Pok Hok Kedai Nasi Viral!! - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Pok Hok Kedai Nasi Viral!!

24 September 2019

Pok Hok Kedai Nasi Viral!!

Nik Nurehan | Tuesday, September 24, 2019 | 0 Komen
View tepi sungai siap ada buaian. Nasi berlauk macam macam lauk adoooo!!
Disebabkan kedai pok hok ni sedang viral, jadinya beratur panjang la jawabnya. Hehe. Ye lah, hari cuti minggu. Penuh ore boh!
#kedainasipokhok
#kedaiviral 
#gulaikambing




Kepada anda yang belum lagi singgah ke kedai Pok Hok Tepi Sungai ini, kami syor kan anda semua menggunakan application waze dan google map untuk ke kedai makan ini.
Untuk mengetahui apa apa maklumat lanjut anda blh like page Facebook nya di
https://m.facebook.com/pages/Kedai-Pok-Hok-Tepi-Sungai/310319639080006
Kepada anda semua yang Belum lagi cuba tu harus cuba makan kat sini.




No comments:

Post a Comment

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com