Kali ke-2, Artikelku yang masuk Featured Post Di Innit. - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Kali ke-2, Artikelku yang masuk Featured Post Di Innit.

19 November 2010

Kali ke-2, Artikelku yang masuk Featured Post Di Innit.

Nik Nurehan | Friday, November 19, 2010 | 1 Komen

1. Nuffnang twitter & Nuffnang facebook – tanpa perlu bersusah payah anda terus boleh kongsi dengan rakan-rakan anda. Menakjubkan :) oh ya anda juga boleh gunakan hashtag iaitu #nuffnang #innit
2. Nuffnang getting social – Ada fungsi nuffnang add friend yang membolehkan anda track apa recent entries dan recent comment mereka. Add me as your friend?
3. Nuffnang innit getting organized – Topik anda kini boleh dibahagikan mengikut kategori dan anda juga boleh lebih fokus dan blog anda juga boleh terpapar dalam featured post hanya untuk sesuatu kategori.
4. Bosan dengan nuffnang innit – Untuk versi kali ini ruangan chatting lebih menarik dan anda juga boleh besarkan atau expanding nuffnang chatboxdengan menekan ikon di ruangan kanan sebelah atas tu.
5. Meningkatkan kadar trafik - dengan nuffnang new layout dan kemudahan yang dipertingkatkan. Mesej yang anda cuba sampaikan akan lebih jelas dan saya jamin ia akan mempengaruhi kadar trafik. Percayalah

6. Nuffnang login – yang ni paling menarik perhatian, saya suka. Ringkas, padat dan cukup bermakna. Anda suka tak?

Ada lagi nuffnang innit features lain yang buat anda tertarik?

Related Posts

1 comment:

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com