Its my birthday today, so - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Its my birthday today, so

30 August 2012

Its my birthday today, so

Nik Nurehan | Thursday, August 30, 2012 | 0 Komen
Assalamualaikum dan Hello readers :))

I am turning 28 today. Happy birthday to me.i'm older than yesterday. Alhamdulilah.....bersyukur yang tidak terhingga ke hadrat Ilahi atas umur panjang kurniaan Nya.

Terima kasih Ya Allah untuk usia yang telah Engkau berikan. Terima kasih juga untuk setiap rezeki yang Engkau kurniakan. Terima kasih untuk setiap cubaan yang Engkau turunkan.Terima kasih untuk bakat dan ilham yang Engkau anugerahkan. Sesungguhnya terlalu banyak yang telah Engkau berikan kepadaku…dan terlalu sedikit pengabdianku terhadapMu.

Ya Allah... panjangkanlah umurku untuk aku terus beribadah padamu.. restuilah aku selalu agar setiap amal dan perbuatanku mendapat rahmatMU... terima lah taubatku agar aku berada dikalangan orang - orang yang tidak lalai dan rugi... murahkanlah rezekiku dan biarlah ianya dari sumber yang halal agar darah dagingku ini suci dan hatiku mampu terjaga supaya terus tunduk padaMU...

Selamatkanlah aku di dunia ini dari penyakit yang merbahaya dan mala petaka... tabahkan hatiku dalam mengharugi setiap dugaanMU.. Berilah aku kesihatan yang baik agar aku dapat menuntut ilmu dan melakukan amal ibadah padaMU YA AllaH... Berikan aku kebahagiaan yang engkau kehendaki padaku...

Terima kasih Ya Allah atas segala takdir yang telah Engkau tentukan untukku. Engkaulah Ya Maha Besar… peliharalah aku ini agar terus berpegang teguh pada taliMu.

Amin Ya Rabbul Alamin.

Terima Kasih kepada semua kawan kawan yang mengigati dan menghantarkan ucapan hari lahir buat ku.

* Birthday pertama tanpa ayah tcinta tp alhamdullilah dgn kehadiran hadif hassani mengubati kesedihan. heeeeeeee.. Love you ayah!

Related Posts

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com