Kenangan Terindah 2010! - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Kenangan Terindah 2010!

30 December 2010

Kenangan Terindah 2010!

Nik Nurehan | Thursday, December 30, 2010 | 0 Komen
Tahun baru bakal menjelang tidak lama lagik. Tahun 2010 akan blalu tidak lama lagik.
Apakah kenangan yang terindah yang x dpt anda lupakan? cik an x mo la kosi yang buruk2 ni. yang buruk2 tu kita abaikan atau lupakan saja ok. kalau ingat2 ni myakitkan hati saja kan.

utk cik an kan x mo la kosi manyak2 tapi hanya satu saja yang ingin cik an kongsikan iaituuuuuuuuuuuuuuuuu ;) jeng jeng jeng. hihihi. tsangat2 la indahh! bagi cik an x leh nk digambarkan. sapa boleh lupa kalau itu satu2 nya pkara penting yg merubah status seseorang kan. Apa kaitan status dan jgk kenangan indah?????
Alhamdullilah pada 30 july 2010 yg lepas, cik an slamat btunang dengan kery iaitu mohd khairi, jejaka pilihan cik an sndiri. alhamdullilah krn diberi green lite dan jgk sokongan dari ibu bapa tcinta serta ahli kluarga yang lain. direstui oleh kdua dua pihak. hari itu tsangat2 la indah bagi cik an dan incik tunangan, kery oke! mana boleh luperrrrrrrr tarikh penting itu beb! itu lah kenangan palinggggggggggggggggg manissss di tahun 2010!
Pada hari ptunangan itu, smanyak 5 par bebalas 5 par jgk. kalau adat kelantan ni mmg sama manyak. so msing2 x rugi or lebih gitu. adil bkn??? kalau time btunang neh slalunya org tua akan bebincang mgenai tarikh perkahwinan kan tapi lain pulak dengan kami. x de sbarang perbincangan panjang. tidak ada sbarang tetapan tarikh utk hari nikah tapi skadar pesetujuan utk mengikat tali ptunangan.
Shingga hari ini, masih x de tarikh yang dibincangkan, biarlah dulu. insyaALLAH kalau ada jodoh x kemana. Yang kami bdua tahu, waktu bertunang ini memberi ruang kpd kami utk menabung smanyak yang mukin/mampu ;)

Disni cik an ingin berkongsi jgk la gamba2 time btunang hari itu, sungguh chantek ok. muahahah. puji angkat bakul sndiri. nk mintak korang angkatkan mcm x mampu jerk. beratt ekk ;) muahah. berat nk memuji, ye lah cik an sedar x schantek korang tp bsyukur krn dikurniakan sgala anggota bdn yang sempurna. amin.

Related Posts

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com