Kaki Kambing Ayman Restaurant memang POWER! - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Kaki Kambing Ayman Restaurant memang POWER!

29 September 2019

Kaki Kambing Ayman Restaurant memang POWER!

Nik Nurehan | Sunday, September 29, 2019 | 0 Komen
No photo description available.


Salam dan Selamat Pagi Hari Ahad Semua. 

Pagi ini anda semua sudah ada idea ke nak makan kat mana? 
Kalau belum ada idea sila baca post ini!

Pagi ini kami singgah Breakfast di Ayman Restaurant. Di mana tu? 
Anda semua blh like page Facebook nya di link https://m.facebook.com/aymanrestoran/

Like Jangan tak like tau!
Hari ini kami nak cerita total harga yang kami semua makan di restaurant ayman ini. 
Tadi kami oder menu makan dan minum
Air teh o beng 2 gelas +
Nasi Lemak ayam +
Kari kaki Kambing + 
1 tok sey + 2 keping capati= Total Semua RM21 sahaja.
Betul2 Berpatututan kan, kepada yang belum cuba tu blh la datang sini. 

Kepada anda semua yang tiada idea nak makan kat mana? Boleh lah follows Facebook ini dan 
Jangan Lupa Layari Blog ini yer.
http://www.niknurehan.com

Kami akan kongsikan lebih banyak info info menarik untk pomosi #visitkelantan2020



 




No comments:

Post a Comment

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com