Happy Weekends & Yummy breakfast at MCD - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Happy Weekends & Yummy breakfast at MCD

27 August 2019

Happy Weekends & Yummy breakfast at MCD

Nik Nurehan | Tuesday, August 27, 2019 | 0 Komen

Happy weekends semua.
Put a Smile On Your Child's Face Today With McDonald's Happy Meals. 
Begini aktiviti kami di hari minggu tapi takde lah bawak anak anak setiap minggu kan. Hehe. Kalau ke
Mcdonals ni apa yang anak anak sukakan semestinya “happy meals”. Kenapa??? Sendiri tanya, sendiri jawap ka? Hahaha.. confirm la sbb ada toys yg best best kan. Bagi pendapat Mama An, pembelian happy meals agak berbaloi jugak la, cuz ada set makanan beserta air dan juga alat mainan mengikut musim. Huissh toys yang diberikan sangat cantik & berkualiti. Tapi sayang anak anak tidak pandai menghargainya. Jadi mak budak la yang terover excited. Dapat je toys terus simpan dalam bag. Kalau tidak pun anak anak main sekejap pun, apabila mereka leka dengan benda lain. Mama An pun terus simpan as collector happy meals. Tapi dalam duk simpan pun anak anak cuba juga menjahanamKan juga mainan tersebut. Huh. 

 combo of scrambled eggs, chicken sausage, a freshly toasted English muffin and golden Hash Browns.

Sesiapa pengumpul mainan happy meals boleh la ke mcd segera cuz sekarang ada toys baru iaitu “Super Mario”





 Fluffy and light Hotcakes™ served with syrup and margarine.



Chicken sausage, farm fresh egg and cheese in a freshly toasted English muffin. Great way to kickstart your morning.








No comments:

Post a Comment

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com