Opera Mini-fy your non-smart phone with DiGi & you stand a chance to win a HTC Mozart! Click for more info. #DiGiOperaMini - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Opera Mini-fy your non-smart phone with DiGi & you stand a chance to win a HTC Mozart! Click for more info. #DiGiOperaMini

23 March 2011

Opera Mini-fy your non-smart phone with DiGi & you stand a chance to win a HTC Mozart! Click for more info. #DiGiOperaMini

Nik Nurehan | Wednesday, March 23, 2011 | 0 Komen

Anda idamkan peluang untuk melayari Internet dan laman web Facebook di smartphone seperti rakan-rakan anda yang lain? Berita baik untuk anda semua, Churpers, kerana kami mempunyai tawaran hebat untuk pengguna telefon bimbit biasa juga!

Dengan DiGi, anda mempunyai peluang untuk download Opera Mini dengan PERCUMA! Ya betul, PERCUMA! SMS “OPERA” dan hantar ke 2000. Bukan itu sahaja, jika anda adalah prepaid sub, anda mempunyai peluang untuk memenangi 1MB PERCUMA penggunaan data jika anda tekan link FREE 1MB di Opera Mini anda.

Promosi ini tidak akhir disini, Churper, kerana anda boleh jadi salah satu yang beruntung untuk memenangi HTC Mozart dengan membuka Opera Mini dan klik pada Refer-A-Friend.

Opera Mini merupakan browser yang mampu memadatkan data sehingga 6x lebih cepat yang membolehkan anda melayari Internet dengan lebih cepat dan murah.

Jangan melepaskan promosi ini! Download Opera Mini anda hari ini! Kongsilah berita baik ini kepada semua!

Related Posts

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com