2019 - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: 2019

Tops Barber Shop Kota Bharu

Nik Nurehan | Saturday, April 27, 2019 | 0 Komen


Mmg tak ketempat lain daa.. Kalau nk potong mmg datang sini oke. Servis tiptop, stylist sempoi. #topsbarbershop #hairstyle #haircut #realbarber #kotabharukelantan #superkacak @ilyas_adinan @topsbarbershop

[ATTENTION UNTUK ORE KELATE] -  NOK BOJENG A CAPUR TAPI TOK TAHU NOK GUNTING MANO??
.
.
NOK GUNTING BOJENG TERBARU? NOK BOJENG LAIN TUKE WAK BOJENG LAIN? CARI KEDAI TOK JUPO? NOK CARI TUKE GUNTING MUDOH BASO? NOK BOJENG PUN PAYOH.
.
.
“lagu mano abe mat buleh tahu masaloh kito? Pening palo doh kawe nie!”
.
.
JANGE RUSIM. ABE MAT TAHU NOK GUNTING MANO.
.
.
Mesti sek demo nok tahu gapo hok BEST SANGAT gi bojeng di TOPS BARBER SHOP nie?
.
.
[+] SERVIS – Servis hok kito bui In syaa ALLAH puah hati sebab barber semua terlatih dan banyok pengalaman.
.
[+] HARGA BERBALOI – Servis hok kito buwi dijamin berpuah hati berbaloi dengo bayar. MASUK TOK SEMAK TUBIK SEMAKK!
.
[+] FIRST CLASS QUALITY – Semua alat gunting hok kito guna adalah hok terbaik dan produk dijamin selamat.
.
[+] MASA – Sek demo tok keno nunggu lamo sebab kito ado 3 barber bertugas untuk memastikan demo dijamin semak berjetakk!
.
[+] PRODUK SENDIRI – Kito ado produk sendiri yang berkualti. Pomade kito ada, matte pun ado.
.
Wow. Sengoti eh abe mat, lagu mano plok dengo harga?
.
Duk seroe doh, mesti nok tanyo berapo riya. Nie abe mat nok royak.
.
[+] KANAK-KANAK – RM10
[+] REMAJA – RM12
[+] DEWASA – RM15
.
“kedai mano nie abe mat?”
.
KEDAI ABE MAT ADO 2 CAWANGE. 
.
[TOPS BARBER SHOP PENGKALAN CHEPA, KOTA BHARU]
.
LOCATION : https://goo.gl/maps/XwhWMsGGosw 
.
[TOPS BARBER SHOP KUBANG KERIAN]
.
LOCATION : https://goo.gl/maps/ntRd1Hdrgsv 
.
KALU ADO NOK TANYO GAPO2 BULEH WS NO NIE
wasap.my/60132165688 
wasap.my/60132165688 
wasap.my/60132165688 
.
Buleh follow ig kito
http://instagram.com/topsbarbershop 




Birthday ke 7

Nik Nurehan | Wednesday, April 17, 2019 | 0 Komen
5 April 2019 merupakan Hari Lahir anak sulong kami yang ke 7 tahun.
Ya ALLAH, Berikan lah umur yang panjang buat Hadif Hassani dan jadikan lah anak kami manusia yang penuh bermanfaat.

Hari itu adalah memori yang indah buat kami sekeluarga. Berikanlah kesihatan yang bagus, kecerdasan yang sempurna. Lindungi anak anak kami dari segala penyakit dan musibah,.

#birthdayparty #myfamily #happy7thbirthday #bigbrother #anaksulong #myson #lovemyfamily #mrchizu #sambutsimple2je #kenanganuntukhariesok

                                           















Kek Mania promotion By Secret Recipe

Nik Nurehan | Monday, March 25, 2019 | 0 Komen

T&C:
· Valid for dine-in or takeaway on 25th March 2019, 12 noon to 5pm only.
· Free item must be of equal or lower value.
· Valid for regular and premium slice cakes only.
· Not valid for square cakes, brownies and chocolate lava cakes.
· Valid at all Secret Recipe outlets, excluding SR Sabah, Subang Skypark, KTIA, PPUM and Medini Mall.
· Not valid with other on-going bank promotions, bank discounts, privileges, set meals or offers.


Diabetes Tahap Gula Tinggi dr Normal - Penyakit Kronik!

Nik Nurehan | Tuesday, March 12, 2019 | 0 Komen
Aktiviti 2/3 bulan sekali. 
#klinikkesihatanbandar #kotabharu #diabetes #rawatansusulan #ibu #mymom #kkm #kementeriankesihatanmalaysia

Siapakah yang mempunyai risiko tinggi untuk mendapat diabetes?
Sesiapa saja tidak kira umur boleh menghidapi diabetes. Walau bagaimanapun anda mempunyai risiko yang tinggi untuk menghidapi diabetes jika mempunyai perkara berikut:
  • Berumur 35 tahun atau lebih tua. Semakin tua semakin tinggi risiko anda untuk menghidapi diabetes
  • Berat badan berlebihan atau obesiti.Semakin berat badan anda bertambah, semakin tinggi risiko anda menghidap diabetes.
  • Impaired glucose tolerance (IGT).
  • Latar belakang keluarga yang mempunyai diabetes
  • Sejarah diabetes pada kehamilan terakhir.
  • Sejarah mempunyai bayi yang besar (berat kelahiran adalah 4.0 kg atau lebih ).
  • Tekanan darah tinggi
  • Tidak aktif -gaya hidup sedentari
  • Faktor pemakanan -Pengambilan makanan berlemak tinggi dan kurang pengambilan makanan berserat
  • Tahap lemak/ kolesterol yang tinggi .












Freshly Bake Cheese Cake!

Nik Nurehan | Saturday, March 09, 2019 | 0 Komen
Mr Chizu di #tescokotabharu 
Mr Chizu delivers freshly baked cheese cake and a variety of cakes, tarts and desserts.

#happyweekend #foodporn #dessertporn #cheesecake #cheesetart #mrchizucheesecake










Pecah kepala!

Nik Nurehan | Sunday, March 03, 2019 | 0 Komen
20022019
Kejadian di sekolah.
Kepala terkena besi tika bermain di bawah pondok/rumah yang ann tanda bulat tuh. Huhu.

Alhamdullilah hadif kuat!! Takde nangis nangis. Kalau tengok video nya mmg kesian tengah menahan sakit ketika jahit.





I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com