Doakan Kebahagiaan Kami Selamanya.. - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Doakan Kebahagiaan Kami Selamanya..

12 October 2011

Doakan Kebahagiaan Kami Selamanya..

Nik Nurehan | Wednesday, October 12, 2011 | 0 Komen


Diijabkabulkan pada 12 June 2011. Dengan hanya sekali lafaz, sahlah hubungan kami sebagai suami dan isteri, seperti yang kami doakan.

We made the decision to spend the rest of our lives together. You are my world. I love you always Mohd Khairi. Heeee.. Pejam celik, pejam celik udah 4 bulan kami bsama, serumah, sbantal? heeee lain2 bantal tp skatil. kekeke. opsss x kan nk cerita lebih tperinci kut.

“Best ke kahwin? orang yg dah kahwin: kamu kena kawen dulu, baru tau..bestnya..lebih tenang..
Think thousand or millions step ahead, not one step ahead. Tenang tu mungkin la sebab dah lepas satu perkara yang boleh dikira sebagai besar la dalam hidup setiap orang.

Jodoh manusia adalah ketentuan Ilahi. Jodoh tidak datang kepada kita dengan sendirinya, tetapi perlu seiring usaha dan doa bagi menyunting pilihan hati.

Saya bahagia bahagia di samping seseorang yang membuat saya tersenyum, menangis, sentiasa teringat, bersedih, bahagia. pendek kata, he's my everything. Siapa lagi kalau tidak incik suami sayerp tcinta. Heee.... Trima kaseh atas sgala-galanya ;P


“Ketika kita jauh daripada Allah, iblis yang suka umat manusia bercerai-berai akan menghampiri dan melalaikan kita daripada tanggung jawab terhadap keluarga,” katanya.


Related Posts

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com