmatinya dengan bijirin sarapan dan buah-buahan. Ia juga sedap dijadikan susu ‘shake’ atau ditambah ke dalam kari kesukaan anda!
Mgidam~~ Misi Tcapai.!

Mgidam~~ Misi Tcapai.!


HipHippHoreyy~~
Apa yang di idamkan tecapaiii okies.
Opsss bukan nya berat bdn yang ideal tapiiiiiiii mkanan okies..
Hahaha..
Dlm hati ni mmg dh lama bsunggut nk mkn menda2 neh..
Dh pun cerita kt kekaseh hati.
Keesokkan harinya, ada ke mall bsama my parents.
Apa lagik bg tau la tekak neh mgidam akan sesuatu.
hehee..
Terus aja tgn ni mcapai cornflakes n kokokrunch okies.
Ala amik yg pek kecik sajer..
Time amik neh pilih2 x mo yang nestle corflake.
Iya la, nama lagik nk mkn best2 kan.
So amik la Kelloggs' cornflakes. keke.
Rasanya mukin sama tapi disbbkan brand Kelloggs ni femes skit.
So harganya lebeh skittt sajer.. hehehe..
Dh amik menda2 neh harus la kena ada susu kan.

Pilih punya pilih, amikkkk brand Dutch Lady low fat.. Auuumm sodappp!!

Apa tunggu lagik, sesapa nk join brekpes sesama.
Jemput2 la dtg ke rumah yerk.
No nsik.
No roti tapiii cornflakes disertai susu.
Sooo nyuummmyyy~~~~~!!!!

* Abiskan skotak neh, entah bila pulak mau membeli nyer.
xde la rasa ngidam2 lagik kut..
Maksudnya abis stokat ni kira stoppp dah ler, tunggu next time bila rasa teringin la pulak. keke.
Bgamba itu PENTING!

Bgamba itu PENTING!









Ya! Gambar dalam blog adalah sangat penting…
itu tidak dapat dinafikan oleh saya n kawan2 yang lain kain.
Lebih2 lg yang suka memblogging..
Opsss bukan nya bgamba itu dimaksudkan ingin menunjuk2 okies..
Salah tu!!
Ia juz nk menambahkan lg keceriaan dlm blog ini n sbagai kenangan jgk la..
Hurm apa pun atas masing2 la katan.
Yang pastinya gamba sendiri itu wajib okies..
Nama lagik blog 'kita', blog ttg kita.
Haruss la gamba pun sakut paut dgn kita aja..
Anda jemu! sila pangkah 'X'

hahaha......... ;)

An neh, suka sgt bgamba sblm mkn kan?
Of koss okies... !!
Time ni la kami bdua dpt duduk bsama di meja mkn.
Saat2 mcm ni sgt bestt okies..
Boleh bkosi/btukar cerita antara satu sama lain smbil2 tu leh mjamuu slera..
Sgt2 la bestttt..
An suka tau.. Jadi hubungan kami btambah2 la mesra..
Kalau bcerita dlm phone neh, suasana nya lain.
Kalau bcerita d dlm keta or mall pum lain.
Yang ni, feeling nya lain skit, rasanya btambah2 mesra. kekeke..
Iya2 aja An neh kan, lebeh2 depan mkanan. haha..

Apa2 je lah~!!
Kamis Lepas... Dtg braya?? nope lah!

Kamis Lepas... Dtg braya?? nope lah!




P/S : Sori yang sbb lambat update/upload gamba kamu! kekeke...
Pada hari khamis yang lepas, si dia ada dtg ke rumah yerk, kwn2..
Hurm slalu nya si dia neh dtg time raya sajer, tapi disbbkan si dia baru balik dr 'kolumpo' n ada sesuatu utk diberikan. Jdnya si dia dtg la ke rumah ku! kekeke.
X de la lama sgt tapi smpat la bebual2 dgn my parents smbil mkn/minum petang..

Ala kadar jek minum petang pd kamis petang itu.. hehe.
So x de la gamba2 mknanan yang di candidkan, cuma gamba si dia jerkk yg ada.
Gamba sendiri?? yanadeyy. mana adaa!! nama lagik rumah sendiri x perlu la bgamba2 neh.
Gamba tetamu sudah... keke

Hurm, Thanks ek yang sbb bawakan 'Famaous Amos' ituu. Sukaaa sgt!!
Len2 kali, beli kan teddy nya skali okies :)

Tq Dear..!
I Gotta Feeling Live at Oprah's 24th Season Kickoff Party

I Gotta Feeling Live at Oprah's 24th Season Kickoff Party


lol at first I was like...man the girl in the purple is one heck of a fan
Fantástico!!!! Amazing!!! Really really good!!
Congratulations for who was there!

My FAVORITE COOKIES ,FAMOUS AMOS !!!!

My FAVORITE COOKIES ,FAMOUS AMOS !!!!


Status : Famous Amos Present. I received a gift today. woohaaa! Sila jelouse!! muahaha! I loooove these 'lil cookies! It so tasty n delicious. ... YUMMY YUMMY~~ hehe. ((^_*))

Thanks to My SAYANG! hehe..
Nsib la kamu tahu apa yang sayang ni suka yerk!! keke..
Nsib baik gak la, kali ni smpat singgah ke mall SOGO utk membeli ini wt sayang neh. Ni btambah2 sayanggg!! haha.. Kalau x beli pun tetap sayang la cuma hari ni ada TERextra sikit! hehee.

Thanks for coming jumpa my parents2 jgk. keke. Iyorla kan, nk memberi sesuatu ni harus lah di depan mata my parents kan. Baruu la indah ;)
Upss skittt ur marks tu! haha. Gurauuu saja** keke.

Cuaca??

Cuaca??

love Pictures, Images and Photos
Status : I'm so happy and super excited ... Can't wait until tomorrow.. Hoeeyahh~~!! i miss you quit terribly. haha.

HOyeaahh~~ Gini la my status kat fb tu.. Tapi status tu hanya wujud pd hari smalam. but today.. Hoyeahhh.. insyaALLAH kalau cuaca mgizinkan, btemuk la kami dua..
Knapa tetiba sebut pasal cuaca neh? kes nya sikalang ni cuacaa sangat la gelap okies. Menandakan hari nk ujan. So kalau la blarutan shingga petang. X ksmpaian la niat kamu utk jumpa2 neh. Iyorrr la kan, rindu, rinduu jgk tapi kalau dh hujan neh, x kn nk kuar2 jgk kan. hehe. ;)

Add Me~~ FaceBook

Add Me~~ FaceBook

Would you add me on Facebook? Hehe..
Yes I would.

* Sendiri tanya, sendiri jawab... haha.

Saya Rindu Awak...

Saya Rindu Awak...


Biar rindu asal x jemu, biar kasih asal x sedih, biar cinta asl x terseksa, biar syg asl x hilang,
biar berjauhan asl hati x berubah dan biar x berjumpa asal hati x lupa...

Adoi.. Berat nya hati neh..
Runsing pun ada tau...

Skg neh si dia brada d kl gara2 konvo adiknya yang brada d uitm shah alam.
Rasa x syiokkkkkkkk sgt bila bjauhan mcm neh..
Rasa sunyi jerkk.
Mmg la hp membolehkan kami bdua bhubung x kira masa.
Tapi hati neh tetap x happy tau...

Yangg ooo yang, wt apo ekk..??

Yangg ooo yang, esk balik ehs. x yah la tunggu smpai lusa..
Wat pe lelama nyer...~~ kan ari ni dh settlee..
So esk balik je lah.
Paling lewat, esk petang ke... x yah la duk lama2 lagik. x suka! rinduuuu.

Yangg....sayangg ni rindu rinduu sayang tu... =(
i miss you Pictures, Images and Photos

NEW PICTURES! ...

NEW PICTURES! ...


Hey guys!
I have some new pictures... Opsss picture si dia okeh. not gamba diri sendiri ok. keke
I love all of your pictures. I think I favourite almost every new picture of you.
Masa neh tgh lepak2 kat SR smbil menunggu cake n air..
Apa lagik, yukkk main dgn N95. kekeke...
Smestinya smpat yerk..
Ala mcm la korang2 x hobby yg mcm ini kan. kekeke. tipu ah kalau jawab x de. lalallaa

SecRecipe MallKB

SecRecipe MallKB

Salam....
New entry mjelma. hikhik.
mcm biasa la, kalau blog neh mesti pasal mkn2 kan..keke.
Itu je lah yang dpt kami kosikan bsama..
Apa taknya.
Kami kan still duk asing2 ni.
Bila dh bsama harus la kuar mkn2 kan.
Jadi nya entry dlm blog neh mesti pasal mkn2 aja..

Tang shopping2 neh x kn nk bgamba jgk.
Lagipumm kang ada ada mulut2 lembek yangg mgata mcm2 kan.
Kata nk nnunjuk beli itu ini.
Skali skala bole la kut tunjuk2 neh..
Tapi for that day, x de la shopping sakan pun........
Tapi smpat la rembat 'jeans' utk kgunaan harian kan.
Itu pun sbb ada sale until 50%. kekeke.
Kalau tidakk jangan harap la nk membeli belah...
Tgh2 sengkek ni, kalau nk bshopping harus la tgk yang sale2 aja. kekeke..

utk hari ahad petang itu, kami ke SR yang brasa d mall kb.
Aikkkkkk nk mkn situ ker??
hehehe.
Semamngnya kami dh lama x mkn2 situ tapi bkn nya sbbnya tekak ni nk mkn kt situ tp disbbkan my mum nk kan lasagnia beef.
So kami pun kena la singgah situ.
Alang2 menunggu harus la order sesuatu yang ringan kan.
So kami order 2 air n satu slice choc mug.. hehe..

utk take away pulak, Cik An telah order 2 pek utk lasagna beef & mcaroni cheese prawan.
utk mkn2 pd ptg ahad tu, total nya juz rm 70..
huh murah kan...

Masyukkk aja lam keta tu, kami ada la cakap2 kan.

An : Murah kan SR kalau nk dibandingkan dgn Kemaman Kopitiam
Kerie : a'a murahh~~~
An : kalau la Kemaman ni, wajib ada rm 50 utk 2 hari.
Tapi kalau ari ni kt SR dh boleh mkn 3-4 org dh..
Rasanya murah sgt la....

Mmg trasa skit kalau ke Kemaman Koptiam neh..

Kemaman Koptiam neh, mkanan nya x de la best pum. mmg x abis kalau order 2 set...
Tapi bab air tu mmg x leh lawan. Besttttttttttttt giler :)

Hurm.
Smbil2 menunggu kat SR tadi, smpat la bgamba beberapa picture kan.
Tapi disbbkan Cik An disbalik cahaya so gamba2 nya smua kurang bkualiti.
Harus lah disimpan sbg koleksi sendiri n bukan nya utk di kongsi bsama. hahaha..

Sob sob.. Sabar je lah :)





Sabtu petang di Horizon

Sabtu petang di Horizon


New Photo utk kami bdua..
Btempat di New Horizon Garden, Kota Bhar..
Time : 4:45 PM

Ann : Yang, sabtu neh kita mkn kt horizon ekk.
dh lama kita x ke situ... nk mkn sedap2 la..
Kerie : Ok yang, sabtu neh kita g situ ok!

Mcm biasa la, on da way ke situ terus call that restoren. Skitar jam 3 masih full tauu...
Skitar jam 4 baru ok. Mmg laku giler la restoren tu. huh!!
Mkanan nya mmg leh tahan la. Harganya murah sajer..

Set A : 4 jenis lauk + nsik + buahan + 2 gelas air blend hanya rm 55 sajer tau ;)
Murah kan. keke...

Kali ni, tomyam lambat smpai tau gara2 tomyam dh abis,
So kena tunggu prencah yang baru.
dsbbkan lambat kami suh bukus aja tomyam itu utk di bawa pulang.
Dgn 3 lauk pun sudah memadai utk kami bdua yerk..

4 lauk yang dipilih :
ikan grg manggo + sotong celup tempung + kailan ikan masin n tomyam campur (merah)

Sedappppp...........~~~~

Thanks ya sbb belanja sayang ni mkn sedap2. keke.
Next2 week boleh pegi lg okies! hikhikk..

New Tokey for EA~~

New Tokey for EA~~

Di sini, Cik An ingin mhebohkan/bkosi pd kwn2 smua.
Opssss apa nehh..???
HUrm......
Korang msih ingat ke entry yang lepas mgenai handbags yang ingin diadiahkan for my mum tu?
Etienne Aigner yang di beli salah satu blogshop kan.
Wahh x de niat Cik An pun nk mnunjuk2 okies. Juzzzz nk bkosi link sajer lah. kekeke..
Tapi beberapa ari lepas, that toke ada bg tau sumthing..
Mcm x leh nk elakkan lah...
So da stock dh x de...
Disbbkan itu Cik An telah membuat urus niaga bsama toke yang lain pulak..
Full payment telah di buat, hopeee akan sampai dgn slamatnya..
Nk smpai tu mesti la mkn masa dlm 2-4 weeks..
Biasakk la tus...

Oleh yang demikian, Cik An sertakan link tbaruuuuuuu dgn toke yang baru pulakk..
Krn apa Cik An memilih nya...??
Dlm manyak2 Cik An wt servey atas brangan yang Cik AN mahukan..
Si dia neh la paling murahhh.
Kiranya second dr yang memula tu lah..
Da mula2 tu harganya murah lagik tau tp disbbkan stok sudah abis tpaksa la mmbuat pembelian dgn kedai lain pulak..

Yang best nya, kali ni dpt colour signature.. horeyy.
Before this order colour sand............
Dh toke baru neh kata ada colour signature.
Apa tunggu lg, order2 la sblm tlambat............

Tapi di mana..?
Di : http://bags-bags-bags-bags.blogspot.com

Apa lg???
Order2 la utk Raya Aji yang akan mjelang tiba... kekkeke..

Salah Paham tu..!! KG??

Salah Paham tu..!! KG??

weight loss Pictures, Images and Photos
Salam..
Hurm.. Slamat Malam smua.............
Stelah beberapa hari Cik An x update apa2 kt blog neh.
tapi tonite rasa ringan sajer jari ni nk membuat satu dua entry tbaru. keke..
First entry neh mgenai "KG" yerk..
Hurm mesti korang tetanya tanya apa itu kg yerkk?
Sbbnya pd hari yang lepas2 Cik An ada membuat satu entry mgenai "KG"
tapiiiii..........
Ada pulak yang salah sangka...
katanya "KG" itu "Kampung".. wah wahh..
Betul la tu, tapi apa yang an maksudkan kt entry tu bukan nya "Kampung" yerkk..
Tetapi.....
Apa yang an maksudkan disitu ialah "KILOGRAM"..
hahahah.
Bila korang2 bc entry tu pasti leh paham apa yang Cik An maksudkan kan.kan.. kekeke.

Iyaaaaaaaa...................~~
Dlm prosesan utk mdapatkan kembaliii tetapi asyikkkk ancuss jek.
Takpe,slow2 kan.. :)

Boleh snyum lg tu.. kuikuii............
'Kg' sudah meningkat... haha

'Kg' sudah meningkat... haha


H.e.l.l.o
Ingin saya umumkan yang berat saya telah meningkat smanyak 2.5 kg tau.
wah wahhh............... gilakkkkkkkk!!
skali naikkk 2.5 kg tuhh. ish ish...!!!!
Sedar tak Cik An tut, yang kamu skg ni x reti nk control mkn yerk?
Apa nak jadi neh..???
Boleh pulak tbabass sedangkan skg ni bukan nya slalu lepak2 kt kedai mkn..
hikihikk.
Hye jangan kata duk umah x leh naik ok. Ingat kalau kuar mkn2 dgn org tsayang jek leh naik?
duk rumah ngdap tb smbil mulut plak x reti stop mkn. of kos la leh naikk dgn mdadak kan.
Korang jgn tak tahu yer, sejak akhir2 ni, suka sgt mkn 'cokelap'!!!!!
Skali mkn x ingat donia dh. leh abiskan sbukus dlm masa beberapa saat jerk.
x reti dh nk mkn skit2 or simpan ker...
Bukak jek bukusan cokelap 'kiktkat' tu, terussss leh abiskan tau.
Kangg dh naikkk ni.. baru leh kalut kata x mo mkn cokelapp dh! haha.
Padan mukaaa diri sendiri. kuikui..

Lalalallaa.
Ceshhh boleh pulak Cik An nk senang hati. Patutt nyaaaa sedey la kan...
Huhu... Smemangnya Cik An tgh risauuu yerk..
Tapi kali ni x mo tunjuk2 sgt yang Cik An tgh tensionnn.
Biarlah dia turun scara slowly gitu...
Apa lg Cik An.
Hidupkan kembali 'diet' anda yerk..
Dh puas kan mkn 'sodap'...? ishhhh mesti la jawab x puas.. mana la ada org puasss dgn mknana yang enak2 kan. kekeke.. kalau boleh siang malam nk mkn spuas hati..
Asyik2 mesti mulut neh kata ala skali skala. nk gak. kekeke..

Tapi start esk kena la slow2 kan skit nafsu mkn nsik..

InsyaALLAH pasti leh dptkan kembali angka itu :)
Doakan saya bjaya ya. Amin.
I Love the collaboration..

I Love the collaboration..


Nice... (:
Love Youu..

Love Youu..


Pasangan bahgia..? Alhamdullilah dr dulu until skg ni kami mmg bhagia bsama..
Suka tull leh bgedik depan cmera bsama.. kekeke.
Dh sminggu tauuu kami x bjumpa okee!!
Sgt2 la rinduuuuuu pd si dia.. Adoiiim x kn x rindu pada 'kekasih' tcayamm kan.. kekee..
Korang2 pun mesti la ada rasa gitu kan..
Stiap manusia smemangnya dikurniakan hati n perasaan syg n rindu pd insan yang lain...
(: Love you, Mohd Khairi..~~~

Kemaman Kopitiam. Huhuu..

Kemaman Kopitiam. Huhuu..

Hoyyeaahhhh.. Last day kami ke Kemaman Kopitiam..
Kami tahu mknan kt sana x de la sesedap mana tapi air nya mmg ada uuumm lah. keke.
Kalau ke sana kan, harus ada rm 50 dlm wallet ok.
Kalau stakat rm 20 mcm nk ke hayaki, jangan bmimpi lahh.. kekeke..
Stakat minum tu lepassss la. keke.
ish bukan nk eksyennnn tapi kenyataan tau...
Harga2 kt sini ala secret lakk.. Tapi murah skit laa kan............
So utk mkn2 kami bdua, mau mlayang rm 48.20 jgk tauu. wahhh mahall jgk kan..
Apa yang kami order ekk..?
Ni je lah.kuikuikuii....~~~
Simple jek kan ;)



Etienne Aigner for My Mum ~!!!

Etienne Aigner for My Mum ~!!!

Helloooo............
Slamat Malam Smuanya...
Betemu lagik di ruangan entry niknurehan.blogspot.com
hehehe...
Entry ni bukan nya nk menunjuk or nk heboh satu donia yang an ada membeli/oder sesuatu utk my mum kan. tapi skadarr nk mhiburkan hati n btukar cerita nga korang2 la yerk.

Beberapa ari yang lepas, my mum ni ada 'sokset' pd anaknya iaitu an lah kan.
Dia nk kan hanbag baru yg bjenama Etienne Aigner..
Hurm kat kb ni mana la ada brang2 branded mcm ni kan. kekeke.
Stakat Bonia, Sembonia, Guess boleh la diusahakan..

Tut2 mak kata nak EA.. adoiii..
Terus aja anak nya mgodekkk 'tenet', check sana sini..
Apa lagik terus jek, anaknya mnerjah ke laman web www.etienneaiger.com

Dh tu, bila mggodek pasti la ada yang bkenan kan..
Hurm rasanya sgt2 sesuai la dgn my mum ni..
ish tapi sblm membeli tuuuu, anaknya mesti la tunjuk ke mak nya dulu kan...
ye lah, nak beli mesti mikut cita rasanya kan..

My mum pum setuju jgkk...
Yang x best nya kaler signature or black dh abis stok tau.
Yang ada colour saddle sajer.. Hurmm...

Dlm serbey2 beg tu mula la ank nya terjah ke laman2 web yang mjual brangan dr us ni..
tut2 terjumpa pulakkk satu laman web ni yang mnawarkan harga beg EA itu dgn harga bpatutan lah...
Kemanyakkan 'tokey' meletakkan harga smanyak rm 700-rm780.
Akan tetapiiiiiiiiiiii 'tokey' ini hanya mnawarkan dgn harga rm 640 sajer..
wowwwwwwwww! manyak bezaaa tuh!
Harus la membeli dgn org yang mnawarkan harga yg rendah kan..
Mesti korang tetanya tanya kt mana ekk..?
Meh siniiii Cik An sharekan .... http://klpremiumoutlet.blogspot.com

Beg ini telah di oderkan..
Spt biasa lah kalau kita oder beg2 dr US ni mesti mgambil masa antara 2-4 minggu jgk la..
Dh tuuuu kita sharusnya membayar 50% dr harga asalnya..
Alhamdullilah sudah selesai pmbayran nya..

Skg ni Cik An hanya menunggu masaaa utk membyar slebihnya....

Hurm utk pgetahuan korang2 la yerk..
Kalau barangan EA ni smemangnya x de dustbag n box tau kcuali la barangan dr Coach..
Hehehe.
tapi dh my mum nk sgt beg dr EA.
So beli gak la.. Hope my mum bpuas hatiiii nanti.
Apa2 kita tunggu je lah yerkkkkkkkkkkkkk!! hehehe



* Smbil mgira hariiii, adoi lambat lagik la nk smpai ni.. hurm...
I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com