Arwah AYAH yg terCINTA! - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Arwah AYAH yg terCINTA!

16 January 2012

Arwah AYAH yg terCINTA!

Nik Nurehan | Monday, January 16, 2012 | 4 Komen
Allahyarham Nik Hassani bin Mohamad, iaitu ayah saya yang dikasihi, telah pulang ke Rahmatullah pada pukul 1 pagi pd hari khamis (hari ini), 12 Januari 2012. Tiada apa yang boleh kami buat, hanya Allah lebih menyayanginya. Alhamdulillah, arwah ayah selamat dimandikan, dikafankan di rumah. Disolat jenazahkan di Masjid Muhammadi & selamat dikebumikan di tanah perkuburan banggol, Kelantan.

Tarikh lahir : 6 APRIL 1939
Meninggal : 12 JANUARY 2012


Related Posts

4 comments:

 1. Innalliah_hi_wainna ilahirojion. Takziah kepada Nik dan Bonda, sampaikan salam takziah saya dari Ahmad Che Ab Salam (Rock Mechanics Engineer & Tunnel Engineer, Hulu Terengganu HydroElectric Project) dan Ummi Kalsom Haji Abdul Salam (Kg Raja, Besut), anok gemuloh mok wan minoh kampong masjid, kubang pasu.

  Salam kepada Prof Dr Nik Noriah, Dato' Nik Othman.

  (facebook: Ahmad Che Ab Salam)

  ReplyDelete
 2. Innalliah_hi_wainna ilahirojion. Takziah kepada Nik dan Bonda, sampaikan salam takziah saya dari Ahmad Che Ab Salam (Rock Mechanics Engineer & Tunnel Engineer, Hulu Terengganu HydroElectric Project) dan Ummi Kalsom Haji Abdul Salam (Kg Raja, Besut), anok gemuloh mok wan minoh kampong masjid, kubang pasu.

  Salam kepada Prof Dr Nik Noriah, Dato' Nik Othman.

  (facebook: Ahmad Che Ab Salam)

  ReplyDelete

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com