Beriani Kambing for Hari Raya. - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Beriani Kambing for Hari Raya.

17 August 2019

Beriani Kambing for Hari Raya.

Nik Nurehan | Saturday, August 17, 2019 | 0 Komen
First day of Hari Raya Korban.
Kami tak kemana mana. Alhamdullilah ada je tetamu datang rumah. Terima kasih banyak banyak kerana dengan kehadiran anda semua memeriahkan lagi hari raya kami sekeluarga.
Menu untuk hari raya korban kali ini, nasi beriani kambing beserta gulai dalca, sambal lada, telur masin dan acar timun.
                                      


Bak kata celebreti Ina, I’m done. Hahaha.. Nasi Beriani kambing ni entah berapa kali daaa Mama An buat tapi biasalah tiap kali buat tiap kali lah Mama An tanya Bigboss kita.Bukan apa kotnya lari taste kan. Hehe.
Maklum la air tanga Bigboss dengan air tangan ni lain je. Bak kata manusia rambut sama hitam tapi hati lain lain. Hahaha. Tak gitu?????
Ada sesiapa nak akan resepi Nasi Beriani yang tak ada di google?? Maksudnya my mom style lah. Kalau ada requests boleh la Mama An share sini nanti. Ilmu percumo!! Haha.

No comments:

Post a Comment

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com