Buat duit dengan Mudah Google Adsense - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Buat duit dengan Mudah Google Adsense

05 October 2019

Buat duit dengan Mudah Google Adsense

Nik Nurehan | Saturday, October 05, 2019 | 0 Komen
Cara buat duit melalaui adsense adalah yang paling diminati oleh para bloggers dan pengguna youtube. Ini kerana anda dibayar untuk beriklan dan bukan membayar untuk beriklan.


Hanya Letak Kod Iklan >> Iklan Keluar Di Blog Anda >> Anda Dibayar Untuk Setiap Klik

Kaedah jana pendapatan ini dipanggil CPA ( Cost Per Action) di mana setiap klik pada iklan Google daripada pelawat di laman web akan di bayar berdasarkan jumlah semasa kos per klik yang telah ditetapkan oleh Google Adsense.

Setiap klik yang terhasil akan direkodkan berdasarkan alamat IP pengguna. 
Strategi utama untuk menjana pendapatan melalui kaedah ini adalah dengan menarik sebanyak mungkin trafik ke laman web anda dan menghasilkan kandungan yang berkualiti agar perlawat akan sentiasa masuk ke blog anda.
Jadi!!!!
Buat lah yang terbaik ok. Buat biasa biasa jer. Penulisan itu bebas. Ikut demo lah nak cerito lagu mano dalam blog demo tuh asalkan napok menarik. dey menarik ramai hok nok baca. hehe. Kita enjoy enjoy jah. Kongsi apa pun. Blog anda milik anda. Anda bebas menyuarakan pendapat asalkan jangan melanggar hak orang lain lah. 

Kalau nak ikutkan blog Mama Ann ni ikut dey jah. Tulis untuk seronok seronok jah tapi biar masyukk..!! Bukan lama, sekurang kurangnya kita luangkan masa sekitar 30minit sahaja untuk update dalam sehari.

Kenapa best sangat Google AdSense?
- Ia program real dari Google, buat dengan betul dapat duit pasti dibayar. Syarikat Google bukan scammer.

- Dapat menyertainya dengan PERCUMA.

- Dapat dilakukan santai dan PERCUMA tanpa kos.

- Kebebasan masa. Boleh dijalankan bila-bila masa yang anda suka.

- Pendapatan dibayar setiap bulan.
Macam Mana nak dapatkan Account Google Adsense?
Pergi ke alamat rasmii Google Adsense iaitu https://www.google.com/adsense untuk mendaftar sebagai ahli. Klik Sign Up Now!Related Posts

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com