Sarapan Di Kopitiam Sri Cemerlang Kota Bharu, Kelantan - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Sarapan Di Kopitiam Sri Cemerlang Kota Bharu, Kelantan

10 November 2019

Sarapan Di Kopitiam Sri Cemerlang Kota Bharu, Kelantan

Nik Nurehan | Sunday, November 10, 2019 | 0 KomenKalau berkunjung ke negeri Kelantan, memang rugi sekiranya anda tidak singgah ke tempat makan menarik yang ada di Kelantan. Memang ramai akui, di negeri Kelantan banyak tempat makan menarik, best dan sedap. 

Kedai Kopitiam Sri Cemerlang adalah kedai di belakang Sri Cemerlang Yang berada di Jalan Cemerlang juga. Di sini, anda boleh temui pelbagai hidangan sarapan pagi seperti nasi berlauk yang pelbagai lauk dan banyak lagi. kedai ini mengumpulkan kesemua nasi berlauk Kelantan yang popular di sekitar Kota Bharu dan dihimpunan di sini. Kiranya, macam menjadi one stop center mengumpulkan nasi terbaik dari kalangan terbaik.

Alamat : Lorong Sri Cemerlang 1/27, Bandar Kota Bharu, 15300 Kota Bharu, Kelantan

 


Kalau anda dah pernah cuba, bolehlah beri pandangan anda mengenai kedai makan tersebut menerusi ruangan komen dibawah. Boleh dijadikan panduan dan rujukan untuk rakan-rakan yang lain.

Related Posts

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com