Kuih Tart Special Berukiran Sayuran Dan buah-buahan - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Kuih Tart Special Berukiran Sayuran Dan buah-buahan

19 August 2010

Kuih Tart Special Berukiran Sayuran Dan buah-buahan

Nik Nurehan | Thursday, August 19, 2010 | 0 Komen
Pertama Kali Tengok Tart Nenas Unik Bentuk Buahan & Sayuran Ini, Dalam Hati Berkata.."Aduh, Cantik Bentuknya..Rasa Sayang Nak Makan." Bila Makan 1 Biji, Rasa Tak Cukup...Makan Lagi 1 Biji, 1 Biji Demi 1 Biji Sambil Mata Mencari Bentuk Buah Pilihan. Sungguh Tak Sangka Rasa Tart Nenas Ini AMAT Sedap. Jangan Percaya Cakap Saya Tau. U All Kena Order & Rasa Sendiri Dulu..Baru Tahu Nikmat Sedapnya Yang Tak Terkata-Kata!

Betullah Kata Orang..Tak Kenal Maka Tak Cinta! Tak Rasa Maka Tak Dapatlah Rasa. Nak Rasa Kenalah Order.

Tart Nenas Unik Bentuk Buahan & Sayuran ini adalah merupakan produk ‘homemade’ dimana ia menggunakan bahan mentah yang halal dan pewarna yang dibenarkan. Ia amat sedap untuk dijadikan snek seperti biskut-biskut yang lain. Di dalam tart tersebut, ia diisi dengan jem nenas yang sangat berkualiti dalam sukatan yang amat mencukupi untuk membuatkan ia betul-betul dirasai sebagai tart nenas dan bukan seperti kebanyakan tart atau biskut berinti yang hanya mempunyai inti yang sedikit yang tidak dapat dinikmati sepenuhnya.

Tart Nenas Unik ini amat sesuai dijadikan sebagai hantaran perkahwinan, hantaran pertunangan, hamper untuk semua jenis perayaan, hadiah, cenderahati atau pun sebagai door-gift untuk diberikan kepada para tetamu sebagai tanda terima kasih yang pastinya amat UNIK & memberi satu KELAINAN.
Ia boleh didapati dalam pelbagai bentuk yang menarik seperti Tart Nenas Unik Bentuk Baby Carrot , Nenas , Jagung , Manggis , Strawberi , Mangga, Orange, Jambu Air dan sebagainya.
Dalam bekas berbentuk hati - 50 biji - RM38 sahaja

Tempahan siap dalam 3-7 hari..

Related Posts

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com