1/1/11 - 2/1/11 - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: 1/1/11 - 2/1/11
Happy 6 month Engagement Anniversary

Happy 6 month Engagement Anniversary

Todays our anniversary. 30 july 2010 - 30 january 2011

With all my love,
I just want to say that
Happy Engagement Anniversary Khairi! Sayang sgt kt kamu oke!
Semoga kita dimurahkan rezki utk cepat2 kawen! hihi. smoga kita bkekalan shingga ke jijang plamin yg ( x dibincangkan lagi bila until kami bdua tul2 ready ) & bsama hingga akhir hayat.

A&W Double Fortune Burger tbaekk!!

A&W Double Fortune Burger tbaekk!!


My Comment tetang burger ini : Shedappppppppp!!! ala2 prosperity burger mekdi jerk. Cuma yang A&W ni x pedas dibandingkan dgn mekdi yg pedassssssss gilerr!! hehe. lebih2 time perut tgh lapa, mkn sbijik rasa x cukup je! hahahaa..

See your fortune double in 2011 with the A & W Double Fortune Burger. Double beef or chicken patties, two layers of mushroom, dribbled with our mouth-watering peppery mushroom sauce for a spicy kick start to the year. Head on down and taste doubly good fortune today and satisfy your craving.

A&W is offering their Double Fortune Burger (Chicken / Beef) for RM8.50 (a la carte).

Also available in a set for RM11.80:
- Double Fortune Burger (Chicken / Beef)
- Rootbeer (R)
- French Fries (R)

Visit restaurant for more details.
"Angpaw CNY TOPUP from thenameisia!"

"Angpaw CNY TOPUP from thenameisia!"


syarat-syarat kontest!
  • Tajuk entri mestilah "Angpaw CNY TOPUP from thenameisia!"
  • Wajib follow blog lia. Kalau tak follow, penyertaan anda tidak dilayan.
  • printscreen follower dan letakkan didalam entri. ( FOLLOWER 302 )
  • Letak banner kat atas ni di sidebar dan dalam entri anda dan linkkan ke entri ni, sepanjang contest berlansung.
  • Tag sekurang-kurangnya 1 orang rakan, make sure dia tau yang dia telah di-tag! http://karetgirlhepi.blogspot.com/
  • Tinggalkan link post dalam post contest lia supaya senang untuk monitor.
tarikh tutup?
8 february 2011 11:59PM
hadiah yang disediakan adalah topup :)
nama pon Angpaw CNY TOPUP from thenameisia!
pemenang akan dipilih secara random with random.org

so far my idea is that. for winners

*lucky#01 - RM5 Topup
*lucky#02 - RM 10 Topup
*lucky #03 - RM15 Topup
*lucky #04 - RM20 Topup

senang kan? this is my 1st giveaway~ hope ade yang berebut nak topup tuh. hehehhehe =D

Good Luck semua yang turut serta menyertai contest ini............................

Untuk menyertai dan tengok lebih lanjut sila klik nama penganjur di SINI
Perabot baru spena CNY 2011 :)

Perabot baru spena CNY 2011 :)

Mood My Mum : tgh Happy!!!
perabot baru sudah sampai, apa yang dia impikan sudah tiba. walaupun bkn nya brand lorenzo tapi yang hasrat utk menukar baru tcapai. ala x de kesah bab2 brand ni asal nya tganti yg lama. keke. yang pasti yang baru neh, full leather!!!! hihi.
1st GA-My Birthday Giveaway

1st GA-My Birthday Giveaway

jejalan ke blog incik shaizhar td, tpantang ada contest yg blum cik an lakukan. hehe. dengan rajinnya cik an melakukan nya skg! hihi. nampak jek link atas nama cik an ada di entry beliau terus jerk hati mjadi happy!! hahaha. suka2 sbb kena buat! hahaha

Sempena Ulangtahun kelahiran deqlis yang bakal tiba pada bulan Feb ini. Deqlis dengan berbesar hati melancarkan 1st Giveway khas untuk hari lahir deqlis yang bakal tiba.
Syarat penyertaan mudah sahaja. Sila lihat di bawah.
Hadiahnya akan diberitahu kelak
iaitu semasa keputusan GA diumumkan
(pada hari lahir deqlis laa ituw...^__^).
Jom ramai2x sertai..

SYARAT2x
1. Blogger dan ada alamat di Malaysia
( Jalan Bayam Lama, Kota Bharu )

2. Follow blog ini, ini dan ini ( ADA 3 BLOG YA)
http://www. ellismeliashoppe.com ( FOLLOWER 125 )

3. Masukkan banner di atas di dalam entri dan sidebar uools serta link kan ke blog deqlis
( DAH BUAT!!! )

4. Tag 2 orang kawan blogger (pastikan kawan itu tahu anda tag dia)

5. Tinggalkan url penyertaan uools di ruangan komen di blog baru DEQLIS GA & CONTEST --> "deqlis-contest.blogspot.com"
( DAH TINGGALKAN!! )

6. Lengkapkan semua syarat2 di atas..itu jer
( SELESAI, TERIMA KASIH )

Win 1 Night Stay in PREMIER SUITE at CROWN REGENCY!!!

Win 1 Night Stay in PREMIER SUITE at CROWN REGENCY!!!

Promotion

Grab a chance to win one night stay at Crown Regency Service Suites when you buy from Lens Page (worth RM 258). So don't miss out. Promotion ends Feb 28 2011. Terms and Conditions apply.


Lens Page tgh promote website mereka! apa lagik korang! ganjaran 1 night stay in PREMIER SUITE at Crown Regency. Serviced suites lagik tuuu!!!!! berbaloi baloi ah. dah la beli contact lens dgn harga perpatutan dapat plak adiah. kan best! kalau tanpa contest agak berat la skit kita2 yang kurang bermampuan nk try kategori SUITE ni kan! bagi korang yang layak mukin la pkara biasa. hehe
Pembayaran boleh dilakukan scara card credit ataupun debit card!!!!


Lens Page is an Online Contact Lens Store located in Kuala Lumpur, Malaysia. We provide an alternative for you to get your contact lens replacement by buying from us online. Buying contact lens online gives you the freedom to choose from our wide variety of brands. On top of that it will also gives you the freedom to compare prices.

We at Lens Page, are dedicated to providing you with a quick and easy way to buy your contact lenses. We also offer quantity discounts, free shippings promotion and Customer Loyalty Points. On top of that, we also have promotion from time to time.

When you buy from us, you will receive the exact type of contact lenses you would normally get from the shop else where in Malaysia, delivered to your door.

Having your contact lenses delivered to you saves your time, no more running around town to get your contact lenses.

What brand do you sell?

We sell all the major brands like Acuvue®, Soflens®, O2 Optix®, Freshlook®, Dailies®and Biomedics® as well as specialty lenses such as toric, coloured, and disposable contact lenses.

Where do I find my prescription? If you can't find your prescription you have obtain from your eye care professional, just look on one of your contact lens boxes. Your contact lens box will have a brand name and your prescription information.

Customer Referral Program

Tell your friends, you and your friends will each earn RM5 if your friends buy from us.

Terms and Conditions apply.


Customer Loyalty Points

This program is provided to you, our customers, as a reward for your loyalty. For each RM50 spent, you are entitled to 1 point which is equivalent to RM1. Vouchers generated from Points are valid for use up to 1 (one) year. Points and Vouchers are not transferable and can not be redeemed for cash. Expired Vouchers can not be renewed.


SELAMAT BERSHOPPING DGN CONTECT LENS YANG BARU & SELAMAT MJADI PEMENANGNYA!! INSYAALLAH

Contest Pic Hitam Putih Paling Cool

Contest Pic Hitam Putih Paling Cool

Selamat malam semuanya. sudah ketiduran ke? ke lepaking di ruang tamu smbil mayan tv yer. huh, malam neh x de cita best lansung. suma boring2 ok. dari tv1 hingga la 7, tv astro suma x de yang mnarik perhatian. huuwaa. tapi nsib la ada lappy ksayangan ini dilengkapi streamyx yang stiasa ok! hihi.

lg best plak bila si ana nk kan cik an myertai contest! yeay! i like ok. hihi. bohsan2 neh mmg teruja sgt nk buat contest. dari duk layan citer yg entah apa2 baik wt menda ni!

mari kita lihat apa syarat2 yg diperlukan. mudah mudahan syaratnya mudah shj!! jangan seksa saya ok! muahahaha.

Antaranya :-

1.Okay macam biasa korang kena jadi follower blog Cik Siti Fatimah ni

2.Letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ini


3.Buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !

4.Tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !

5.Tarikh tutup penyertaan : 1 Mac 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Baik utk mulainya, saya nk sharekan bsama incik tunangan!!
Saat indah di hari ptunangan, 30 july 2010

kalau saya menang rm100, saya mahu blanja incik tunangan saya mkn bsma ibu bapa saya!
hihi. lauk2 ditempah di new horizon garden kbharu.

kali ni saya nak tag sapa yerk! baekkk!! anda mmg btuah :-


Kesimpulan : sudah settle! slamat mcuba ye kawan2 semua...!
Grace Garden

Grace Garden

5567c Jalan Telipot
Kota Bharu, Kelantan 15150
Malaysia
tel: +60 609-7444137
fax: +60 609-7478267
Kelmarin, 26 januari 2011, saya ke sini utk membeli baja bunga bukan nya mau beli bunga ok. hehe.tapi bila ke sini mesti la nengok2 akan kchantikan bunga2 kan. hurm trasa jgk mau beli si orkid tapi x de yg mnarik la pulak. tokey nyer pun kata yg stok orkid akan dtg dlm masa 2/3hari lg. jadi wt apa saya tgesa2 nk beli orkid yg sdia ada. kalau tul2 nk beli dtg je len kali. mesti pilihan lebih manyak!

utk pengetahuan korang baja utk bunga yg kaler merah tu, bharga 3 kilo = rm 20.
amacam murah la tu kan! kalau 400g dlm rm 8++

Products

Artificial Flower or Plant Components or Accessories
Dried Flower Floral Supplies
Fiberglass
Fiberglass Plant Pots
Flowers
Garden Accessories
Garden Machinery
Horticultural Plants
Landscaping Contractors
Plant Rent
Lucky Draw >> Cabutan Bertuah My Followers Blog S.H.A.I.Z.H.A.R

Lucky Draw >> Cabutan Bertuah My Followers Blog S.H.A.I.Z.H.A.R

Wahh!!! senang kan,kan. kan an dah kata skg ni korang x perlu bsusah payah. kalau susah2 org trasa diri korang myusah mesti korang x mo buat. muahahhaa.. (mmg pun)
kalau senang cam gini, cepat jerk rasa nk buat. lalalala. jom kita settlekan cepat2.


1. Buat entry dengan tajuk : Lucky Draw >> Cabutan Bertuah My Followers Blog S.H.A.I.Z.H.A.R
(dah buat tu incik shai)

2. Menjadi Followers blog ini.Kalau bukan Followers memang tak layak la joint cabutan bertuah ini.
( i dh jd follower u tau. bkn krn contest ini ya, seikhlas hati i ) hahaha

3. Sila cari gambar profile *diri sendiri dlm senarai Followers blog ini dan bulatkan/bujur/segi3 *diterima.
( kotak kaler merah itu )
(korang yang nk join ini contest cari la gamba korang sndiri then tandakan oke. x kan x kenal gamba sndiri kut, yg cun melecun tu! hihi )

4. Mesti/wajib/perlu letakkan banner blog S.H.A.I.Z.H.AR di bahagian atas entry tersebut. ( Dah buat)

5. Tinggalkan entry link di dalam komen di bawah. (baik)

6. Tarikh tutup pada 01 16.02.2011 jam 11.59pm
7. Keputusan pada 02 17.02.2011 jam 11.11am

8. Hadiahnya: RM30 dlm bentuk top up terus ke No.Celcom/Maxis/Digi.
(kalau masyuk ke account cimb/maybank boleh ker?) hahaha

9.Selamat berjaya dan terima kasih kerana menyokong contest di blog in.
( Mudah mudahan, insyaALLAH )

okey kekawang contest kali ini x de main tag2 okies. bagi sesiapa nk myertainya, sila2. jangan malu/segan ok. apa salahnya kita mcuba nasib kita ni. mana nk tahu. menang kalah adat la tu! :) bye bye
Perfect Scrambled eggs!

Perfect Scrambled eggs!

Selamat pagik semuanya. Masih tidak tlambat ann mgucapkan slamat pagik. ala baru kui 10.30 pg. disebut panggil. nk kata malam. hoiiiiii korang mipi ka cerah dh ni.
Hari ini ann nk bkongsi srapan dengan korang2 sumer.
Scrambled eggs dengan wholemeal gerdenia. yuuuumyyyy!!
Cara membuat scrambled eggs ni mesti korang lebih expert kan. alaa senang jerk.
resepi pun mesti la nk kan telur, garam , susu & air! itu shj.
Haa time nk mkn tu, letakkan sdikit pepper! ;)

Jadinya korang2 suma mkn apa ek pagi ini...? mesti sedap2 kan.
x kesah la mkn berat/ringan atas kmahuan masing2. enjoy!!
" IF I HAVE RM100 "

" IF I HAVE RM100 "

Alangkah bahagia nya ini malam. kalau dikirakan yang ini contest kdua yang incik shai men' tag kan sayerp. hihi. semamangnya masa saya tesangat2 la tluang utk melakukan contest2 sbegini rupa. smbil2 layan tb smbil type entry tbaru. biarpun hanya contest! hehe. x memerlukan karangan yg panjang2. hihi. tp x penah pun ann type memanjang. bkn jenis suka/pndai menulis ye. hehe.

kali ini contest mgenai~~~~~~ korang pk apa yerk? lalallaa. hey! ada sesiapa nk join jgk ker? eee x malu,x ajak pun. kahkahkah. (jahattttttttttt!!) jangan marah oke.

Tajuk contest kali ini :
Contest yang bertajuk "if i have rm100" adalah 1 contest dimana jika i ada RM100 apa barang yang i hendak beli? senang cerita kalau i ada RM100 apa yang i akan buat dengan duit itu.

Mari kita lihat, Syarat2 contest ni. Senang je.. (kan,kan)

1) Upload pic barang yang anda idamkan.
2) Nyatakan sebab anda mahu kan barang tersebut.
3) Follow my blog aunimiyukie ( nak ramaikan kwn2 ) ( FOLLOWER YG 131)
4) Buat entry tajuk " If I Have RM100~ " (DONE)
5) Letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni. (OKEH)
6) Tag pd 3 kwn yang lain.
7) Jangan lupa tinggalkan comment n link anda slps itu.. (OKEH)
8) Tarikh tutup : 10 February 2011

Amacam korang dh bc syarat2 yang dimahukan oleh pngajur contest ini? meh kita tgk jawapan dr ann!

Product Description:
Fiffy gift set(Baby shirt & Pants), 9oz Feeding Bottle, 3 tiers milk powder container, Baby Plate and spoon, Huggies Diaper, Caterpillar soft toy with flowers arrangement in a special gift box.

Jika saya diberikan semanyak rm100. saya mahu membeli barangan bayi utk adik kesayangan saya, ellena. mukin korang2 tahu yang saya x de adik bradik kan. tapi ellena ni salah satu adik yg saya ada. walaupun ellena ni kiranya kawan tapi disbbkan umur nya mudah dari saya, saya telah mganggap adik. kira adik lain mak ayah la. hubungan kami agak rapat la cuma jejarang jumpa disbbkan si dia di kl.
Whoopp! 38 Weeks Pregnant! ;)

* tapi skg ellena sudah 40 weeks. kiranya nunggu masa dh! jadi dengan duet rm100 itu boleh la saya adiahkan barangan bayi utk dia! hihi.

Jadi dlm 3 org kawan yang saya ingin tag kan iaitu :
Money Guess

Money Guess

lagik2 contest! alhamdullilah skg ni murah rezki, datang bgolek jerk. hehe. x abis2 datangnya incik contest kpd saya. saya suka!! x smestinya kita kena menang dlm sesuatu2 contest kan. kalau ada rezki/peluang utk menang, alhamdullilah kalau x de trima shj. keke. anda tlh mcubanya dgn tbaek ok tp lebih myebelahi org lain, redha aja. hahaha. apa la yang cik an bebel2 ni? entah! kuikui.

contest ini disediakan oleh kisahcreativeheart. tapi cik an dpt contest ini dari salah seorang pserta 'money guess' iaitu incik shaizhar :) trima kaseh incik shai krn sudi memberi peluang kpd cik ann.
bila tiajuknya mgenai money guess. maksudnya mesti la mgenai duet kan. teka duet??? anda sukakan duet?? smua org/tiop manusia sukakannya. tanpa duet idup x bmakna. hihi. jgn plak jadikan diri anda sbg mata duetan! x elok tu!!
  • Nama pertandingan ini ialah Money Guess.
  • Tarikh mula ialah pada 25 Januari 2011 hingga 15 Februari 2011. (br start kelmarin)
  • Apa yang perlu anda buat ialah meneka jumlah duit di dalam gambar dibawah ini. (saya cuba)
  • Anda hendaklah tag at least one person. (kalau lebih takde kesah kan)
  • Mestilah Ada banner " Money Contest " di post untuk jawapan dan slidebar blog anda dan banner itu boleh link ke post ini. (Baik)
  • Kalau dah beri jawapan, jangan lupa tinggalkan link di comment post ini yup. Nanti saya tak tahu. (Baik)
  • Gambar ini telah dirosakkan untuk menyusahkan lagi pengiraan. (aku buat berlayer2). (wt saya keliru)
  • Untuk mengikuti perkembangan contest ini, anda perlu menjadi follower blog ini dengan IKHLAS. (Boleh)
  • Hadiah akan diberikan untuk 2 orang pemenang sahaja. (utk smua pemenang x boleh ker?)
  • Pemenang yang meneka jumlah dengan tepat sahaja akan mendapat hadiah berupa RM60.00. (Lumayan)
  • Jika tiada peserta yang dapat meneka dengan tepat, pemenang akan dikira pada peserta yang meneka jumlah yang paling hampir sahaja. (Baik)
  • Pemenang pertama ialah RM50.00 dan kedua ialah RM30.00 dan akan di bank in pada akaun bank anda. Kalau ada CIMB lagi bagus. hehehhee.... (sememangnya ada, cimb/maybank)
  • Jikalau terdapat ramai pemenang, iaitu jumlah mereka sama, saya akan memilih peserta yang terawal sahaja. (Bahaya)
  • Senang sahajakan? Bukan senang nak dapat duit nie. So join lah contest ini yup. Semoga berjaya. (insyaALLAH)
Duit ini diatas permukaan meja. Berapakah jumlah kesemuanya?

Jawapan dari Nik Nurehan : RM 187.70

duit rm50 - 3 keping,
duit rm10- 3 keping,
duet rm5 - 1 keping,
duit rm 2- 1 Keping
duit 10sen - 50 sen,
duit 20sen - 20 sen,
Total : RM 187.70

Jadi disini, ann nk tagged, hurm, sapa ye (eh menang kena blanja an okeh) hahaha

Mgenai Cik Ann! Serba sdikit shj oke!

Mgenai Cik Ann! Serba sdikit shj oke!

New phote, 26/1/2011 ( fresh dari whiteberry )

bluuurrpp! bluurrppp!! td cik an ada tbaca kat chatbox, my frenz ana(http://karetgirlhepi.blogspot.com) kenakan 'tagged' tau! ingatkan tag mcm biasa2 jerk. ala mcm sblm2 ni tapi kali ni lain okies. bila bc2 kt entry nya wah ada soalan2 la pulak. dubdab2. harus jujur atau kelentong2 skit ni? kekeke.
takpe2 cik an akan memberi kerjasama dan sdaya upaya mjawab sgala soalan yg diberikan. hurm agak2 soalan mcm mana yerk? sesama kita lihat soalan serta jawapan ikhlas dari ku! jeng!jeng!jeng!

1. Status saya sekarang
rasanya korang2 suma dah tahu kut jawapannya. x leh nk tipu2 tang ini. x baek ok menipu! hehe. seorang tunangan kpd seseorang yg dicintainya. boleh jawab gitu? hihi

2. Tentang diri ku.
haaa nk citer pasai apa ek? anak tunggal. msih ada ibu dan bapa tcinta. over manja & mengader. seorang yg sensitip dlm kata lain mudah menangis yerk! haha. so jgn jahat2 dgn saya kang2 i nangis baru u gelebah. hihi.

3. Nama Gelemer.
wah i ada nama glemer ker? smenjak bila plak ni. x penah glemer pun. huhu.
nama mana boleh? haha. juz call me ann/nik. tapi kalau ann tu trasa dekat skit. nik tu umum. tapi x de kesah ann or nik. nurehan? auchh jarang sgt org panggil cam gitu.

4. Nama betul.
ada nama tipu2 ker? nama saya nik nurehan binti nik hassani. haa begitulah tcatitnya di dalam ic! yaa betul!

5. Umur???
adoii sensitip la soalan ini. agak berumur sudah! x mo jawab bole? kuikui. thn 84, memandai la korang kira yerk. dr tadika blaja 1,2,3 kan. lalala.

6. Besday saya.
tanya2 ni nk kasi adiah ker? lalala. x kasi ann majokk!! 30 August.

7. umah saya.
saya tinggal di kota bharu, kelantan.x perlu address2 la yerk. x mo jemput korang dtg rumah pun. hahaha. jahat nyer :P

8. keje saya.
mjalankan biznes online. sesapa yang blum terjah/kenal lg. jemput la singgah cuci2 mata. kalau bkenan leh la cuba selai dua ok. keke. nk lebih lg i suka! hihi.
http://www.an-wardrobe.blogspot.com

9. saya suka.
saya suka akan tunang saya. haha. boleh jawab gitu? saya suka abiskan duet tabungan. sedangkan duet dlm tabungan bkn nya manyak mana. ader jek abiskan, ader jerk abiskan. x penah boleh simpan manyak2. camne nk kawen neh. huwaaaa! sumbody help me. sponsor RM XXXX bole ? haha. sikalang neh suka sgt dgn cool blog. ari2 nk minum cool blog! ada jerk wt entry mgenai cool blog. haha. opss hari ni x minum cool blog pun :P haha.
suka main mukabuku. dr pagi hingga ke malam on fb, x reti2 nk sign out! hihi

10. say x suka.
x suka bila x bduet maksudnya bila purse tu kosong tanpa duet. x de manyak skit pun jd lah. hehe. asal nampak duet. wahh mata duetan kan saya ni? hey! no lah. hehe. x suka org x dgr ckp saya, x suka org x mo dgr cerita saya. haha boleh gitu??? org je kena dgr, diri sndiri malas nk dgr. hahaha. terukkkk!! :P

11. saya seorang
seorang yang gemuk tapi sweet. haha. perasan lebih!! saya yang gelap tapi manis. saya yang kiut tp comot. haha. yang pasti saya kuat berangan. angan2 itu bagus baru la kita ada rasa nk capai sesuatu. jd berusalah kita utk mgejar angan2. biar tcapai ok. tapi kalau diluar kmampuan nk wt camne. hihi. seorang yg suka bcerita! seorang yang ckp manyak. seorang yg pentingkan diri. org susah x pe, jangan kita? eeeeeeeeeeeee ada ke pulak. dush! hahaha

12. tentang blog ini
mcm2 dari segi peribadi tp x de la mlampui batas, ada jgk menda2 yg x leh cerita kan, mgenai psekitaran, tempat mkn, bla bla. mcm2 lah!

13. dunia blog
sgt myukai krn mcm2 yg kita dapat dari blog ni. mcm2 cerita yang dikosi oleh para blogger di mlaysia/di luar. boleh nambahkan kenalan, pgalaman, pelanggan! hihi

14. nsihat kepada kwn2 yg baru bjinak dlm blog
hurm apa yerk. nasihat? x de pandai. serba kekurangan apa yang boleh ckpkan jadilah diri sndiri. x kiranya anda x reti bebunga2, ayat yg chantek tp ia dari hasil penulisan anda.

15. apa yang best dgn blog ini?
apa ek?? spatutnya anda la kasi tahu apa yang best. anda yang boleh menilai nya bkn nya diri sndiri. hehe. susah nk jawab kalau blog sndiri ni. mesti la kata best. suma best. dari segi layout, dari segi entry, susanan nya. hihi. yg tbaekk nya slalu update!

16. smpai bila nk menulis blog?
smpai saya x larat nk bkata2 dh! hihi. x de limit. shingga saya msih tdaya diberikan kesihatan yg baek dan umur yg panjang.

17. 5 org kawan yang nak ditag
sesiapa yang sudi mlakukannya. boleh? cukup 5 ok lah. haha. mcm x leh plak kan. sapa yang rasa x sibuk. x de menda nk tulis boleh la wt entry ini kut! hihi.

a. SIS LIN
b. CHA
c. KAK RETNA
d. NUR HAFEEZAH MIOR
e. ERIN

Slamat menjawab soalan2 spt di atas yerk! good luck bebeh. bye bye!

Specially sports car like lamborghini!

Specially sports car like lamborghini!

Kaget melihat kreta ini? pehh tjumpa ini kreta di depan cimb bank Kbahru.
Huiyoooo menanti dan terus menanti mau nengok siapakah pemilik kereta ini tapi hampa. haha.
Kreta ini sudah ada disini smenjak cik an smpai. my dad la mau amik duet. shingga kami bredar aikkkk still x gerak. entah mana la tuan empunya kereta ini. hukhuk.
Maap la gamba kurang clear skit disbbkan amik time kereta sudah bgerak. hihi. time bhenti x de plak rasa nk amik gamba kan. Mgader!!* hihi
korang rasa kan keta apa ni yerk? meh cik an pekenalkan.. haha.
kreta ini kenali sbg lamborghini ok!!
is an Italian automaker.
yang pasti pemiliknya menggunakan plat kl lah (wilayah)
caya lah!
Manggo Double Pearl dr kiosk COOL BLOG!

Manggo Double Pearl dr kiosk COOL BLOG!

hahahaha. hahaha. sebelum memulakan entry tbaru mau gelak spuas hati!!
mesti korang pun kata apa2 kat ann kan. ye lah, asyik2 entry mgenail yg sama cuma gamba je lah. hahahaha. lantak korang lak, korang rasa jemu, bawak2 la main di tempat lain. kuikui.
Sperti yang diketahui lah, cik an skg neh mmg tgh gilakan cool blog. jadinya misi utk mcari coolblog di jalankan spt biasa. bkn mencari lah! salah tu, misi terjah kioks cool blog la. hehe. slalunya ann akan ke cool blog di pakson tp hari ni di mallkb okies. alang2 jalan dari arah telipot nk ke kbharu msti la lalu di depan mallkb tu, jd singgah la ;)
tu diaaaaa cool blog yoghurt manggo + double pearls. wah double? memang tamakk tapi last2 x abis pun. x leh nk abiskan sbb tlalu manyak. air yg abis dulu dr bijik2 pearls. jawapannya incik pearls kena di buang lah. hehehe.
harga : RM 3.70 sbb double nyer pasal. klau tidak, rm 3.10 shj ok! x pasal2 buang duet kan ;(
I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com