Daptkan Produk JRM dengan Pengedar Sah Sahaja! - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Daptkan Produk JRM dengan Pengedar Sah Sahaja!

07 December 2019

Daptkan Produk JRM dengan Pengedar Sah Sahaja!

Nik Nurehan | Saturday, December 07, 2019 | 0 Komen

Anda masih ingat sebelum ini ann ada muat naik promosi dari @jrm.official di instagram dan di facebook?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=744573172724076&id=645501745964553

Royal V.
Wanita perlukan Royal V untuk jiwa yang tenang, hormon yang stabil dan kekal aktif serta awet muda. Royal V makanan bertaraf premium yang menggunakan super food untuk kesihatan. Royal V ialah jawapan kepada rahsia muda dan sihat sepanjang usia dengan memastikan hormon dalam badan stabil. 
Formulasinya yang berkonsepkan Bio-Identical Hormone (BIH), bahan alami yang menyerupai fungsi estrogen membantu meningkatkan dan menstabilkan hormon wanita terutamanya wanita yang semakin menghadapi fasa pra-menopaus dan sudah menopaus. 
Royal V, formulasi bahan alami yang membantu melangsingkan tubuh, mengecutkan rahim, membantu untuk penyembuhan luka, mengetatkan otot vagina yang kendur terutamanya selepas bersalin, menguatkan lantai pelvik dan mengembalikan keharmonian rumahtangga.

Gel Mandian Bidara Arab
Gel Mandian Bidara Arab Herba Rukhyah JRM merupakan sejenis rawatan secara Ruqyah perubatan Islam dan juga herba-herba yang berkaitan untuk membantu merawat masalah rohani dan jasmani supaya dapat memberikan rasa tenang mengatasi masalah gelisah dan gangguan yang mengganggu perjalanan hidup dan kesihatan manusia.
Gel Mandian Bidara Arab Herba Rukhyah ini ini mempunyai aroma yang sangat bagus dengan dikombinasikan bahan-bahan lain untuk memberikan impak kecantikan dan kesihatan kulit dan dalaman badan manusia.
Penggunaan Gel Mandian Bidara Arab Herba Rukhyah merupakan cara rawatan yang diamalkan oleh Rasulullah S A W. Ia merupakan tumbuhan yang berasal dari syurga dan di dalam al-quran ada menyebutkan tentang keistimewaan dan khasiat pokok ini.
Dalam perubatan Islam ada ayat-ayat al-quran yang dibacakan kepada daun bidara ini kerana ia amat di takuti oleh jin dan makhluk halus. Amalan ini amat berkesan bagi orang yang terkena sihir ataupun gangguan makluk halus & saka.

Selain itu mengikut rawatan holistik secara herbal ia dapat membantu masalah kesihatan dan kecantikan antaranya seperti:

1. Menyembuhkan luka
2. Merawat masalah insomnia susah tidur
3. Menghilangkan jerawat badan
4. Mencegah keguguran rambut
5. Meningkatkan sistem ketahanan badan
6. Merawat masalah keputihan
7. Masalah kulit kering dan sakit kulit
8. Masalah tekanan jiwa ataupun dipresi
9. Menjaga usus
10. Menurunkan demam
11. Bantu rawat masalah toksin
12. Mencegah kencing manis
13. Memudakan kulit
14. Mencegah kanser
15. Melindungi kulit daripada masalah sinaran UV
16. Merawat buasir
17. Memberikan ketenangan

Cara penggunaannya:
Letakkan Gel Mandian Bidara Arab pada tapak tangan bersama sedikit air. Kemudian gosok sehingga mengeluarkan buih. Sapukan pada keseluruhan badan dan bilas dengan air bersih. Gunakan 2 atau 3 kali sehari.

Sesuai digunakan:
Gel Mandian Bidara Arab Herba Rukhyah ini juga boleh digunakan oleh kanak kanak bermula 5 tahun hingga dewasa, lelaki dan perempuan. Ianya tidak melekit dan tidak mendatangkan masalah kulit kering.

#jamuratumalayaonline 
#rozitaibrahim 
#buymuslimfirst
#produkkeluaranmuslim

Yaaaaaa memang ann suka dengan produk @jrm.official yang diasaskan oleh @bondarozitaibrahim 
Kebanyakkan produk produk yang ann guna adalah terdiri dari produk @jrm.official 
Kemungkinan besar ann peminat “fanatik” dengan @bondarozitaibrahim. Seronok melihat beliau berkongsi ilmu di “live instagram”. @bondarozitaibrahim ada satu tempat yang indah untuk dikunjungi iaitu “rumah hutan”. Ann ada tanam cita cita untuk ke sana. Betapa indah seni tempat itu. @rumah.terapi.alam 
Produknya alhamdullilah kalau dilihat dari segi harganya sangat berpatutan. Bagi sesiapa berminat boleh dapatkan dengan agen agen yang sah @jrm.official ya.! Jangan pulak dibeli di kedai jamu, shopee atau lazada! jgn terperdaya kerana harga..kami tidak bertanggungjwb !!!🤷‍♀️

#jamuratumalaya
#jamuratumalayakelantan #jrm 

Related Posts

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com