F&B, Slurp! - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: F&B, Slurp!

11 February 2020

F&B, Slurp!

Nik Nurehan | Tuesday, February 11, 2020 | 1 Komen
Mengenai Slurp! Slurp! merupakan sistem terminal pusat jualan (POS) berasaskan pengkomputeran awan yang mudah digunakan dan boleh dikhususkan mengikut keperluan pengguna yang kini ditawarkan kepada perniagaan runcit F&B. Dengan ciri-ciri termaju Slurp!, pemilik perniagaan tidak lagi perlu risau mengenai kerja-kerja memantau atau menjalankan operasi F&B mereka secara manual. Sebagai sistem pelbagai fungsi yang dikhususkan untuk peruncitan F&B, Slurp! mempunyai kemampuan untuk menyelesaikan masalah utama yang dihadapi oleh kebanyakan pemilik F&B. Slurp! dimiliki oleh Silentmode Sdn. Bhd. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.getslurp.com

Malam sabtu ke Maison Raja Rezza di Telipot atas jemputan Tuan Reza Razali iaitu Founder dari Syarikat IT,SLURP untuk makan malam bersama dengan usahawan usahawan dari Kelantan. Terima Kasih.Tujuan perjumpaan usahawan melayu adalah untuk mengeratkan silaturrahim dan mewujudkan jaringan rangkaian usahawan melayu di samping bertukar-tukar pendapat dan pandangan dalam peniagaan.

Siapa Reza Razali? Dikenali sebagai pendiri syarikat Terato Tech yang mahir membina aplikasi mobile, dan dikenali juga sebagai pelabur awal kepada beberapa syarikat startup. Kini beliau bersama rakan yang lain telah menubuhkan syarikat Silentmode Sdn Bhd. Sebuah syarikat yang memfokuskan kepada aplikasi berteraskan awan Slurp!, sebuah aplikasi Point Of Sale untuk kegunaan restoran dan kafe bermodelkan Software as a Service.

Related Posts

1 comment:

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com