Merah! - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Merah!

04 October 2010

Merah!

Nik Nurehan | Monday, October 04, 2010 | 1 Komen
Merah?? Geng merah telah memasuki Macdonals loll. Adakah ia adalah satu rancangan atau kebetulan yer?? miahahhaa.. Yang!! u kenal ke dia rang dua neh?? Opss mana ada. U janji ek dengan dia rang? patut la x mo makan di Mekdi Mallkb tapi mau ke Mekdi kt town ni? aishhh mana ada!!! u ni saja jerk nk pekena i yerkk. I yang di tengah tu!! eeehh masakan i x kenal u shayangku. mesti lah i tahu yg u duk tgh2. cuz baju u tu, i yg belikan masa i g kl ari tu ;) x kn u luperrrrrrrrrr kut! hahaha..

Warna merah membuatkan lelaki nampak lebih menarik, nampak lebih berkuasa dan sedikit daya tarikan seksual, tetapi itu semua tidak membuatkan mereka nampak lebih mudah didekati atau nampak baik.

MENGHILANGKAN MASALAH SAKIT KEPALA - WARNA MERAH
Kajian mendapati bahawa warna merah dapat membantu untuk mengurangkan rasa sakit kepala. Oleh itu jika anda mengalaminya, letakkan tuala lembab berwarna merah diatas mata anda. Ia mampu meningkatkan peredaran dan melonjakkan adrenalin.

Merah
Selalunya mereka yang mewakili warna merah yang garang ini seorang yang comel dan disayangi ramai. Kamu juga suka disayangi dan menyayangi. Kamu juga sentiasa ceria dan gembira namun kadangkala dilanda 'angin satu badan'! Teman/kekasih yang diingini ialah mereka yang mudah diajak berbincang dan boleh membuatkan dirinya rasa selesa bila berdampingan dengan mereka.

Related Posts

1 comment:

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com