Sebarkan berita ini! Layari internet dirumah, dipejabat ataupun dimana sahaja anda berada dengan harga rendah dari RM 1.70/sehari tanpa komitmen! - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Sebarkan berita ini! Layari internet dirumah, dipejabat ataupun dimana sahaja anda berada dengan harga rendah dari RM 1.70/sehari tanpa komitmen!

24 January 2011

Sebarkan berita ini! Layari internet dirumah, dipejabat ataupun dimana sahaja anda berada dengan harga rendah dari RM 1.70/sehari tanpa komitmen!

Nik Nurehan | Monday, January 24, 2011 | 0 Komen

brita tbaekkk utk set2 kelate! kata kan suka pd digi happy :) ahaaks. skarey neh ado happy prepaid utk internet plop! hebat dehh.

Adakah anda berada di Kota Bharu atau ada rakan-rakan di Kota Bharu? Kami ada berita gembira untuk anda! Kini Happy Prepaid bukan sahaja untuk telefon bimbit, tetapi kini terdapat prabayar untuk internet. Layari internet dirumah, dipejabat ataupun dimana sahaja anda berada dengan harga rendah dari RM 1.70/sehari tanpa komitmen! Jika anda berada di Kota Bharu, kongsilah berita gembira ini dengan rakan rakan dan keluarga anda! Tetapi jika anda tidak berada di Kota Bharu, anda masih boleh menyebarkan berita ini kerana mungkin mereka yang anda kenali berada disekitar Kota Bharu. Happy internet prabayar, pilihan terbaik internet untuk anda!

Related Posts

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com