Cik B Salted Egg Salmon VS CIMI Salted Egg Fish Skin JOFLIM - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Cik B Salted Egg Salmon VS CIMI Salted Egg Fish Skin JOFLIM

14 November 2019

Cik B Salted Egg Salmon VS CIMI Salted Egg Fish Skin JOFLIM

Nik Nurehan | Thursday, November 14, 2019 | 25 Komen




Cepat2 grab guys apa tunggu lagi!
krap krap makan Salmon Salted Egg. Makan begitu sahaja. Ianya sebagai jajan. 
Kalau anda dalam kereta, mengalami kesesakan jalan raya. Haaaaa itu lah masanya anda makan. hehe. Kalau orge kelate oyak 'ralik' weh makey bendo ghoni.
Sebotol ni boleh makan beberapa kali juga lah. Mama ann punya cikb salmon skin dah hbis...Anda dah try ke belum? Boleh beli dengan agen agen atau ke HQ Dato' Vida.
Salmon Skin SALTED EGG 
Normal -RM38(180gm) 
Jumbo RM 58(280gm) 

Salmon Skin SPICY TOMYAM 

Jumbo RM 60(280gm)

Bak Kata Dato' Sri Vida : 
SEDAP TAK TERKATA..
KULIT IKAN BERSALUT SALTED EGG ..
RASA SALTED EGG YG LAZATT..

ADA BAWANG PUTEH GORENG..
ADA DAUN KARI..
ADA CILI FLAKES .


Bagi orang Kelantan boleh ke HQ : 

KELANTAN, Wisma Pamoga Qu Puteh Kota Bharu

Lot 225, Seksyen 26, Jalan Dusun Muda, 15200 Kota Bharu, Kelantan

Cik B VS JOFLIM??
Hampir Sama TAPI DENGAN RASA BERBEZA!

Anda dah cuba CRUMBSO dan BOBA LOVA? 
SIAPA YG KEMPUNAN NAK MAKAN CIK B CRUMBSO & BOBALOVA?
Next Post Mama Ann akan kasi 'Review" yaaa...

Related Posts

25 comments:

  1. org kata yg joflim punya tu sikit & x berbaloi dgn harga.. betul ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak mahal juga la.. sekali pun ok la kut! hehe

      Delete
  2. dah lama nak try cik B salted egg salmon skin tu. nanti nak cubalah. nampak terliur sangat tgok orang makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba la. kena try sendiri baru tahu sedap ke tidak. sbb selera lain lain.

      Delete
  3. Seleranya tengok, kene cuba ni! terima kasih atas perkongsian

    ReplyDelete
  4. Yang cimi tu mahal nya lah..sis tak mampu nak beli..yg cik B punya tak beli juga..haha..mkn fish skin kt kedai sushi je kalo nak rasa..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang mahal tp boleh la nak cuba walau sekali. hehe. no more repeat. takde la nak teliur lagi. dah tahu rasa macam mana kan.

      Delete
  5. To me harganya agak mahal tp for those yg mmg suka makan salmon skin ok la kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul! ann setuju sangat. sekali beli no more repeat. hehe

      Delete
  6. Ramai yang puji, katanya baik beli salted egg skin dari cik b dari sorang blogger tu. Tak sedap, siap mahal lagi haha. Moga murah rezeki cik b lagi lepas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik b banyak sikit dari cimi. cuma cimi lebih ranggup! kebetulan saya beli cik b angak lemau.

      Delete
  7. Wow!!!!!!! Look so tempting and interesting la snack nie. Tringin pula saya nak mencuba nyer. Thank you for sharing.

    ReplyDelete
  8. Perasan juga pasal kulit ikan salted egg ni, viral sb perbezaan harga dan kuantiti. Dua-dua sis masih belum rasa. Terus jadi popular dah ye keropok kulit ikan ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedua dua nya rasanya mahal, kalau nk cuba sekali ok lah.

      Delete
  9. I love anything with salted egg. Nampak sedap laa ni, tak pernah rasa lagi macam ni punya. Would love to try this next time juga. Macam interesting taste sebab dari dulu yang saya try is either salted egg ketam or sotong. Pasti ini pun sedap.

    ReplyDelete
  10. tak pernah try lagi salted egg ni. bolehlah nnti nak try. thanks share ya :)

    ReplyDelete
  11. Sedapnya menariknya produk ni hurm kita selalu tengok salmon skin ni tapi yang ni tak pernah try lagi hehehe mana tahu nak kasi kita cuba sedap juga tengok menarik kalau sambil tonton movie layan makan ni mesti habis berbalang-balang punya hehehehe..

    ReplyDelete
  12. kejap je habis tak sempat kalau nak layan movie sehingga 2-3 jam. hehe

    ReplyDelete
  13. Wah, Cik B pun dah niaga ekk. so far tak pernah lagi jumpa produk kedua-dua mereka ni. Kalau jumpa nanti InshaAllah nak beli. Nak juga rasa sedap ke tak kan.

    ReplyDelete
  14. AM xpenah lagi cuba salmon salted egg nie.. Lately byk yg dok menyebut pasal salmon salted egg.. Nak cuba juga..

    ReplyDelete
  15. Tak pernah try lagi salted egg salmon skin ni. Ramai cakap sedap kan. Harganya pun boleh tahan ye. Yang suka makan memang takkan lepas peluang grab salted egg salmon skin ni kan

    ReplyDelete
  16. cik b punya nampaknya lagi berbaloi beli. so okay la nak try yang cik b punya. Murah pun murah. haihh, kenapa la bagi sikit dan cas mahal, apa la salahnya bagi lebih sikit.

    ReplyDelete

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com