Blogspot tiada lagi. Selamat datang DotCom. - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Blogspot tiada lagi. Selamat datang DotCom.

10 February 2019

Blogspot tiada lagi. Selamat datang DotCom.

Nik Nurehan | Sunday, February 10, 2019 | 2 Komen

Assalamualaikum. Perasan tak link dekat atas? Secara rasminya, niknurehan.blogspot.com sudah bertukar kepada niknurehan.com


Alhamdullilah. Perasaan sungguh gembira dan teruja oke. Dah bertahun lamanya blog ni dilahirkan tetapi ditinggalkan tanpa khabar berita buat seketika. Kini, mama ann kembali lagi. Walau tidak menyegat bak zaman muda muda dulu tp setakat post simple simple InsyaALLAH mama ann curi curi masa ehs. Apa pendapat anda dengan dotcom ini?

Anda bila lagi? Kee ramai yang dh btukar. Haha
Kerajaan malaysia pun bertukar inikan pula blog mama ann  yang tak seberapa pun. 
Entah la nk share semuanya atau share sepekara dua yang terjadi dalam hidup mama ann sekeluarga. Musim sekarang tak macam dulu. Kalu dulu mama ann rasa bebas bak burung aje nk terbang sekarang ni apa yang kita berkongsi mula lah di viralkan, diumpatkan, menjadi bahan makcik makcik membawang hal kita pulak.
Last2 kehidupan kita menjadi hura hara. Kecoh sana sini. 

Ok lah. Mama an stop dulu ya. Layan aje gambar sekeping fresh2 lagi di atas train. Oiii mahal woo tiket train ini. Rm5 seorang. Setahun sekali blh la naik. Huhh

Ada masa nanti juga mama ann gi jejalan kt blog korang eh.

2 comments:

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com