Kelas Tik Tok dan Youtube Kota Bharu - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Kelas Tik Tok dan Youtube Kota Bharu

09 April 2021

Kelas Tik Tok dan Youtube Kota Bharu

Nik Nurehan | Friday, April 09, 2021 | 0 Komen


Instagram & Tiktok ini ada rahsia tersendiri lebih mudah, padat, ringkas dan  salah satunya mengikut trend masakini.


Cara Follower Tiktok untuk dinaikkan iaitu:

Konten, konten konten! Buat min 3 hingga 10 konten setiap hari, tidak jalan singkat melainkan dengan anda membuat konten.

Pilihlah social media yang boleh membenarkan anda berkongsi kandungan kepelbagai social media yang lain seperti Instagram Feed/Stories, Facebook Feed/Stories, Whataspp Status, Youtube & Twitter. 
Anda boleh membuat banyak kandungan dan simpan didalam draft dan hanya posting di masa yang sesuai iaitu “Best Time To Post” walaupun melakukan secara manual tetapi ianya menjimatkan masa anda menguruskan social media yang lain-lain.

Diperingkat awal anda didalam social media seperti didalam Tiktok, lakukanlah konten yang konsisten setiap hari dalam anggaran 3 – 6 posting.  semakin banyak yang anda hantar (post), semakin banyak info yang diberikan, semakin banyak engagement yang anda dapatkan. 

Terima kasih Asraf Jerry Monaliza⁩  di atas sgala ilmu yg telah dicurahkan .. semoga dikurniakn rezeki yg melimpah ruah & bhagia dunia akhirat .. aamiin 

Terima kasih jugak pihak penganjur semoga banyak lgi program macamni untuk akan datang 😊

Related Posts

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com