Marringe 2011 shingga saat ini. Alhamdullilah - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Marringe 2011 shingga saat ini. Alhamdullilah

23 February 2019

Marringe 2011 shingga saat ini. Alhamdullilah

Nik Nurehan | Saturday, February 23, 2019 | 0 Komen
Daisypath Anniversary tickers

Tarikh Perkahwinan : 12 Jun 2011
Mohd Khairi & Nik Nurehan


Assalamualaikum. 

Dimulai dengan gambar kawen 7 tahun lepas yang tinggal beberapa bulan shj lagi akan berganjak ke angka 8 tahun. Pelbagai dugaan suka duka ditempuhi bersama. Banyak pengalaman yang mengajar erti kehidupan berbedanya hidup sebelum menjadi isteri serta mama kepada 3 orang anak. Jalan kehidupan kadangkala tidak seiringan dengan apa yang kita idamkan. Pengalaman untuk kita tahu erti KEPAYAHAN, KEPERITAN, KESENANGAN.  Hidup Ini Tak Selalunya Indah, Ujian & Cabaran sering silih berganti.

Mama an seorang manusia biasa. Kekadang kalah dengan permainan dunia. Dunia kita dikelingi manusia manusia kejam yang kadangkala menyakitkan kita scara sengaja dan tidak kita sedari. Kita perlu mengerti apa itu kesabaran, ketabahan dan sebaliknya. Walaupun ianya manis bahkan pahit untuk ditelan. Semestinya pengalaman yang membuahkan pelbagai rasa.

Seronokkan kalau kita mengimbau gambar2 perkahwinan kita (bg yang dh mendirikan rumahtangga lah) hehe.
Tersenyum, tersengih sengih melihat gambar gambar kahwin yang begitu indah. Sekali seumur hidup, InsyALLAH. Sama sama kita mengingatkan bahawa Tiada Expired Date ok!! 
Jangan kata ada darah atau keturunan mahupun DNA Lelaki GATAL! Bweekkk!!! (masuk jugak lirik lagu issey) 
Mohon jangan marah Incik Suami Tercinta! 
i Cinta You sorang okey.... 

Related Posts

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com