Pesta Pertama selepas PKP, Kebudayaan & Makanan - I luv evrything about ..... I luv evrything about .....: Pesta Pertama selepas PKP, Kebudayaan & Makanan

30 June 2022

Pesta Pertama selepas PKP, Kebudayaan & Makanan

Nik Nurehan | Thursday, June 30, 2022 | 0 Komen


First event yang kami cuba masuk untuk mencari pengalaman iaitu

PESTA KEBUDAYAAN DAN MAKANAN MALAYSIA (PEKEMA) akan berkampung selama 7 hari di Perkarangan Stadium Sultan Muhammad ke-IV, Kota Bharu, Kelantan. Bermula 19-25 Jun 2022 (7 hari).


Memang boleh dikatakan Wowww lah. Sambutan memang A lah.

Jangan ditanya penat tu. Memang penat sangat. Dari pagi until tengah malam orang tak putus putus. Nak palinh tgk kiri kanan pun rasa takleh dah. Mmg fokus golek & buat order cust.


First day tu dari pandangan kami nampak mcm biasa je tetapiiiiiiiii salah hari kedua sehingga malam terakhir memang power ah. Syiookkkk habiss

Kekurangan dari pihak kami adalah dari segi “pekerja”. Kalau nak kerja sendiri memang tak cukup tangan lah. Sebab sambutan tu tersangat sangat luar biasa. 


Walaupun kami join pesta ini, yang ada di pantai timor kb dan hadapan klinik kesihatan kb tetap on. Tetap dibuka supo sekalo. Staff tetap di sana tiada masalah kecuali di tapak pesta. Haha. 


Insyaallah next, kami akan join lagi! Bila?

Ready August 2022 nanti. Dijamin anda pasti akan rambang mata!


Terima kasih kepada cust yang membeli, yang repeat order. Terima kasih kerana puji pujian anda. Kalau ada kekurangan dari pihak kami minta maaf & cuba perbaiki lagi.


#mrtakokotabharu #mrtakobarupuas #kelantandihati #ilovekelantan #familyfoodfestival #kotabharu

Related Posts

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

I luv evrything about ..... © . Designed by MaisarahSidi.com