Klinik Primer Memang The Best! - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Klinik Primer Memang The Best!

23 October 2019

Klinik Primer Memang The Best!

Nik Nurehan | Wednesday, October 23, 2019 | 0 Komen

Klinik Primer Cherang diusahakan oleh doktor muda iaitu Dr Mohd Rahimie Sayutti dan Dr Mohd Safwan Saifudin yang komited untuk membantu ramai orang diluar sana. InsyaALLAH dengan pengambilan obat yang betul kita yang sakit sakit ni mudah sembuh.
Apa pun dengan izin ALLAH.

Waktu Operasi : Ahad - Sabtu (830 pagi – 10mlm) kecuali Jumaat (4ptg – 10mlm)

Alamat : No 1702, 1703, 1704 Tgkt. Bawah Jln Hospital, Paya Bemban 15200 Kota Bharu, Kelantan

Sebarang Pertanyaan boleh hubungi di talian 09-747 2227Pastinya kalau anda datang ke sini. Anda pasti teruja dan ni sedap mata memandang dengan keadaan di sekeliling klinik ini membuatkan anda rasa selesa. Dengan hiasan yang dihasilkan dan susunan tempat yang agak teletak membolehkan pesakit yang dikunjungi terasa selesa bila menunggu panggilan yang akan dipanggil untuk berjumpa doktor. 

 Tengok!! Tengok!! Siapa lagi kalau bukan Harraz Izuddin. Ada je yang dia nampak! Ada perhiasan “gajah” di situ.


Perkhidmatan mesra. Doktor berpengalaman. Tempat selesa untuk menunggu disediakan. Berhawa dingin sepenuhnya. Siap ada mini playground untuk kanak-kanak. Jadi memang tiada masalah kalau nak bawak anak anak ke klinik. Automatik dia orang akan suka ke sini. Itu sangat menarik. Dan Mama ann pun tetarik kalau kedai kedai makan pun ada menyediakan tempat bermain cam gini. 

Wheelchair pun turut disediakan. Bagi yang sakit2 lutut, nak bawak mak ayah kita yang berumur jadi tak rumit tau. Tiada alasan kenapa tak nak bawak mak ayah kita untuk dapatkan rawatan di sini.
(Al fatihah untuk ayah tersayang)

Me and My Husband. Tak pernah lagi dia deman cam gini sehingga batuk batuk & lelah. Selalunya kalau makan panadol dah ok tapi hampir seminggu juga la deman jadi kami ke sini! 
Klinik Primer Cherang tengah on sekarang ni, klinik viral bukan kerana isu isu tidak manis tetapi viral kerana kebagusan klinik ini. Maklum la tengah tengah sakit ni perlukan layanan A. Hehe

 


Selama 10minit juga lah!

Related Posts

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com